Jump to content

cheapwatcher

Members
 • Content Count

  1,281
 • Joined

 • Last visited

About cheapwatcher

 • Rank
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Inderdaad. Helaas is mijn panasonic tv net een jaartje te oud om de app te ondersteunen. Ik kan wel de app gebruiken via de android tv box (mi box s). Dat werkt ook best aardig. Maar toch is de bediening van de vu ultimo zoveel fijner...
 2. Ik had eerst een goedkoper 5.1 setje. Maar uiteindelijk vond ik de kwaliteit van muziek belangrijker dan het surround effect. Heb toen een degelijke Denon Receiver (wel 5.1) gekocht en 2 zuilspeakers van Klipsch. Wel de kleinste die er op de markt waren. Maar echt supergeluid en voldoende bas voor mij. Je hoort zoveel meer als je tv kijkt. Muziek bij programma's komt ook veel beter over.
 3. Klopt. Maar dan voor de 9 en 13e een duo lnb van canal digitaal gebruikt met een verbouwde lnb houder.
 4. Mijn 'oude' panasonic LCD tv maakt een bromgeluid als hij aanstaat. Het gaat meestal weg als hij een tijdje aanstaat, maar de laatste tijd niet meer. Kan iemand misschien aangeven of dit een eenvoudig issue is of dat de tv richting begraafplaats moet. Beeld e.d. werkt allemaal nog prima. Ik heb een kort filmpje gemaakt en op youtube geplaatst:
 5. Ik heb m'n tweede canaldigitaal kaart 'ingeruild' voor een Joyne Lite abonnement. Die module werkt best ok. Op VTI kan ik ook gecodeerd opnemen en tegelijk iets anders kijken. Opnames worden dan gedecodeerd als de ontvanger naar standby gaat. Helaas is de ontvangst van Joyne bij regen net op het randje op mijn schotel. Volgende projectje is de Bisat omruilen voor Big Bisat.
 6. Ik heb alleen geen super sterke ontvangst op de transponders van Joyne. Dus kijken hoe dat uitpakt. Anders zou een big bisat een beter optie zijn ipv een bisat.
 7. Ik heb zelf joyne aangevraagd met het lite pakket om eens te kijken hoe dat bevalt. Dus straks 2 satelliet providers
 8. Gaat lekker zo. Ik ga eens kijken hoe Joyne bevalt. In plaats van m'n extra kaart.
 9. Ik vroeg me al af waarom ik die zender ineens miste in de zenderlijst. De Zwitsers kijken nu dus gewoon de versie met Duitse reclame? Of is er een separaat kanaal wat alleen via de kabel wordt uitgezonden?
 10. Het zit in de app omdat daar ook sat only kanalen in zitten. Op een aantal tv's kun je namelijk dit combineren. Dan heb je het grootste deel via de satelliet en een paar via IP. En je hebt dan geen losse ontvanger nodig.
 11. Ja, maar dan neemt men er gelijk 100 of meer af in 1 keer. Ik neem aan dat een groepsaansluiting bij een kabelaar ook veel goedkoper is bij zo'n aantal.
 12. De waarheid is anders. Men mocht geen los IPTV abonnement verkopen in de begindagen denk ik. Dus werd het op papier een satelliet abonnement met als extraatje een IPTV aanbod.
 13. Mijn vrouw kreeg de mail ook. Gelijk maar het abonnement opgezegd, want we gebruikten het vooral voor de smartcard en het grotere zenderpakket. Inmiddels is mijn eigen abonnement ook voorzien van extra zenders (en prijsverhoging) en heeft die qua iptv hetzelfde aanbod als bomvol.
 14. Ik heb sinds kort de Qviart Lunix 4k in gebruik met daarin een DVB-S2 en een DVB-C/T2 tuner. Dit apparaat bevalt me heel goed. Ik draai als image openatv erop. Zijn er nog meer gebruikers van deze ontvanger? 1 ding is me niet gelukt en dat is aanpassen van de ledjes in standby stand. Die zijn nogal fel en hinderlijk op de slaapkamer waar ik het apparaat gebruik. Daarom maar afgeplakt met zwart tape. Ik had gehoopt dat er iets te knutselen viel aan de configuratie, maar ik heb het niet kunnen vinden. Overigens is de prijs in Duitsland heel netjes van deze ontvanger.
 15. Dat vraag ik me af. Satelliet is de grootste in Duitsland en iedereen werkt daar met FTA ontvangers.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy