Jump to content

Emekli

Members
 • Content Count

  3,077
 • Joined

 • Last visited

About Emekli

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Anamur-Mersin - Türkiye.
 • Interesses
  Zoveel mogelijk uit mijn 4 schotels halen.<br />
  Wandelen in de bergen of op het strand, laatste recht voor de deur, eerste begint al boven in de stad.<br />
  Bezienswaardige steden in Turkije bezoeken, of 2 dagen naar Pamukkale en/of Cappadocië.<br />
  Genieten van de Turkse keuken.<br />
  <br />

Recent Profile Visitors

10,981 profile views
 1. Bij mij was de originele na enkele maanden al overleden, alles werkte nog behalve ''cirkeltoets' en ok toets. Ik had nog een AB van mijn Vu Plus duo (1) en ook die is nu naar de vaantjes. Hier stad en land afgelopen, niks meer te vinden en bestellen in Europa is geen optie vanwege hoge verzendkosten. Dan maar een app op de smartphone, Vu+ Remote, werkt goed, maar play en pauzetoets ontbreken en vooral pauzetoets is een groot gemis. Het vreemde is in Google Play staat een plaatje met de ontbrekende toetsen wel afgebeeld. Bij waardering van de app staan opmerkingen hierover en heb het zelf aangekaart, geen antwoord. Voorlopig gebruik ik de app nog wel want op mijn Vu Plus Duo 2 zit alleen maar een aan en uit toets. Wat nu?.
 2. Het nieuwe logo kost veel geld, dat hebben we gezien bij de NPO, waarom daar geld aan uitgeven, investeer beter in de programmatie
 3. Ik vind juist één wel goed. Ook de VRT moet veel besparen dus laat het bestaande logo voor wat het is en gebruik het geld voor betere programmering. één begint pas na 12.00 uur, Canvas Zomerbeelden, wie kijkt daar naar en dan Rolkrant, alleen al die naam. Om toch nog echt iets te doen met Canvas om 14.00 uur Ketnet junior. Pas na 20.00 uur dan eindelijk Canvas met maar een viertal programma's en dan naar bed. Ketnet zendt ook maar uit tot 21.00 uur en met geluk nog een pogramma of twee erna. Wat een armoe, er wordt veel geklaagd over de NPO, maar dat is nog heilig ten opzichte van de VRT.
 4. Er zijn 12 provincies, met totaal 13 regiozenders. Dus iedereen zijn eigen zender uit de regio waar hij woont maar, wat gaat Can. Dig. doen, want die zal een keus moeten maken. Hopelijk wordt het niet zo als bij Joyne, daar worden de programma's afgekapt op het volle uur en val je ineens midden in een ander programma. En dat is echt flut.
 5. M7/CD is weer aan het schuiven met diverse zenders, maar bij sommigen, o.a. Eurosport 1 HD, wel signaal en geen beeld. Wanneer stoppen ze daar eens mee?.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy