Ga naar inhoud


pietpiet50

Lid
  • Items

    1029
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door pietpiet50

  1. is de prijs ondertussen veranderd, ivm de verkoop van tuners?
  2. heb wel interesse, maar kon je geen bericht sturen
  3. als je die compleet invult in de terminal modus wel. Hij pakt het bestand van internet of anders het bestand in je box zetten
  4. was het niet verplicht in dit topic om een prijs te vermelden???
  5. werkt perfect. draait hier met home Assistant , meest gebruikt voor verlichting aan/uit, maar ook weer en mediaplayer
  6. op de screenshots is een ander lnb geselecteerd dan waarover in de eerste post wordt gepraat. Belangrijk is om het juiste model te kiezen, kijk welke types in de lijst staan en bestel er daar 1 van Meen ergens gelezen te hebben dat de virtuele tuners niet apart in gesteld dienen te worden, dat regelt de software zelf. Misschien nu veranderd, is van aantal jaar terug dat ik met unicable bezig was.
  7. Even een kleine correctie: 17.01 is voor iPhone 14 en lager 17.02 is voor iPhone 15 17.03 lost o.a. het hitte probleem op bij iPhone 15 pro (max) 17.1 is nu in dev beta en publieke beta 17.2 heb ik nog niet gezien ten tijde van dit schrijven.
  8. jammer dat de topicstarter tot nu toe niet reageert. Maar goed, we wachten af en anders gaan we verder op zoek.
  9. ALs je iOS niet te laag is prima voor andere toepassingen zoals o.a. Home Assistent of simpele spelletjes voor jonge kids
  10. inderdaad goed opletten dat ze geen statiegeld berekenen op blikjes waar het logo niet op staat. Een grote landelijke keten met de letter A waar vele heen gaan om goedkoop leuke spulletjes te kopen, hanteert gewoon statiegeld op Red Bull, alleen als je moeilijk gaat doen bij de klantenservice krijg je geld terug.
  11. je titel is iets te hoog met iPhone15 , deze moet nog uitkomen namelijk. Denk dat je de iPhone 14 bedoelt.
  12. inderdaad , elke ontvanger gebruikt een andere positie. Dus ontvanger 1 gebruikt 1, en ontvanger 2 gebruikt 2. Kijk wel of die posities en frequenties ook in je lnb zitten, anders heb je nog geen beeld. Een unicable splitter ertussen zetten, en zo kan je van 1 LNB uitgang naar zoveel als je lnb aankan. Heb zelf splitter van 4 ertussen, en heb dus zo 4 ontvangers op 1 lnb.
  13. Wil een mooi dashboard aan de muur en heb toch maar weer eens HA opgepakt, om de tablet aan de muur te vullen met wat bediening van lampen etc. Waar ik als eerste eigenlijk tegenaan loop, is een mooi dashboard (zie de meest fantastische op internet), maar kijk ik op YouTube naar al die filmpjes dan duizelt het op het ogenblik. Ik wil eigenlijk een grid voor mijn kamers in huis, met tabblad algemeen, lampen, muziek, nas. etc Zag ook een mooi dashboard IOS Themes, en dan lees ik over automatic switch van dashboards. Toevoegen via community store Wie kan mij in jip en Janneke taal hiermee op weg helpen, zodat ik verder kan. Of een website waar het duidelijk wordt uitgelegd.
  14. wil je best helpen, als het weer wat beter wordt. Heb zelf ook een T90 staan. Woon niet te ver van je af.
  15. inderdaad vuescan werkt met vrijwel alle scanners hoe oud ze ook zijn, en is super makkelijk in gebruik.
  16. bij de Mac zelf hebben ze wel eens de software aangepast zodat het draaide op oude apparaten. weet niet of dit ook voor iPads bestaat
  17. normaal is een sim wissel naar nano gratis bij een provider. Is ook veel veiliger dan zelf knippen
  18. en de prijs is? verzenden is 8 euro, en 15 euro stuur je hem op????? Wellicht kan het wat duidelijker allemaal
  19. klopt, maar niet zo mooi en uitgebreid als home Assistant.
  20. ben zelf in bezit van de eerste Homey 2016. Alles werkt nog steeds zonder problemen, en deel je dit bedrag door 6 vallen de hobby kosten best mee. Zit ook te denken om de nieuwe te kopen. Jammer dat de backup er nog niet is om alles over te zetten. Verder zeer tevreden mee. Nu alleen nog hopen dat er een knap dashboard komt zoals HA, dat is wat ik nog mis.
  21. pietpiet50

    iOS 16 preview

    met de publieke beta loop je hooguit 1 developer beta achter. Voor al die rompslomp met registeren voor een developer beta als gewone apple fan, vind ik de publieke beta's prima te doen. Ze zijn er voor alle devices, en tot nu toe werken ze bij mij prima. En straks komt de Gold beta welke meestal zelfde is als RC, of bij release van de iPhones komt er gelijk een 16.01 versie uit.
  22. wat ik weet van mijn eigen ring deurbel is dat er een speciaal schroefje aan de onderkant zit (ook speciale schroevendraaier), en hiermee het kapje kan verwijderen om bij de batterij te komen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...