Ga naar inhoud

OFDM

Leden
 • Aantal items

  977
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over OFDM

 • Titel
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb van de coronamelder app al vanaf het begin gezeik. Talloze foutmeldingen dat de afgelopen 24(?) uur geen controle kon plaatsvinden. Dit lijkt te liggen aan batterijbesparing die aanstaat maar dat ga ik niet veranderen! Verder moet ik bijna altijd de telefoon herstarten omdat de auto carkit geen verbinding meer maakt met de telefoon, daar wordt ik heel flauw van. Als een update mijn batterij gaat leegtrekken is het einde corona app, resoluut!
 2. OFDM

  Bekabeling TV?

  Er zijn zeker Smart TV's met Ethernet dus ik zou dat wel doen. Dat het ook via wifi kan is een ander verhaal.
 3. Leuk! Er missen er nog wel veel lijkt me maar gegeven paard...
 4. Dat geeft naar mijn idee vooral aan dat mensen bang worden van dit soort nieuwsberichten. Vroegah werden we gewoon wakker met geheel onverwacht sneeuw, leuk!
 5. Haha oké. Ik heb zelf nog nooit een snelweg webcam gezien, die zijn (dus) openbaar?
 6. Totaal TV denkt dat satelliet TV bij Ziggo en KPN ook uit kan vallen lol. Ik geef dat weinig kans maar vooral omdat er door de harde wind niets aan de schotel blijft zitten, heb er nog niet bij één minder signaal kwaliteit gevonden. Wat wel zou kunnen is een schotel die in een hoek staat waar zich een hoge duin vormt maar zo staat geen schotel opgesteld bij genoemde providers.
 7. Ik las vannacht ergens dat dit een soort spookfiles zijn doordat de mobieltjes waaruit ze een file afleiden zich langzaam verplaatsen. De aantallen auto's zijn er niet maar de vertragingstijd is natuurlijk wel correct.
 8. Helaas! Was het maar waar, evengoed bedankt voor de tip. Zal wel moeten gaan bellen nu grrrr.
 9. Ik zie ze nu ook, bizar zeg!! Wat je bedoelt zie ik ook wel maar dat komt ook door de eenheid van tenue. Het is allerminst slim zoveel mensen bij elkaar maar misschien speelde dit ook wel een rol in de mega vaccinatie opertie daar.
 10. Nou een ander nieuwsbericht verbaasde mij, dan begrijp je hoe ontzettend moeilijk het blijkt om het buiten te houden! https://nos.nl/artikel/2365718-weer-coronageval-in-nieuw-zeeland-besmette-vrouw-was-in-nederland.html Dat de scholen weer open gaan is corona technisch ook niet van harte (ze waren er niet allemaal voorstander van) maar ze moesten hierin echt wel iets doen. Wat mij betreft laten ze de avondklok gewoon een paar weken doorlopen, de lasten een beetje verdelen. In Frankijk bleek na weken avondklok dat effect ook alweer terug te lopen dus dan zal het hier ook
 11. Ik zie tot mijn schrik dat "gewone" kabel TV nu al 19,95 euro kost dus 44 gulden per maand. Hoeveel was dat in die tijd, 15 gulden oid? Voor topicstarter: Voor die 20 Euro krijg je bij Ziggo alleen NPO 1,2,3 en 1 Sportkanaal in HD, overige zenders zijn SD. Ik kan ook niets vinden over een mogelijkheid dit uit te breiden naar een groter pakket ZONDER internet.
 12. Als ik dat lees moet ik alleen maar denken aan het niet uit kunnen schakelen van SD satelliet uitzendingen omdat ze daarmee teveel kijkers gaan verliezen. Blijkbaar willen veel Duitsers niet betalen om commerciële zenders in HD te kunnen kijken.
 13. Als ik het nieuws lees over die dame ben ik bang dat hij zijn tijd beter kan besteden, het beklijft bitter weinig.
 14. Dat was zeker in 2013 en hoe het platteland er nu voorstaat weet ik niet maar kan ik vermoeden. Heeft jouw woning in Erbach een gewone DSL verbinding en is daar nog iets aan omgebouwd om 50 Mbit/s te bereiken? Interessante prijsvergelijking met KPN: Zij vragen voor 50/5 Mbit/s 43,60 per maand. En dan ik citeer van de site: Met een vaste telefoonlijn van KPN bel je voor een standaard laag tarief van € 0,15 /min naar vast én mobiel, met een starttarief van € 0,15. Buitenland naar vast EN mobiel is overigens ook die prijs. Standaard laag tarief is n
 15. Daar lijkt het op, ik herinner mij ineens weer de kreet Deutschland schmalband republik. Ik zie in het grafiekje verderop dat ze in 2013 hekkensluiter waren met glasvezel. https://netzpolitik.org/2013/deutschland-die-schmalband-republik/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.