Ga naar inhoud


watermolen

Aspirant lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

watermolen's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

1

Community antwoorden

  1. Jammer, heb zelf weinig mogelijkheden tot feed hunten. Te weinig ruimte voor een knappe schotel en te weinig kennis. Maar ik kijk wel in deze rubriek en naar aanleiding van wat ik hier zie probeer ik wel eens wat. En zo zie ik af en toch een leuk programma dat ik anders niet gezien zou.hebben. Nooit in me opgekomen dat het wel aardig zou zijn om een reactie te plaatsen. Ben meer een lezer dan een schrijver maar al die bijdragen worden zeer gewaardeerd.
  2. De registratie werd uitgevoerd door de werkgevers. De percentages allochtonen en hun afkomst moesten worden doorgegeven aan de overheid. De wet is in 1996 weer ingetrokken en daarmee zijn de verzamelde gegevens overbodig en moeten in het kader van de avg allang vernietigd zijn.
  3. Zo'n registratie is er wel geweest, dat was in 1994 met de "Wet bevordering evenredige arbeidsdeelname allochtonen". Je kreeg een formulier waarop je eigen afkomst en de afkomst van je ouders moest vermelden. Daar was uiteraard veel weerstand tegen en veel werkgevers weigerden het uit te voeren. De wet werd in 1996 weer afgeschaft.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...