Ga naar inhoud

cheapwatcher

Leden
 • Aantal items

  1330
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over cheapwatcher

 • Titel
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik dacht dat de Dorcel zenders alleen via IPTV zouden komen, maar blijkbaar gaan ze ze doorprikken vanaf de Canal+ transponders. Volgens mij zenden die in tegenstelling tot de reguliere uitzendingen via Hotbird alleen in de nachtelijke uren uit.
 2. Bij mij ook weer beeld op TV Drenthe via de smartcard (zonder CI(+))
 3. Op de website van Holy God wordt een andere transponder genoemd, namelijk 11919 V. Misschien is dit even tijdelijk?
 4. Heeft iemand het al voor elkaar op een vu ultimo 4k om 2 streams te gelijk te decoderen? Dus een opname en live kijken? Ik heb alleen maar achter decoderen bij een opname werkend gezien, maar dat is nogal irritant voor bepaalde opnames. Als Eurosport bijv. 's middags een cross uitzendt die ik opneem, dan wil ik die zsm kunnen bekijken zodra er tijd is. En niet nadat de ontvanger een tijd in standby heeft gestaan. Ik gebruik overigens VTI.
 5. Is er een mogelijkheid om ocram picons op vti te krijgen die ook eenvoudig zijn te updaten via het menu?
 6. En waar blijft eurosport?? Kan hem nu wel kijken via joyne, maar liever ook weer via canal digitaal.
 7. Ik heb zelf een tijdje geleden een Venton LNB gekocht vanwege de smalle kop. Die zijn toch ook goed? Alps is er immers niet meer.
 8. Die meter kast zit als je door de voordeur naar binnenkomt gelijk rechts. Dus het mooiste is om daar de sat kabels te laten uitkomen
 9. Buitenom kan natuurlijk ook, maar ik wilde de schotel juist zo dicht mogelijk tegen het huis aanzetten, zodat het niet zo opvalt. Bijgevoegd 2 afbeeldingen.
 10. Volgend jaar hoop ik te gaan verhuizen naar een andere woning en daar wil ik dan mijn schotel met een schotelvoet gaan plaatsen op het dak van de garage. Nu moeten de kabels natuurlijk ook naar binnen toe en deze zou ik dan langs de binnenmuur van de garage onder de vloer door brengen en dan in de meterkast weer naar boven. Vandaar uit zijn naar alle kamers al leidingen begreep ik. Ik vroeg me nu alleen even af wat een handige en goede manier is om de kabels binnen te krijgen in de garage, dus door het platte dak. Wie heeft er goede ideeën?
 11. ik heb de instellingen wel of niet decoderen, maar welke instellingen zijn dan nodig van de ci? Mijn testen tot nu toe met gedecodeerd opnemen gaven tot nu toe steeds incomplete of helemaal niet werkende opnames.
 12. Ik heb zelf ook een CI-module met Joyne in mijn vu ultimo 4k. Achteraf decoderen werkt inderdaad goed. Ik zou alleen soms bewust WEL gedecodeerd wilen opnemen, maar dit krijg ik steeds maar niet goed voor elkaar. Wie kent hiervoor de juiste instellingen? Idealiter dat de module dan 'geblokkeerd' wordt tijdens de opname en er geen beeld is op andere Joyne kanalen.
 13. Niet eens, want de Nederlandse Eurosport heeft een ander aanbod aan sportuitzendingen. Vanwege rechten die soms alleen voor Nederland bij Eurosport liggen en niet voor alle landen.
 14. Inmiddels geprobeerd en heb de combinatie Astra 1 Astra 3 en hotbird voor elkaar gekregen. De hotbird is niet optimaal maar met normaal voldoende ontvangst. De combinatie 9 oost en daarbij Astra 1 en hotbird leverde te weinig signaal op op de joyne transponder.
 15. Ziet er uit als een leuke ontvanger. Ik heb een tijdje geleden een qviart lunix 4k gekocht. Volgens mij een redelijk vergelijkbare ontvanger. Voordeel van die vond ik de aanwezigheid van zowel een cardreader als een CI slot. Helaas dan weer geen display, maar voor de slaapkamer vind ik dat niet per se nodig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.