Spring naar bijdragen

spijk

Leden
 • Aantal bijdragen

  258
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over spijk

 • Rang
  Sat4all regular
 • Verjaardag 07/07/1972

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Spijkenisse

Recente profielbezoeken

786 profielweergaven
 1. dan moet totaal tv het niet klakeloos kopieeren. maar maak niet uit, hd is ook mooi beeld. maar wel teleurgesteld dat totaal tv berichten overneemt zonder het op waarheid te controleren.
 2. @Tonskidutch @Mojo bericht 12 juni 2019 onder kopje 4k staat de zin : Abonnees van Canal Digitaal en TV Vlaanderen kunnen binnenkort ook naar Love Nature 4K kijken. Hiervoor dienen zij dan wel te beschikken over ontvangst van de Hotbird satelliet op 13 graden oost. komt rechtstreeks uit de text van totaal.tv dus het werd WEL degenlijk door totaal tv beweerd dat deze zender op de hotbird beschikbaar wordt gesteld voor klanten van canal digitaal.
 3. maar niemand kan dus naar de uhd versie op de hotbird kijken, zoals totaal tv beweerde enige tijd geleden.
 4. dat zeg ik van de sportzenders wat moet je met die meuk. ieder toch zijn eigen zender die ze leuk vinden, en die filmzenders zijn dat geen eindeloze herhalingen dan film 1 ??? maar we gaan nu off topic. verder over de ontvanger qua vorm vind ik em niet lelijk.
 5. wordt tijd dat de uhd bij mij ook vrijgegeven wordt zit met spanning te wachten gniff.
 6. de hd versie werkt bij mij al 3 dagen nu. UHD versie is nog steeds zwart.
 7. @MimisikuInsight 4K UHD, alleen met de viacces en als het goed is binnenkort love nature 4k. en dan nog een enkele vrij te ontvangen zenders Nasa 4k, Fasion one 4k.
 8. had wel een uhd ontvanger verwacht, nu ze ook uhd zenders aanbieden.
 9. dat zeg ik @ MoJo de posting lezen. mijn vraag ging over de 4K zender niet de HD versie. bij mij was deze vanmiddag de HD versie nog niet beschikbaar.
 10. deze bestaat al langer maar voeg canal digitaal deze zender nou wel of niet toe. dat is de grote vraag ??? wordt verder niks gemeld door canal digitaal, maar we gaan het de komende week meemaken of niet
 11. en helaas niks over de 4K versie in de nieuwsbrief van M7. jammer
 12. geen woord over de 4k versie op de hotbird die ook beschikbaar zou komen ?
 13. spijk

  spijk

 14. tijdje geleden ook problemen gehad met de snelheid ging ook over naar de 100MB bleek de stekker in de aansluitpunt de boosdoener te zijn, na verwisselen van stekker gelijk de 105 mb i.p.v de 46mb waar ik op bleef hangen.
 15. als ze inderdaad via iptv gaan dan mogen ze de beeldkwaliteit flink opschroeven, heb de app op de LG tv kan niet tippen aan de satelliet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid