Ga naar inhoud


window

Lid
  • Items

    88
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over window

  • Verjaardag 07/19/1947

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    finland
  • Interesses
    Sport in het algemeen, voetbal in bijzonder.

Recente bezoekers van dit profiel

1438 profielweergaven

window's prestaties

  1. Heb je na aansluiten van de NAS de dream wel opnieuw opgestart..? Succes !
  2. Moet dat ip niet op :8101 eindigen…? vr.gr.
  3. Probleem zat in verouderde, dus verkeerde, software. Van buitenaf onmogelijk, goed advies te geven…! Toch nog eens dank, aan leden, die mee gedacht hebben. Op dit topic kan slotje. Prettige dag verder….en vr.gr.
  4. @jeevanhoof: Alweer bedankt. Ook hier zie ik gelijkenissen, met wat mij gebeurt… Echter, ik dacht, dat opname naar usb ging, maar krijg nu de indruk, dat die naar de schijf van de dream zelf gaat… Ik concludeer dit, omdat met één 920, ( oudere dream ) de opnametijd hooguit 15 minuten is, en dan die melding komt, ” opslagruimte vol.” De nieuwere 920 nam echter zeker 60 minuten een programma op, en ook hier krijg ik idee, dat het niet naar interne hdd of usb stick gaat ?? Op een of andere manier krijg ik hdd of usb stick niet herkend, of geformateerd/ geinitialiseerd, in mijn beide dreams 920 uhd. Nog maar even doorgaan met testen.. - ”Trial and error ”, zoals de fransen dat zeggen, want mijn wetenschap schiet iets te kort bij deze materie. vr.gr.
  5. @jeevanhoof : Bedankt voor je reactie. Zo ziet het er bij mij ook uit. Is wel zo makkelijk, als je in de buurt van de winkel woont…! ik heb er nu 64 gb. usb stick in gestoken, en ik krijg de indruk, dat ik daarmee wel met timer kan instellen en opnemen, al gaat het naar de trashcan…🤔🤔 vr.gr.
  6. Dank alweer, Mojo. Tot die conclusie waren al meerdere mensen gekomen. Echter, dit is dan de tweede hdd met dit fenomeen. want ik heb er al eentje terug gestuurd naar betreffende duitse webshop, omdat die, bij uitzetten met aan/ af knopje knerpend geluid liet horen. Ik kreeg wel andere gestuurd, zogenaamd nieuw, maar wel zonder zegel, en zelfde snerpende geluid??? Ik ben in eerste instantie dom geweest, door bij abuis niet serie nummer te noteren, maar part no…. (Daarover heb ik nu contact met die satshop, die niet happig is op mijn klacht….) Mijn zoon heeft betreffende hdd geformateerd in windows, maar kwam beschadigde partities tegen. ??? Vriendelijke groet
  7. @Mojo: Dank je. ” Unmount failed” is ook terugkomende melding…, waar ik niet verder mee kom…!
  8. Bij installeren van hdd in dreambox 920 uhd, krijg ik bij formateren steeds volgende foutmeling :” Bestandssysteem bevat onherstelbre fouten” Duidt dit op software ( in dreambox ) of hardware ( Barracuda schijf, 2T zelf ) probleem ? Bij verder testen kom ik ook steeds andere fout melding tegen: ” Create movie folder failed ”. Bij uitproberen van tot dan toe goed functionerende hdd 1 T ( in andere dream 920 ) functioneert deze ook niet meer, zoals behoort…Daar was ik voor gewaarchuwd, dus eigen fout…! Heeft iemand enig idee, hoe dit op te lossen ? Bij voorbaat dank.
  9. When A Guitar Plays The Blues - YouTube Ten Years After - I'm Going Home - 27 Jan 2023 - Duycker Hoofddorp - YouTube Cream - Rollin' And Tumblin' (Royal Albert Hall 2005) (10 of 22) - YouTube Alleen voor ouderen...Waar HALEN ze het VANdaan...??? 😘 Groetjes...!!
  10. Waarom is mijn bijdrage veranderd in Van Halen…???
  11. Prachtig, al die cirkelzagen….! Wil er iets heel anders bij delen, erg vrolijk: Zoek eventueel verder op Navihanke. buurvrouw verdacht mij ervan, dat ik dit leuk vind, vanwege de korte rokjes…??? Maar dat is absoluut niet zo…..: Want die vind ik zelfs te lang…😀
  12. Ten overvloede wil ik hier opmerken, dat ik op Swiss Classic en Monique goede ontvangst heb, zonder onderbrekingen. Toen ik gisteren op internet de playlist van Swiss classic wilde bekijken, kwam ik op website Radio.net uit, die wel deze lijst had, en ook Swiss Classic uitzond, maar met groot tijdverschil…?? Wij hebben nu Que viva Mexico, van Radio.net, opstaan. Ononderbroken muziek, zonder buffers, etc.??? Correctie: Juist, als ik dit schrijf buffert de uitzending toch…!! Jammer…! Wat een prachtige muziek is er te vinden op het internet…Klassiek, populair of country. En we hebben slechts één paar oren….Ik tenminste…! Hartelijke groet.
  13. Ik heb Swiss classi op staan, en zal het volgen. Ben benieuwd… Radio Monique komt hier zonder buffers of onderbrekingen door. Ook goede muziek. Luister nu pakweg al 10 minuten naar Swiss Classic, zonder storende factoren. Moet zeggen, is wel andere koek, als Radio Arrow Bluesbox, met cirkelzagen…!!! Bij nederlandse/ belgische zenders heb ik in verleden gemerkt, dat gespeeld liedje even onderbroken werd door jingle, voor reclame in thuisland. Was ongeveer 30 seconden, en stoorde me niet erg. Laatste tijd valt dat me niet meer op. interessant, dat je ontbrekende epg noemt…. ! Bij ééne radio, Sanguin, krijg ik wel het gespeelde nummer in beeld, maar bij de nieuwe Schwaiger ( in de keuken ) alleen stukje tekst. Dat laatse zorgt wel eens voor echtelijke onenighed, over welk nummer of artiest te horen is…: Wordt meestal opgelost door op ipad die zender speellijst op te roepen…Maar omdat de vrouw meestal gelijk heeft, doe ik dat niet meer…! Typisch overigens is, dat van de buitenkant de software in beide toestellen zelfde lijkt, en ook de hardware ( het beeldschermpje dus )??? Conlusie kan dus zijn, dat internet radio regio-gebonden is, en dat dat het gevolg is van reclame…!!!??? Gr. George
  14. @Boudeman : wij wonen in houten huis, en hebben overal goede ontvangst. Maar de afstand zal vanaf router naar radio’s pakweg 10 meter zijn. Als ik in garage bezig ben, ( 20 mtr.) merk ik wel, dat radio juist gedraaid moet worden, maar ook dan is ontvangst redelijk tot goed. Bij het laatste merk ik wel kwaliteits-verschil bij radio’s….: De Sanguin heeft veel mindere ontvangst, dan de Grundig..! Als ik router/ modem reset, blijft radio idd nog enkele momenten doorspelen….! gr. George
×
×
  • Nieuwe aanmaken...