Ga naar inhoud


minplus

Lid
  • Items

    8628
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    56

Alles dat geplaatst werd door minplus

  1. Rekenvaardigheid is voor de dame achter de kassa vrijwel niet nodig. Ze toetst in wat de klant geeft en op het scherm staat wat ze moet terug geven.
  2. Dat was jaren mijn favoriete zendermet Wolfman Jack en goede muziek, beter dan de andere zenders.
  3. Ik heb zelf lang geleden ook aan feedhunten gedaan en ben het blijven volgen. Soms reageerde ik hier en regelmatig probeerde ik een feed ook te pakken. De laatste paar jaar niet meer, ook omdat de as van m'n schotel vast zat. Die is weer los en ik kan wanneer ik veel tijd heb en het weer gunstig is hem opnieuw uitrichten. Maar ik kijk nog steeds naar veel foto's die jullie plaatsen.
  4. Ik hoor bij die 1e club die 40 jaar lang elke cent heeft omgedraaid en geen recht heeft op toeslagen. Iemand met een gat in de hand en een klein inkomen wel?
  5. Het is toch als het fatsoenlijk gaat leveren naar draagkracht? Waarom moet iemand die van z'n laatste geld een klein huis heeft kunnen kopen net zoveel bijdragen als een miljardair met een gigantische villa. Of , zoals in de VS het geval is en hier mogelijk inmiddels ook, waarom moet een huishoudster meer belasting betalen dan de miljonair bij wie ze het huishouden regelt voor een klein salaris?
  6. De tijden veranderen... Vroeger kreeg ik geld voor oud ijzer dat ik inleverde, nu moet ik ervoor betalen. Het verschil met de stroom nu is dat het m'n buren zonder oud ijzer toen niets opleverde en nu niets kost.
  7. Alles wat Poetin lult komt uit z'n nek of z'n halve klootje.
  8. Iemand die zich een huis van 2 miljoen kan permitteren kan toch geen probleem hebben met de WOZ voor een dergelijk huis? Waarbij ik ook een keer protest aangetekend heb toen de WOZ ver boven de waarde uitging. En dat werd gehonoreerd.
  9. Idd knap. Zoiets had je van Nick de Vries ook gehoopt.
  10. Ik had die in gedachten en een kleine snelspanlijmklem. Paar keer knijpen zonder veel kracht en klaar.
  11. Kalk doe je in het water als het extreem zuur is. Heb je de pH gemeten? Normaal filter je over kool om chemisch afval te binden en daarna over turf om het water aan te zuren , beide om alg te vermijden. Ik gebruikte daarvoor een Eheimpomp. Voorkomen is beter dan genezen. Het filter dat jij gebruikt verwijdert alleen grof zweefvuil en doet verder niets behalve dat (rottings)bacteriën het leuk vinden.
  12. Paar vragen, want wat doe je verkeerd: 1- putwater, was dat bronwater, regenwater of water van het slootwater-niveau? 2- waarom heb je er kalk in gedaan? Dat is vragen om algenproblemen. 3- welk filter gebruik je en wat zit in dat filter? Ik heb 12 jaar aquaria gehad en nooit een algenprobleem
  13. minplus

    Moppen deel 4

    Je kunt wel 4x heen en weer vegen zonder dat het scheurt... Kan ik vrouwen sowieso afraden; die moeten nooit van achter naar voor vegen. Er schijnen mensen te zijn die dat doen.🤐
  14. Dat doen ultra-rechtse Nederlanders al als de brandweer een brand proberen te blussen of ziekenbroeders een zwaar gewonde proberen te redden. Dat is voor mij nog een categorie heel veel erger, maar vindt men/tuig inmiddels heel gewoon. Maar kwalijk dat die mensen de strijd in hun land hier voortzetten.
  15. Al opnieuw opgestart?
  16. Ik vermoed dat de Alps LNB's nog wel goed zijn. Maar idd beter afstellen en de aansluitingen opschonen.
  17. Dat kan ook, of ESHA. Wel even gedurende de behandeling de actieve kool uit je filter halen, anders is het anti-schimmel-middel snel uit het water verdwenen.
  18. Ze hebben het hier afgekeken van Trump(aanhangers) in de VS. Die doet cq doen de meest waanzinnige dingen en geven dan de democraten de schuld. Hier gaat het feitelijk niet anders maar wat minder extreem.
  19. Dat wisten we toch al jaren?
  20. Brugklassers snappen nog niet zoveel van kunst...
  21. minplus

    PRE ZERO

    Hier maak je een domme vergissing. In geen enkele gemeente kan je al titig jaren afval gratis weggooien. Alleen betaalde je het vroeger allemaal via de gemeentelijke belastingen en misschien nu ergens nog. Een oneerlijk systeem want de een levert 10 kilo en een ander 50 en ze betalen evenveel. Het had wel als voordeel dat asocialen minder de neiging hadden hun rotzooi in de berm te gooien. In de gemeente waar ik woon kun je sommige dingen "gratis" inleveren (daar betaal ik dus wat gemeentelijke belasting voor) en voor de rest betaal ik per kilo.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...