Jump to content

OFDM

Members
 • Content Count

  818
 • Joined

 • Last visited

About OFDM

 • Rank
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat begrijp ik maar dan moeten ze dus gewoon op tijd klaar zijn met onderhandelen.
 2. On topic: Wat ik ergens niet zo fraai vind aan de gang van zaken is het feit dat de abonnees getuige moeten zijn van de strijd die ze voeren met de content providers. Het feit dat officieel bekend gemaakt wordt dat ze eraf gaan zet de content providers onder druk? Vind het een beetje een trieste methode. Je onderhandelt achter gesloten deuren en als je bekend maakt dat het niet is gelukt dan is het klaar. Ik moet ineens denken aan het afschakelen van de HMG zenders op de kabel van Veendam, echt gebeurd. Mensen kopen een schotel en een paar weken later komen ze tot een, voor de kabelaar, zwak compromis van een jaar. Daar waren wel abonnees die het standpunt van de kabelaar begrepen maar de manier waarop niet geweldig.
 3. Het begin van Digitenne was alleen de Randstad en toen was het duurder. Die 6,95 kwam erin als stuntprijs toen het landelijk werd en KPN de TV markt wilde veroveren. De tijd was toen nog niet rijp voor IPTV. Ik ben toen ook abonnee geworden maar het was mij heel duidelijk dat die prijs tijdelijk was en ik heb later een brief gehad om mij naar IPTV te bewegen.
 4. Het probleem in dit rijtje is dat de kosten van basis TV er nog in zitten. Als je alleen Internet afneemt (kan niet bij Ziggo) dan kun je voor TV bijv. NL ziet toevoegen voor 8 euro. Basis TV kost bij KPN 10 euro en dan ben je voor Internet + TV alweer euro's meer kwijt dan bij Ziggo (verplicht inclusief). Ik ben het met je eens dat het uiteindelijk duurder wordt maar dat geldt sowieso voor Internet + TV aansluitingen.
 5. Ik ben benieuwd naar de gevolgen voor CD, interessant experiment.
 6. OFDM

  Hypotheek advies

  Het is wel weinig informatie om veel zinnigs op te antwoorden. Inderdaad een beetje sparren is een goed idee om een gevoel te krijgen, verschillende meningen combineren. De belangrijkste vraag is misschien wel hoeveel tijd heeft ze nog tot de rentevast periode afloopt. Is het genoeg om nog naar een andere hypotheekverstrekker te kunnen of zit ze wegens tijdgebrek vast aan de bestaande? Er is overigens ook een hypotheken forum met leden die meer in de materie zitten en kunnen rekenen aan voorstellen.
 7. https://www.rtvoost.nl/nieuws/328654/Duitsland-wijst-Nederland-als-coronarisicogebied-aan
 8. Er zijn wel een aantal jongeren in het nieuws gekomen maar dat is wel een zeer klein percentage.
 9. In het begin dacht ik aan een tsunami die op me afrolt maar het is een Russische roulette geworden. Als ik in gedachten een rondje maak langs mensen in mijn sociale cirkel weet ik zeker dat er een uitvaart aan zit te komen en de twee personen met kanker gaan dit niet overleven. Een heel vreemd en naar idee. Mijn ouders zijn ook op leeftijd en leven in volledige quarantaine, behalve als mijn vader boodschappen doet. Wel met een uiterste oplettendheid qua afstand tot andere klanten en hygiëne.
 10. Ze hadden de oproep van natuurmonumenten om niet in de natuur te duiken er ook mee moeten versturen. Heb je zo'n systeem opgetuigd en maken ze er nog te weinig gebruik van. Terzijde, dit systeem werkt niet op alle telefoons dus hier niets ontvangen. Is mij bekend en ik lees het bericht dus op Internet
 11. https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/gaat-dit-bedrijf-uit-enschede-de-ic-s-in-nederland-verlossen-vijfhonderd-beademingsapparaten-moet-lukken~b6eb4313/
 12. Dat denk ik ook wel eens maar zonder cruise control is dat best lastig. Daarnaast zijn er lieden die het niet uitmaakt af en toe een bon te krijgen.
 13. Dat heeft vast een hoge pakkans maar of het zo'n aderlating goed kan maken?
 14. Even een ander punt van aandacht: Volgende week gaat de maximum snelheid tot 19 uur terug naar 100 km/u. Dit betekent waarschijnlijk een aardige brandstofbesparing maar dat gaat ook minder accijns in het laatje brengen. Dat kan natuurlijk noooooit de onbedoelde bedoeling zijn! Hoe gaat deze onverwachte meevaller ons weer afgenomen worden? Als de accijns wordt verhoogd zal de prijsverschil aan de pompen in de grensstreek weer groter worden?
 15. De condensator (prijs aan de pomp) wordt via een weerstand op en ontladen. Parallel aan die weerstand echter een diode met de kathode aan de condensator zijde. Hierdoor wordt een spanning stijging via de diode onmiddellijk overgebracht op de condensator maar ontladen loopt heel traag via de weerstand.. Zonder gekheid: Het is gewoon te mooi om die kans op extra winst te laten liggen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy