Ga naar inhoud


grondstof

Lid
  • Items

    669
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door grondstof

  1. Niet gehad, maar ze vliegen er binnenkort na iets van 30jr wel de deur uit.
  2. Het zwarte beeld bij opnames komt mij bekend voor. Waar ik eerder met mijn Vu+Ultimo meerdere zenders gelijktijdig kon opnemen is dat nu niet meer mogelijk. Ik heb het idee dat Canal Digitaal hier de oorzaak van is en dat zij het onmogelijk hebben gemaakt meerdere zenders uit het Nederlandse aanbod gelijktijdig te zien of op te nemen. Voor mij een reden om CD per vervaldatum vaarwel te zeggen.
  3. Gisteravond was BVN ook een tijdje niet te ontvangen, wel een sterk signaal, maar zwart beeld. Later was het beeld terug met bovenin het scherm een klok en nog wat meldingen.
  4. Nog handiger is het misschien om de schotel gewoon op een satelliet naar eigen keuze uit te richten.
  5. Gister had ik via rytec ook geen epg, zal dus een storing zijn denk ik.
  6. Gelukkig is er meer dan wat CD aanbied te ontvangen, al wekt CD altijd graag de indruk dat er zonder abonnement op CD geen zenders zijn te ontvangen.
  7. Betekend voor mij dat ik na een kleine 30 jaar mijn abonnement op Canal Digitaal beëindigen ga. Gelukkig ben ik niet meer afhankelijk van schotel ontvangst en dus ook niet meer van CD.
  8. Er staat aardig wat op vind ik, de Vu duo heeft maar een beperkt geheugen en die zou best is vol kunnen lopen. Een schone flash zou misschien uitkomst bieden.
  9. Je bent welkom Youto, hoe spreken we af?
  10. Nee, is niet te doen vanwege mijn conditie. Het zijn onderdelen die ik eerder gebruikte voor een T65, voor een eenvoudige schotel en voor ontvangst van Astra1 en 3 Diverse soorten switchen om meerdere schotels te koppelen aan 1 ontvanger.
  11. Grote doos vol met diverse soorten LNB-'s, diverse switchen en connectors
  12. Ik heb er ook 1, de oplaadbare batterij laat het snel afweten en ik heb nergens een vervanger kunnen vinden, moet dus altijd een snoertje met 230V uitrollen tegenwoordig.
  13. Ik zou voor een Uncommitted Switch gaan, heb er zelf 1 jarenlang gebruikt voor een vast opgestelde schotel t.b.v Astra 1 en 3 De andere ingang hing aan een draaibare schotel die van 35 West tot rond de 50 Oost kon draaien.
  14. Er zijn switchen in de handel waar je 1 ontvanger en 2 schotels op kan aansluiten, hij werkt als een wisselschakelaar, dus schotel 1 of schotel 2 wordt doorgegeven aan de ontvanger. Ik dacht dat het unlimmited switch of zo iets heet
  15. Bij mij staan ze beiden op autom in de instellingen van mijn Ultimo,
  16. De VN zijn een stelletje dames en heren die voor een goed salaris wat vergaderen en het 1 en ander verklaren of veroordelen. Door het Veto recht van enkele landen komt er eigenlijk nooit iets van hun uitspraken terecht. De Russen hebben zo een recht en die houden dus simpelweg alles tegen in dit geval. Veto recht afschaffen zou het beste zijn, maar dat zal nooit gebeuren helaas.
  17. CD heeft nooit iets aan klantvriendelijk en eerlijk behandelen gedaan in het verleden.Dit zal in de toekomst ook niet het geval zijn, als er al een toekomst bestaat voor CD.
  18. De formats die ze uitzenden hebben ze in een ver verleden is aangeschaft, sindsdien worden ze al gebruikt met soms een iets andere invulling. Zelfs op de presentatie is men zuinig en zet men altijd en eeuwig de zelfde personen/gezichten in om de boel aan de kijker te helpen.
  19. Ik heb er 2 avonden last van gehad, zowel op NPO als op de SBS en RTL zenders, eerste avond rond 17:45, de volgende avond rond 18:00. Ik weet niet hoelang het duurde want ik heb omgeschakeld naar KPN waar ik ook TV mee kan kijken.
  20. Ik koel hem al jaren met een laptop koeler, aangesloten op de achterste USB aansluiting start en stopt hij als de box aan of uit geschakeld wordt.
  21. Mijn ervaring met een Stabb rotor was niet al te best. Een ongeveer 80cm schotel er op gemonteerd en geplaatst aan de Waddenzee kust ging slechts enkele jaren mee. Toen stopte hij ermee, de verbinding tussen de rotor en lnb was onderbroken. Een Moteck rotor geplaatst, koste toen 50 euro, onder gelijke omstandigheden heeft het veel langer prima gedaan, tot ik ging verhuizen en geen rotor meer kon gebruiken. De rotor staat nu alweer 6 jaar bij mijn zoon, ook aan de kust en nog steeds werkend.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...