Ga naar inhoud

Emekli

Leden
 • Aantal items

  3100
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Emekli

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Anamur-Mersin - Türkiye.
 • Interesses
  Zoveel mogelijk uit mijn 4 schotels halen.<br />
  Wandelen in de bergen of op het strand, laatste recht voor de deur, eerste begint al boven in de stad.<br />
  Bezienswaardige steden in Turkije bezoeken, of 2 dagen naar Pamukkale en/of Cappadocië.<br />
  Genieten van de Turkse keuken.<br />
  <br />

Recente bezoekers van dit profiel

11556 profielweergaven
 1. In procenten uitgedrukt kom ik aan nog geen 5% wel staan de VTM zenders open. Maar geen regionalen en meeste commerciëlen ook geen beeld.
 2. Hier ook ALLES weg, signaal alles oké. Gelukkig nog wel BBC UK via een app. En dan nog de honderden zenders via schotel met o.a. de Duitse zenders.
 3. Ik heb op mijn Vu+ Duo 2 en ervaar ook dit probleem, dus het is niet specifiek voor VTI.
 4. Ik heb een app en hiermee kan ik voor ongeveer €50,- per jaar kijken naar BBC 1, 2, 4 / ITV 1 t/m 4 en nog meer, 36 zenders in het Britse pakket. Maar BBC First en entertainment zijn hier een leuke aanvulling op.
 5. Inderdaad Dus toch voor een dubbeltje op de eerste rij.
 6. Misschien heb je mij niet goed begrepen, maar ook ik vind dat M7/CD NIET moet toegeven aan Viacom, maar voor de twee BBC zenders zou ik wel een extraatje willen betalen.
 7. Ik betaal graag meer voor die twee BBC zenders, waarom willen NLers toch altijd voor een dubbeltje op de eerste rij zitten?.
 8. Ik hoop als Discovery en de andere zenders terug komen dat ze in ieder geval de twee BBC zenders niet verwijderen. Op dit moment lopen twee series van The Split met o.a. Barry Atsma in een hoofdrol en andere programma's zijn ook het kijken waard. Voor mij een goede aanvulling op o.a. de Duitse Öffentlich Rechtlichen zoals ARD, ZDF, Arte, Phoenix en Alpha.
 9. En waarom is dit een prutzender? Er komen zelfs programma's die wereldwijd verkocht zijn. Nu weer naar waar het hier over gaat, géén beeld. Bovendien, smaken verschillen.
 10. Dan ligt het in ieder geval niet aan mijn CD-Card.
 11. Bij het checken van de epg om te zien of ik iets wil opnemen bleek dat het beeld op BBC entertainment zwart blijft. Signaal van de TP is zoals altijd en alle andere zenders hier op geven wel beeld. Zijn er meer mensen die dit hebben?.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.