Ga naar inhoud

Phoenixx

Leden
 • Aantal items

  634
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Phoenixx

 • Titel
  Sat4all Freak

Recente bezoekers van dit profiel

36722 profielweergaven
 1. Hopenlijk dat het in de toekomst beter gaat Diamond, het blijft altijd een uitdaging met schotels plaatsen.. Als de techniek verder gevordert is zou het op de chipset manier kunnen, maar dat laat nog even op zich wachten.. Heb met buurtje Sjonny gesproken en wil toch met de schotel naar 1.50 m plaatsen, dat wordt nog een hele klus, maar dat is de uitdaging.. Eerst maar eens kijken waar ik een goede schotel van 1,50 kan vinden voor niet al te veel geld.. Komt tijd, komt raad.. Update, vandaag heb ik de Inverto Home Pro Quad witte lnb binnengekregen en d
 2. Door de 55 db conversion gain heb je iets minder versterking als met de black ultra lnb, maar dat wordt gecompenseerd door de scare technologie met vierkante golfgeleider pijp die in prof lnb`s met een omt wordt gedaan, deze cross polarisatie is natuurlijk beter ongeveer 35 db v/h Met google search las ik ook dat door de 4 kante golfgelieder de pro lnb een kanaal scheiding van min 25 db heeft, op de inverto site staat 22 db wat gangbaar is voor de meeste lnb`s terwijl deze lnb ondanks wat minder versterking zeer goed presteerd.. Dus voor Nilesat zeker een
 3. Hoi Diamond, alles goed ? Een tijdje terug ben ik wezen testen met de inverto pro home lnb, aangezien daar een vierkante golfpijp inzit geeft deze een betere h/v crosspolarisatie en kreeg ik betere ontvangst op zwakkare signalen en een lagere ber dus hogere kwaliteit signaal.. Ben ik wel erg tevreden over.. Vanmiddag heb ik nog een Inverto pro premium quad getest en met veel afregelwerk presteerd deze ook bijzonder goed. Ik zag dat jij een aantal lnb`s te koop had en het valt mij ook op dat er veel schotelmateriaal verkocht word, mischien dat de hobby
 4. Bedankt voor de Info Mimisiklu, Met de rootrechten van de opt map zit er mijn`s inziens een addertje onder het gras.. De map opt hoord bij de boomstructuur van linux en heeft rechten nodig om onderliggende mappen aan te maken en bestanden te kunnen installeren, hierdoor gaat het vaak mis met de rechten van door het spmplebuild script aangemaakte mappen als de installatie in onderliggende supmappen komt, meerdere malen gezien.. Als je dan met een commando alle onderliggende mappen vrijgeeft, om de installatie te kunnen voortzetten ben je je su
 5. Ssl bestand in /usr/lib zetten als deze niet aanwezig is .. https://tinyurl.com/3pkdopg7
 6. Mooi zo, bedankt Mimisku, met het builden ben ik wel verder gekomen, maar het is nog niet af. Nu heb ik een test pc met Debian 10 erop daar kan ik mee verder om het cross compilen te testen..
 7. Dat zijn mooie waarde Satmaat, het maakt volgens mij ook uit als je wat zuidelijker gevestigd ben i.v.m de footprint van de sateliet. Met heel gunstig weer heb ik mbc 11559 ook binnen gekregen van de Afrika beam op 7,3 w maar nu komt deze stream net niet binnen..
 8. Ook met lage signaal waardes heb ik goed beeld op Badr 26 oost met de de vu met fbc tuners..
 9. Weet ik Alex, Met installeren is het altijd zo dat je met make install de installatie afrond en de lins ed op de juiste plaats zet met het script. Vandaar op het end make install altijd als root..
 10. Makkelijk met 4 db heb ik ook al ontvangst .. Ben even 26 oost aan het scannen je zal het zo zien.
 11. Leuke grafiek Sprietje, In de video ik hoorde ik ook dat de foodprint van Jojne groter is als Kanaal Digitaal, dus als ik het goed begrijp heb je meer signaal van Joine als van Kanaal digitaal als je verder van huis in Europa op vakantie bent... Alleen hebben ze wel de zenders dichtgespijkert tegen ongewenste gluurlingen en kaarten delers.. Wie wat wil zien moet dus betalen, maar dan heb je ook wat, en een uitgebreider zenderaanbod dan cd.. Heb ik begrepen..
 12. Badr 26 Oost net even gescant op kleine schotel..
 13. Ja dat klopt, ik heb de Triax 60 cm schotel met Inverto twin toen erin en heb badir 26 oost, ik wil nu wel even kijken nadat ik vandaag nog meer signaal had met de inv black ultra..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.