Ga naar inhoud

minplus

Leden
 • Aantal items

  3355
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door minplus

 1. Je gelooft de waanzin van Tony Heller toch niet, ceesv? Iemand die a la Trump alle wetenschappelijke gegevens ontkent? Ik ben het regelmatig niet eens met luisteraar, maar wat hij zegt over de straalstroom klopt volledig; die is zwakker en aan het zwabberen.
 2. Valt wel mee hoor. 🙂 Hij verwisselt alleen net als 95% of meer van de mensen correlatie met oorzaak. Voorbeeldje: bij een geboortegolf in Beieren bleek het aantal ooievaars iets van 2x zo hoog als voor die tijd...
 3. Ik vermoed dat jij een simpeler methode hebt dan ik toepaste toen ik zenderlijsten maakte, Ed, maar het kost tijd en daar hebben de meeste mensen geen zin in of tijd voor over. (Ik maakte ze dan ook maar een paar keer per jaar, want ik scande elke zinnige transponder van elke zinnige sat manueel in en verwijderde alles wat verdwenen was en voegde alles wat nieuw was toe en dat kostte heel wat uren. Ongetwijfeld een stomme methode maar leverde wel een mooie lijst waarop alles werkte).
 4. 😁 Tsja, wat dat betreft... Men keek daar al heel lang geleden naar het heelal.🙃
 5. 😁 Die laatste van Sprietje is echt voor de super satfreak.
 6. En Drenthe. Maar dat is allemaal boven de wereld, want de wereld houdt boven Zwolle op behalve waar het om verdienen aan gas gaat.
 7. Nederlanders gebruiken ze soms beide achter elkaar: Ik ben weer terug (in huis of zo) waarbij weer de betekenis opnieuw heeft en terug de omgekeerde beweging zoals men in België het woord vaak gebruikt. Ik ben het als stripliefhebber gewend omdat er geniale strip-schrijvers en tekenaars uit België komen. Ook apart trouwens, ze komen er soms uit op vakantie maar meestal zitten ze er...🙂
 8. minplus

  100 km/h

  Kretologie die ik vaker tegenkom bij mensen die weinig begrijpen van wat er aan de hand is. Helaas. Kan me bij vorige sprekers aansluiten.
 9. Aluminium is niet magnetisch, dus zal idd. nooit werken. Even met een magneetje langs een winkel en kijken of hij aan de bodem van een pan die je goed vindt goed vastplakt.
 10. Ik vermoed dat ie er al zo uitzag voordat hij werd ingepakt en dat je naar je geld kunt fluiten. Geen enkele zichzelf respecterende firma verstuurt iets op deze wijze.
 11. Hoe korter de afstand hoe sterker de inductie. Een helemaal vlakke bodem zal het dus een klein beetje beter doen, maar veel geschikte pannen zijn bij aankoop al niet helemaal vlak.
 12. Ik vermoed dat je er 20 had kunnen laten staan.
 13. Zet Rutte daar eens naast..., of nee, liever niet.
 14. Plus de dikke boete als je het zonder vergunning doet.😁
 15. Vlaamse series ken ik niet voor zover ik weet en van de Nederlandse heb ik een keer noodgedwongen bij een vriendin een aflevering GTST gezien, brrrr.. En verder een keertje Flikken Maastricht en Baantjer, beide een stuk minder dan de beste Duitse. Bij de Engelse weet ik ook wel een stel van goed niveau.
 16. minplus

  100 km/h

  De pyromaantjes in Australië helpen iig. ook goed. Zeg maar als vergelijking heel Noord-Holland in de fik en je woont met 5 miljoen in Den Haag, het vuur is niet meer te blussen bij 40 graden en harde wind, het bluswater is bijna op, het gaat nog erger worden en pas in februari wordt wat regen verwacht. Levert heel wat CO2.
 17. Da's jammer omdat daar veel goede krimi's en documentaires FTA uitgezonden worden. Gelukkig is het wel snel te leren omdat het erg veel met het Nederlands overeenkomt. Mijn kinderen hadden het snel onder de knie door naar tekenfilms en Het programma met de Muis te kijken. Van dat laatste hebben ze ook nog eens veel geleerd, zoals hoe potloden gemaakt worden, of ijsjes, of ski's, enz, enz.
 18. Aardige vergelijking van 3 types. Vond zelf de Aston Tracsat de fijnste tot nu. Nooit problemen mee gehad; wel met de Moteck. http://www.satcritics.com/grabreview.php?ZGF0ZSgpMTMgTWF5IDIwMDM=&v=MTI=1ff1de774005f8da13f42943881c655f&o=MQ==084b6fbb10729ed4da8c3d3f5a3ae7c9
 19. Er zijn idd. erg leuke all-seasons inmiddels. Zorg er wel voor dat je een type neemt waarmee je 's winters ook naar het buitenland mag als je reislustig bent, want het mag niet met alle typen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid