Jump to content

Emekli

Members
 • Content Count

  3,101
 • Joined

 • Last visited

About Emekli

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Anamur-Mersin - Türkiye.
 • Interesses
  Zoveel mogelijk uit mijn 4 schotels halen.<br />
  Wandelen in de bergen of op het strand, laatste recht voor de deur, eerste begint al boven in de stad.<br />
  Bezienswaardige steden in Turkije bezoeken, of 2 dagen naar Pamukkale en/of Cappadocië.<br />
  Genieten van de Turkse keuken.<br />
  <br />

Recent Profile Visitors

11,666 profile views
 1. En wie denkt er nu echt dat er geen kijk en luistergeld wordt betaald in Vlaanderen, via een omweg zit dat gewoon ingeweven in een andere belasting. En wat heb je aan een TV Vlaanderen of CD abo in bijv. Australië of Canada?. En wat te denken van slecht internet, zelfs her en der in de E.U.
 2. In procenten uitgedrukt kom ik aan nog geen 5% wel staan de VTM zenders open. Maar geen regionalen en meeste commerciëlen ook geen beeld.
 3. Hier ook ALLES weg, signaal alles oké. Gelukkig nog wel BBC UK via een app. En dan nog de honderden zenders via schotel met o.a. de Duitse zenders.
 4. Ik heb op mijn Vu+ Duo 2 en ervaar ook dit probleem, dus het is niet specifiek voor VTI.
 5. Ik heb een app en hiermee kan ik voor ongeveer €50,- per jaar kijken naar BBC 1, 2, 4 / ITV 1 t/m 4 en nog meer, 36 zenders in het Britse pakket. Maar BBC First en entertainment zijn hier een leuke aanvulling op.
 6. Inderdaad Dus toch voor een dubbeltje op de eerste rij.
 7. Misschien heb je mij niet goed begrepen, maar ook ik vind dat M7/CD NIET moet toegeven aan Viacom, maar voor de twee BBC zenders zou ik wel een extraatje willen betalen.
 8. Ik betaal graag meer voor die twee BBC zenders, waarom willen NLers toch altijd voor een dubbeltje op de eerste rij zitten?.
 9. Ik hoop als Discovery en de andere zenders terug komen dat ze in ieder geval de twee BBC zenders niet verwijderen. Op dit moment lopen twee series van The Split met o.a. Barry Atsma in een hoofdrol en andere programma's zijn ook het kijken waard. Voor mij een goede aanvulling op o.a. de Duitse Öffentlich Rechtlichen zoals ARD, ZDF, Arte, Phoenix en Alpha.
 10. En waarom is dit een prutzender? Er komen zelfs programma's die wereldwijd verkocht zijn. Nu weer naar waar het hier over gaat, géén beeld. Bovendien, smaken verschillen.
 11. Dan ligt het in ieder geval niet aan mijn CD-Card.
 12. Bij het checken van de epg om te zien of ik iets wil opnemen bleek dat het beeld op BBC entertainment zwart blijft. Signaal van de TP is zoals altijd en alle andere zenders hier op geven wel beeld. Zijn er meer mensen die dit hebben?.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.