Ga naar inhoud


jopiesat

Lid
  • Items

    627
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jopiesat

  1. Nog een tip uit eigen ervaring van 10 jaar geleden, begintijd van DAB. Had in mijn auto marginale DAB ontvangst van de regionale zenders, landelijke waren ok. Garage kon niets verkeerd vinden bij doormeten. Na een jaar puzzelen ontdekte ik de oorzaak: mijn 12 volt naar USB adapter! Veroorzaakte een storing die dat kanaal wegdrukte. Andere gekocht en het probleem was opgelost.
  2. Heb een vergelijkbaar probleem gehad met mijn Panasonic Viera Plasma TV. Heel lang zitten zoeken waar het aan zou kunnen liggen. De uiteindelijke oplossing gevonden in het vervangen van mijn HDMI kabels door nieuwe exemplaren (In mjn geval van Ugreen, 4K spec). Werkt nog steeds. Dus voordat je gaat solderen wellicht een tip.
  3. Met een extern toetsenbord wellicht te openen
  4. jopiesat

    Beeldkwaliteit

    Heb satelliet en nlziet app op Apple TV.. Nlziet geeft best een prima plaatje. De satelliet geeft het mooiste plaatje. heb je de nlziet app al geprobeerd?
  5. Onze Mutant HD51 in de woonkamer had ineens last van blokvorming en wegvallende ontvangst. Lichte paniek in huis zo op oudjaarsavond. Om het zoeken naar een oplossing (brakke voeding?) even uit te stellen tot 2022 naar een alternatief gezocht. NLziet proefabonnement genomen en de app op de Apple TV geïnstalleerd. Het beeld was echt veel beter dan verwacht! En NPO 1 extra in HD voor de top2000 was een fijne verrassing. De streams starten snel op en de programma info is lekker overzichtelijk. Kortom prima alternatief! Hoe zijn jullie ervaringen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...