Ga naar inhoud

OFDM

Leden
 • Aantal items

  1142
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Wat hier al geschreven werd, er is vrijwel altijd sprake van medicijnen naast een behandeling. Maar wat ik een belangrijkere vraag vind: Blijf je thuis met corona, ook al gaat het bar slecht? Ik stel ongevaccineerd, dan sta je ook achter uitzieken op eigen kracht. Dat gebeurt in de praktijk echter niet. Over 2-3 jaar? Als ik nieuwe grafieken extrapoleer is het na een jaar vrijwel uitgewerkt. Ik ben bang dat we achter de feiten aanlopen met de huidige 2 prikken een half jaar geleden. En al helemaal de Jansen die op de Delta variant de WHO minimum eis niet haalt.
 2. Dat is een eerlijk antwoord. Mag ik daaruit afleiden dat je de hele medische wetenschap naast je neerlegt en- hoe dan ook- in huis blijft als je ziek wordt? Ik denk dat de afname inherent is aan hoe het menselijk lichaam functioneert. Het geheugen voor infecties is niet eindeloos. Tegelijk zou je hiervan kunnen maken dat er geen lange termijn gevolgen zijn maar dat is te simpel geredeneerd. Zoals ik het heb gelezen laat geen enkel vaccin lange termijn sporen na, het verdwijnt al snel volledig uit je lichaam.
 3. Misverstand. Ik bedoel dat ik het kan het loslaten dat sommige zich niet zullen laten vaccineren. Maar dat is omdat ik de nadelen van die vrijheid niet ondervind, ik werk niet in de zorg..
 4. Voor mijzelf kan ik het wel loslaten maar ik doe geen beroep op zorg en werk daar ook niet.
 5. Gisteren ook een bericht hierover op een ander forum waarbij ik de indruk kreeg dat de FM zenders nu op 1 antennehelft draaien. Het is standaard om het vermogen over twee identieke helften te verdelen, onderste en bovenste. Ingeval van werkzaamheden of storing kan een zender met het hele vermogen op 1 helft gerouteerd worden waardoor wel de netto antenneversterking 3 dB daalt. Dit zou de genoemde vermindering kunnen zijn echter werd in dat andere bericht ook gesproken over volledig uitgeschakeld zijn van NPO 1 en 3. Klopt dit en is inmiddels niet meer het geval? https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/130643/Stormschade-aan-televisietoren-in-Goes-mogelijk-storing-in-radio-uitzendingen
 6. Het verhaal van die schipper is iets anders https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5260414/waarom-vaccineren-corona-hendrik-visser-urk
 7. Dat vind ik voor een hartoperatie niet schrikbarend. Wel voor een coronapatiënt die daar weken ligt. Een schipper uit Urk die dacht dat hij toch niet met veel mensen in contact kwam 56 dagen? Ik vind het onderbelicht dat corona een IC bed langer claimt dan een handvol hartoperaties (die daardoor uitgesteld worden).
 8. Het gaat niet om erkenning. Om iemand te behandelen is gewoon een correcte diagnose nodig. Als ik lees dat een patient door een scan moet omdat hij een coronatest weigert word ik echt heel boos. Je werkt mee aan de meest doelmatige behandeling, lijkt mij nogal logisch.
 9. Bedden kun je wel bestellen. Er is geen blik personeeeeheeel!!! En die er waren zijn er ook klaar mee en veel ziekteverzuim. Niet in de laatste plaats door eigenwijze patienten die liggend aan de zuurstof nog ontkennen dat ze corona hebben. Ik ben ervoor om die niet te behandelen, laat ze maar thuis dat scheelt IC bedden EN handen aan die bedden. Helaas mogen ze die niet weigeren, moeten dat naast zich neer leggen. De zorgcapaciteit is zoals in alle landen afgestemd op de normale zorgvraag. Corona veroorzaakt een ongekende uitschieter. Wie wil er nou jarenlang extra zorgpremie betalen om forse extra capaciteit klaar te hebben staan??
 10. Het duidde mij erop dat die angst voor onvruchtbaarheid dan weinig voorstelt maar misschien is het consumeren argument inderdaad héél erg veel sterker.
 11. Er is volgens mij een verschil in risico tussen kortstondig minder dan 1,5 meter zoals in een winkel en langdurig. Ik heb een familielid die besmet is geraakt in een kantoorruimte met zeker meer dan 1,5 meter maar wel een dagdeel in dezelfde ruimte met de besmette persoon. Mensen in uitgaanssituatie zullen zich ook niet zo snel niet safe voelen maar gevoel zegt geen bal. Als we aan konden voelen dat er iemand in de buurt is die besmettelijk is dan hadden we het hele probleem niet. Als de QR code echt als doel had om je tot vaccinatie te dwingen was het niet gratis gemaakt. Heeft Hugo geen opmerking gemaakt in de trant van dat het wel mooi meegenomen is als het tot meer vaccinaties leidt? Ik ben hierin zeker voor eerlijk communiceren. Angst om onvruchtbaar te worden door vaccinatie en dat vervolgens overboord gooien om naar de Mac te kunnen, mooi voorbeeld!
 12. Voor de QR was naast iemand zitten 1,5 meter. Van had een restaurant ook mogen kiezen voor die oude regeling maar dat heeft de politiek anders besloten. Wel vind ik het klagen over de QR voor de huidige toepassingen nog steeds een beetje luxe probleem tenzij er geen testlocatie in de buurt is. We hadden het allemaal niet nodig gehad als we >90% vaccinatiegraad hadden bereikt. In Italië is voor alle werkenden inmiddels een coronapas van kracht geworden en testen op eigen kosten, dat is een snoeiharde maatregel om de (toen actuele) waarde van 74% naar > 90% te krijgen. https://www.trouw.nl/buitenland/italie-stelt-coronapas-verplicht-op-de-werkvloer~b4bb04ef/ https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5260013/italie-coronapas-qr-code-draghi-corona-verplicht-schorsing
 13. Kanaal 22 van Hengelo geeft op de ontvanger geen signaal maar de zender is wel in de lucht met vermogen. Er zit dus iets in de transport stream of modulatie niet goed maar heb hier geen meetapparaat liggen. Kanaal 26 van Apeldoorn heb ik wel gewoon alle TV zenders uit dus voor het eerst kan ik toch nog kijken, heb deze in hoge voorkeur nummers behouden. Ben benieuwd of het morgen weer werkt..
 14. Nou en? Ik vermoed dat de huurprijs niet alleen per kilometer is dus dat maakt de rit voor die afstand relatief duur (trein is 8,20 euro). Ik vind alle noodzakelijke handelingen voor het huren van een auto ook niet opwegen tegen een treinkaartje bestellen op Internet. Maar als het om gemak gaat en de prijs niet relevant is zou ik een taxi prefereren. Supersnel van punt naar punt zonder gedoe. Ja die definitie ken ik zeker, best grappig ook, alleen zonder de toevoeging op een tijdstip dat je niet schikt en met mensen die je niet aanstaan. Ik vind dat laatste een "bijzonder" argument voor een vervoersmiddel. Weet jij overigens waarom mensen liever in een eigen auto zitten dan in het openbaar vervoer: Omdat ze dan ongegeneerd een scheet kunnen laten en luidkeels mee kunnen zingen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.