Jump to content

OFDM

Members
 • Content Count

  1,072
 • Joined

 • Last visited

About OFDM

 • Rank
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat waren consumenten modules dan? Dat maakt het nog meer bizar, twee types allemaal ellende?
 2. Voor de hobby prachtig maar de kans dat CD 2e hands modules inkoopt is erg klein. Daarnaast, ik heb het over prof modules niet de blauwe consumenten modules. We hadden daarbij overigens te maken met een heleboel defecten, sommige modules tot wel een half jaar later storingen. Het begon met af en toe defect of blokjes en pas later compleet stuk, ik heb nog nooit zoiets meegemaakt.
 3. Ik verwacht er ook weinig spannends van. Mogelijk gaat de multiplex in één keer om met streams van de nieuwe huurder? Van het hele avontuur rest mij nog 1 klant die een FTA zender uit een Joyne frequentie bekijkt en andere van 9,0 de rest is al 2 maanden om. Heb nog een doos CI modulen liggen als aandenken.
 4. Ja dit heeft ze terecht op forse kritiek komen te staan: Het ontbeert ze aan zelfreflectie, hand in eigen boezem steken is ze vreemd! Wat een lulsmoes met de kennis van toen was het een verstandig besluit. Ik begreep dat het ook helemaal niet het advies van het OMT was en ze hebben een heleboel ervaring van fieldlab naast zich neer gelegd pfff!! Wat een gepruts hier. En dan lees in dat Duitsland nog net onder de 1000 besmettingen zit voor het hele land!! Over een week schieten we over de 20k en de geest gaat echt niet terug in de fles. Heel misschien dat de gevolgen van
 5. Dat klinkt verdacht en ik vermoed dat de prioriteit afneemt. Het geprogrammeerd opnemen loopt sterk terug denk ik.
 6. Ik denk dat het meerdere factoren samen zijn geweest dus met een ongeldige QR code(s) naar binnen maar ook vals negatief(ven). Het is niet erg waarschijnlijk dat bijna 200 mensen door één persoon besmet zijn geraakt en als dat wel zo is dan is de voortdurende bagatellisering van het aerosolen standpunt van Maurice de Hond nog veel ernstiger. In de bergen corona nieuws kwam ik al ergens tegen dat de geldigheidsduur van de test vooraf flink wordt ingekort (niet NL).
 7. Hij wist het wel maar nam het kleine? risico. Het doel was succes te boeken met extra vaccinaties om te kunnen dansen..
 8. Dat mag deze keer zo zijn maar het is de 3e keer in een maand ongeveer? Dit maakt geen goede indruk.
 9. Ik geef je 100% gelijk maar ik kwam er niet onderuit met de einde Joyne 9,0 E deadline eind mei, gewoon geen tijd om droge dagen te kiezen. Vervolgens maken ze op de laatste dag bekend dat het nog 2 maanden doordraait.
 10. Welke wijziging, er staat toch al jaaaren een uplink in Hilversum? Heel mooi, thanx! Oooh dat is een dubbele tegenvaller daar!
 11. Bedoel je de uplink van Franse TV zenders?
 12. Ik zie dat Ziggo "eerder juichen dan de buurman" als verkoopargument heeft ingezet op de site voor snel Internet en TV!
 13. Aan de uitval af te leiden 12187, 11739 en 12129 vanuit Hilversum. Dan zal 11856 met RTL nog steeds uit Luxemburg komen. 11934 komt niet uit Hilversum maar of die vanuit Luxemburg komt weet ik niet.
 14. Oei, Canal digitaal had meer geluk dan ons elftal..
 15. Ik zie het in de log lijsten van 20:03 tot 20:09.. Dit is de 2e keer in best korte tijd dat Hilversum er niet doorheen bijt. Nu lijkt mij de uplink van Joyne zeker niet slechter dan dit. Was dat nog net tijdens het EK voetbal of was die toen al afgelopen...?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.