Jump to content

Emekli

Members
 • Content Count

  3,096
 • Joined

 • Last visited

About Emekli

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Anamur-Mersin - Türkiye.
 • Interesses
  Zoveel mogelijk uit mijn 4 schotels halen.<br />
  Wandelen in de bergen of op het strand, laatste recht voor de deur, eerste begint al boven in de stad.<br />
  Bezienswaardige steden in Turkije bezoeken, of 2 dagen naar Pamukkale en/of Cappadocië.<br />
  Genieten van de Turkse keuken.<br />
  <br />

Recent Profile Visitors

11,241 profile views
 1. Ik heb een app en hiermee kan ik voor ongeveer €50,- per jaar kijken naar BBC 1, 2, 4 / ITV 1 t/m 4 en nog meer, 36 zenders in het Britse pakket. Maar BBC First en entertainment zijn hier een leuke aanvulling op.
 2. Inderdaad Dus toch voor een dubbeltje op de eerste rij.
 3. Misschien heb je mij niet goed begrepen, maar ook ik vind dat M7/CD NIET moet toegeven aan Viacom, maar voor de twee BBC zenders zou ik wel een extraatje willen betalen.
 4. Ik betaal graag meer voor die twee BBC zenders, waarom willen NLers toch altijd voor een dubbeltje op de eerste rij zitten?.
 5. Ik hoop als Discovery en de andere zenders terug komen dat ze in ieder geval de twee BBC zenders niet verwijderen. Op dit moment lopen twee series van The Split met o.a. Barry Atsma in een hoofdrol en andere programma's zijn ook het kijken waard. Voor mij een goede aanvulling op o.a. de Duitse Öffentlich Rechtlichen zoals ARD, ZDF, Arte, Phoenix en Alpha.
 6. En waarom is dit een prutzender? Er komen zelfs programma's die wereldwijd verkocht zijn. Nu weer naar waar het hier over gaat, géén beeld. Bovendien, smaken verschillen.
 7. Dan ligt het in ieder geval niet aan mijn CD-Card.
 8. Bij het checken van de epg om te zien of ik iets wil opnemen bleek dat het beeld op BBC entertainment zwart blijft. Signaal van de TP is zoals altijd en alle andere zenders hier op geven wel beeld. Zijn er meer mensen die dit hebben?.
 9. Op welke frequentie zit RTL Crime en welke satelliet, hier nog niet gevonden na een zender zoekopdracht. Niet dat ik er naar ga kijken, maar wil wel mijn zenderlijst zo veel mogelijk op orde hebben.
 10. @henkie 73, ''sowieso is het satelliet gebeuren zijn beste dagen allang ''voorbij''. Auf Deutsch gesagt: quatsch. OK, in NL en Belgie hebben de meest mensen kabel TV, maar in het Verenigd Koninkrijk heeft bijna iedereen een schotel aan de muur en zelfs velen aan de voorkant van het huis. Verder is de schotel de grote winnaar in Duitsland en de Alpen landen zie: https://www.infosat.de/digital-tv/satellit-weiter-f-hrender-tv-empfangsweg-deutschland
 11. ITV, Channel Four en 5, bieden dan wel goede programma's, RTL en SBS hoort echt bij de shit, maar alles wordt dan weer verziekt door elke 15 minuten reclame, zelfs het nieuws wordt onderbroken. Dus ik kijk alleen BBC en daar is genoeg naar mijn gading te vinden.
 12. Ik gebruik Open PLi, maar in andere zoals VTI, moet het mogelijk zijn om dit te veranderen. Bij PLi gaat het als volgt: druk twee keer op de gele toets en kies hier 888 teletext en NIET DVB. Mebo 870 slaat de spijker op zijn kop, er is van alles te veranderen,bijv. schaduwranden aan de letters en ook grootte verder, o.a. uitlijning.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy