Ga naar inhoud

Emekli

Leden
 • Aantal items

  3077
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Emekli

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Anamur-Mersin - Türkiye.
 • Interesses
  Zoveel mogelijk uit mijn 4 schotels halen.<br />
  Wandelen in de bergen of op het strand, laatste recht voor de deur, eerste begint al boven in de stad.<br />
  Bezienswaardige steden in Turkije bezoeken, of 2 dagen naar Pamukkale en/of Cappadocië.<br />
  Genieten van de Turkse keuken.<br />
  <br />

Recente bezoekers van dit profiel

10842 profielweergaven
 1. Bij mij was de originele na enkele maanden al overleden, alles werkte nog behalve ''cirkeltoets' en ok toets. Ik had nog een AB van mijn Vu Plus duo (1) en ook die is nu naar de vaantjes. Hier stad en land afgelopen, niks meer te vinden en bestellen in Europa is geen optie vanwege hoge verzendkosten. Dan maar een app op de smartphone, Vu+ Remote, werkt goed, maar play en pauzetoets ontbreken en vooral pauzetoets is een groot gemis. Het vreemde is in Google Play staat een plaatje met de ontbrekende toetsen wel afgebeeld. Bij waardering van de app staan opmerkingen hierover en heb het zelf aangekaart, geen antwoord. Voorlopig gebruik ik de app nog wel want op mijn Vu Plus Duo 2 zit alleen maar een aan en uit toets. Wat nu?.
 2. Het nieuwe logo kost veel geld, dat hebben we gezien bij de NPO, waarom daar geld aan uitgeven, investeer beter in de programmatie
 3. Ik vind juist één wel goed. Ook de VRT moet veel besparen dus laat het bestaande logo voor wat het is en gebruik het geld voor betere programmering. één begint pas na 12.00 uur, Canvas Zomerbeelden, wie kijkt daar naar en dan Rolkrant, alleen al die naam. Om toch nog echt iets te doen met Canvas om 14.00 uur Ketnet junior. Pas na 20.00 uur dan eindelijk Canvas met maar een viertal programma's en dan naar bed. Ketnet zendt ook maar uit tot 21.00 uur en met geluk nog een pogramma of twee erna. Wat een armoe, er wordt veel geklaagd over de NPO, maar dat is nog heilig ten opzichte van de VRT.
 4. Er zijn 12 provincies, met totaal 13 regiozenders. Dus iedereen zijn eigen zender uit de regio waar hij woont maar, wat gaat Can. Dig. doen, want die zal een keus moeten maken. Hopelijk wordt het niet zo als bij Joyne, daar worden de programma's afgekapt op het volle uur en val je ineens midden in een ander programma. En dat is echt flut.
 5. BVN is leuk als je geen ontvangst hebt van de Astra 3, maar dat heb ik.
 6. DVB-T is uitgesloten daar ik in Turkije woon. Via internet met 80GB gaat wel maar ik zit zo aan de limiet en dan gaat de snelheid naar beneden,4MB per seconde en dan begint het te haperen. Dus ik kijk bijna alles via de schotel met bijna altijd perfecte ontvangst.
 7. Nee, een heractivatie is normaal niet nodig, maar omdat ik geen beeld en geluid heb op de nieuwe freq. toch maar even gedaan. En ja, op oude freq. nog wel beeld en geluid. Nog maar even wachten dan tot alle omzettingen klaar zijn.
 8. Blijft alleen de vraag, waarom geen beeld en geluid, heb card al geheractiveerd.
 9. Helaas kan ik er de lol niet van in zien. Vele zenders verdwijnen, abo wordt duurder. Andere zenders verdwijnen naar de CD app, werkt goed, maar ik betaal mij blauw omdat mijn internet provider maar tot een limiet van 80GB gaat. Moest ik niet graag detectives en docu's zien via NPO, dan zette ik mijn abo ook op stop.
 10. M7/CD is weer aan het schuiven met diverse zenders, maar bij sommigen, o.a. Eurosport 1 HD, wel signaal en geen beeld. Wanneer stoppen ze daar eens mee?.
 11. Beiden dank voor het antwoord. De originele AB hield het maar een paar maanden vol, de ''kapotte'' die ik nu gebruik, was van mijn oude Duo zonder de 2 en heb deze zeker 8 jaar, zonder problemen, gebruikt, dus denk ik dat ik dezelfde nieuw koop voor die paar Euro's. Je kunt die in OpenPli aanpassen indien nodig. Dit bij Remote Control Code in Applicaties. Hier staan de namen voor de diverse Vu's niet bij maar wel cijfers en ik gebruik nu cijfer 2.
 12. De OK toets van mijn Vu+ Duo 2 afstandbediening begint slecht te functioneren. maar ik heb iets gevonden bij een zaak in Turkije. Met name: Vu Solo2 Uydu Kumandası, (Vu Solo2 afstandbediening), werkt deze ook met een Duo 2?. Deze kost 73.08 TL ofwel 12.18€, is dit een goede prijs? Groeten Emekli.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid