Jump to content

minplus

Members
 • Content Count

  3,955
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by minplus

 1. Wel fraai trouwens dat Meister Jambo zich verspreekt en 100 euro zegt.🙂
 2. Helemaal mee eens. Alleen zijn sommigen er niet sterk in los van of ze al dan niet volledig foute bronnen hebben. Zelfs Trump denkt na. Hoop ik dan wel weer. Misschien af en toe.
 3. Da's idd. een prima benoeming in de huidige corona-tijd. We hebben er dan wel helaas opeens gigantisch veel tokkies bij. Of zouden het toch heel andere groepen mensen zijn? En zouden steuntrekkers mensen met grote financiële problemen zijn en aso's gewoon meestal uiterst vervelende mensen met af en toe positieve kanten, los van of ze 100 per maand of nog minder of 100.000 over houden voor wat eten en los van de corona-crisis?
 4. Ah, de frisse lucht van Maurice is je infobron in het corona-gebeuren. OK... ?
 5. Nogmaals, wat en waar is dat elders en veel aannemelijker, die infobron voor jou?
 6. Ik ben eigenlijk wel benieuwd waar jij je info in dezen vandaan haalt. Want de NPO's deugen volgens jou niet qua info (waarbij ik het met je eens ben dat je een politicus als Rutte niet kunt vertrouwen) en van de commerciële omroepen kun je nog minder verwachten en over facebook en twitter zullen we het maar niet hebben.
 7. Sorry, je hebt gelijk, ik had even een probleem ermee dat sommigen denken het nieuws niet te volgen omdat het niet deugt via bepaald bronnen volgens hen. En dat sommige politici (nog) erger zijn dan andere. Wat zeker zo is.☹️ Tiswat.🙃
 8. Gewoon op het onkruid piesen, steeds weer; werkt helaas alleen voor een vierkante meter... Maar de trimmer kan ik iedereen aanbevelen.🙂
 9. Volgens mij kijken jullie allemaal naar het nieuws. Sommigen op NPO, anderen op Faecesbook, Twister, TV Maroc of een forum. Rutte is een standaard politieke glibber die dingen belooft en niet nakomt en huichelt zoals de meesten. Het succes van Trump berust op het feit dat hij dingen aangekondigd heeft en ze koste wat het kost nakomt ook al gaat alles eraan kapot. En dat hij iedereen die een moeilijke vraag stelt afblaft en op iets anders overgaat. En dat hij iedereen die moeilijk doet ontslaat, dus de republikeinse senatoren likken aan z'n hielen of iets hoger want anders zijn ze hun baantje kwijt. Dat hij grof is, permanent liegt, op vrijwel alles behalve zelf geld verdienen een randdebiel is zal z'n aanhang worst zijn. Maar er komt nu een groot door hem als grootaandeelhouder gesubsidieerd onderzoek naar de preventieve werking van (hydro)chloroquine.
 10. minplus

  Moppen deel 4

  😁 Ik heb die pockets trouwens niet voor niets gekocht ook al had ik toen bijna geen geld. Was het niet o.a. "Vinders vangen" en "Nieuwe vlinders vangen"?
 11. Een zuur verandert het milieu (verlaagt de pH) waardoor er andere organismen komen. Probeer maar eens zonnedauw te kweken op grond met een hoge pH.
 12. Chloor helpt niet veel. Oxideert wat maar na een paar dagen is de chloorlucht zelfs voor een hond verdwenen. Andere opties: Bij een dierentuin keutels van een grote katachtige halen en daar neerleggen. Heb gelezen dat honden daar heilig ontzag voor hebben. Een heel gemene grote hond nemen en die daar een paar dagen aan de lijn leggen.
 13. minplus

  Moppen deel 4

  Blijven fraai. Volgens mij heb ik die pockets nog in de kast staan.😁
 14. Langs je stal zeiken? Daar wordt toch al enorm gezeken? Maar goed, azijn zal niets doen. Met deze droge tijden is peper mogelijk een optie. Honden snuiven altijd even voor ze zeiken. De hond van m'n ouders had trouwens enorm de pest aan eau de cologne, dus dat is in meerdere opzichten ook een optie.
 15. Trouwens, Rutte en co weer in actie: Mondkapjes verplicht in het OV, maar ze mogen niet kunnen werken. Ga je er met een prima werkend mondkapje zitten dan krijg je een zware boete van een paar honderd euri. Hoe verzin je het. Terwijl er meer dan genoeg goede te verkrijgen zijn mits je ze niet via het door hem ingestelde centrale regelpunt probeert te krijgen. Maar goed, het wat minder slimme deel van de bevolking hangt aan z'n lippen dus z'n populariteit is groot ook al heeft hij als historicus zelf weinig benul waar hij mee bezig is waar het virussen en hun impact betreft en gaat hij af op wat anderen zeggen.
 16. Trump is een uiterst gemene en sluwe man. Hij heeft een enorme hoeveelheid aandelen in chloroquine-fabrieken. Ik geloof er niet zoveel van dat hij het zelf slikt ook al is hij tevens in alle wetenschappelijke opzichten uiterst dom, dus het zou kunnen. Het zou fijn voor de wereld zijn als hij roodrokend salpeterzuur zou gaan slikken. En dan meteen een liter; kan covid-19 gegarandeerd niet tegen.
 17. Voor een paar plantjes werkt kokend water goed. Met azijn of zout vergiftig je het normale milieu van je terras. Daar zullen mogelijk zuur- of zout-minners voor terugkomen. Roundup gebruik je als de zaak hopeloos is geworden; ik heb het eens gebruikt tegen zevenblad toen het in een paar jaar ondanks uitgraven en opeten van 1 naar 50 vierkante meter was gegroeid. Sindsdien spit ik weer. Voor terrassen en oprit (100 a 150 m2) pak ik een keer of 2 per jaar m'n bermmaaier met draadkop. Soms blaas ik dan nog de plantenresten weg met een bladblazer. Daarna ziet alles er weer vele maanden prima uit. Enige nadeel een beetje benzine-kosten en wat versleten plasticdraad. Maar de grond blijft verder schoon.
 18. Woon je soms in de randstad of het zuiden des lands, oftewel onder Zwolle? Hoewel er in het noorden ongetwijfeld ook wel ergens zeikerige ego'tjes zullen zijn.
 19. Verschillen zijn er zeker, maar je hebt voor allen ervoor gekozen de verantwoordelijkheid te nemen. En normaal gesproken gaan vrouw en kind je nog meer aan het hart (verliefd, houden van, afstammelingen en zo) maar ook voor je dieren, die als het goed is dol op je zijn maar bij sommigen absoluut niet, heb je gekozen en voor mij en vrouw en kinderen zijn die altijd een bijzonder deel van het gezin geweest. Onze kinderen hadden ze nooit willen missen en wij ook niet.
 20. Dank, Drs. Ik kreeg een hoestbui van het in de lach schieten.😡 Fraai!
 21. Daar doelde ik op, Con. Je partner, kinderen en huisdieren zijn je gezinsleden.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy