Ga naar inhoud

cheapwatcher

Leden
 • Aantal items

  1349
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

Alles dat geplaatst werd door cheapwatcher

 1. Een abo op eurosport player nemen. Dan kun je zelfs nog meer kijken dan op de 2 zenders. En alles zonder reclame en ook uitzending en begin gemist.
 2. Welke mapping moet ik toevoegen in oscam? En in welk veld zit dat?
 3. Ik heb eind maart voor het laatst een incasso gehad en de module werkt nog steeds.
 4. KPN en Ziggo verhogen de abonnementstarieven ook vergelijkbaar las ik.
 5. Ik heb een mail gekregen.bij een 1 jarig abonnement krijg je of een CI module of een mz102 gratis. Ben al abonnee van cds, dus geen interesse.
 6. Die dubbele uitzendingen in SD en HD zullen toch ook wel een keer gaan stoppen?
 7. Combineren kan toch ook? Ik overweeg het evt voor volgend jaar als CDS niet meer werkbaar is. DBV-C tuner erbij in de VU Ultimo en een Ci-+ module. Hopelijk wordt het FTC pakket ook groter qua HD zenders, dan is de module bijna niet meer nodig.
 8. Nu maar eurosport player erbij genomen.
 9. Eurosport was voor mij de reden om Joyne erbij te nemen....
 10. Geen discovery en eurosport kanalen dan meer?
 11. Een Ziggo tv only met een CI+module in m'n vu ultimo 4k. Is dat werkbaar?
 12. Lekker is dat. Speciaal Joyne genomen voor Eurosport en dan dit..
 13. Waar zijn die kitjes te vinden? Gaat het om nieuwe knopjes?
 14. Ik heb momenteel al Joyne erbij staan met een klein abonnement. Niet helemaal fijn in het gebruik vanwege de beperkingen van de ci-module. Maar als canal digitaal ook alleen nog met modules werkt, dan is volledig over op Joyne zeker een optie. Die ook nog eens redelijk voordelig is.
 15. Ben benieuwd. Zouden we dan gratis een CI module krijgen?
 16. Ik vraag me ook af of die hele 'cloud' ontwikkeling wel zo goed is. Straks staan allerlei bedrijfskritische IT applicaties alleen nog maar bij cloud providers. De meesten vallen onder Amerikaanse bedrijven. Bij een conflict tussen Amerika en Europa is het dan heel eenvoudig om de boel plat te leggen...
 17. Dank. Nog eventjes geduld voor we de sleutel krijgen en dan zal ik ter plekke nog eens goed kijken wat het mooiste/handigste is. Voldoende inspiratie nu.
 18. Het lijkt er op dat dat afdakje boven de voordeur iets doorloopt en ook nog aanwezig is op de plek waar de meterkast zit. De meterkast zit gelijk rechts als je binnenstapt. Ik vermoed dat het wellicht dan ook mogelijk is om een mooi doorgang te maken door de muur boven het afdakje en dan in de meterkast uit te komen. Zijn er mooie kabeldoorvoordoosjes te koop? Zodat ik 4 coax kabels netjes naar binnen kan verwerken zonder lekkage?
 19. Ik dacht dat de Dorcel zenders alleen via IPTV zouden komen, maar blijkbaar gaan ze ze doorprikken vanaf de Canal+ transponders. Volgens mij zenden die in tegenstelling tot de reguliere uitzendingen via Hotbird alleen in de nachtelijke uren uit.
 20. Bij mij ook weer beeld op TV Drenthe via de smartcard (zonder CI(+))
 21. Op de website van Holy God wordt een andere transponder genoemd, namelijk 11919 V. Misschien is dit even tijdelijk?
 22. Heeft iemand het al voor elkaar op een vu ultimo 4k om 2 streams te gelijk te decoderen? Dus een opname en live kijken? Ik heb alleen maar achter decoderen bij een opname werkend gezien, maar dat is nogal irritant voor bepaalde opnames. Als Eurosport bijv. 's middags een cross uitzendt die ik opneem, dan wil ik die zsm kunnen bekijken zodra er tijd is. En niet nadat de ontvanger een tijd in standby heeft gestaan. Ik gebruik overigens VTI.
 23. Is er een mogelijkheid om ocram picons op vti te krijgen die ook eenvoudig zijn te updaten via het menu?
 24. En waar blijft eurosport?? Kan hem nu wel kijken via joyne, maar liever ook weer via canal digitaal.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.