Ga naar inhoud

Snuffer

Leden
 • Aantal items

  7283
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

4 Volgers

Over Snuffer

 • Titel
  Sat4all verslaafd
 • Verjaardag 11/16/1959

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  onder de bomen
 • Interesses
  Sat, HAM Radio, en techniek.

Recente bezoekers van dit profiel

4588 profielweergaven
 1. Dat is al gedaan zij willen de software niet geven en ook geen info hoe t te veranderen ik ben geen software man dus kan t niet. Nu zou de hele schotel on hold en in de kliko moeten zonde.....
 2. Klopt helemaal. Nu draait hij naar 13 oost omdat in t jasje die freq en sr staat deze moet naar een freq en sr op 23 oost. Ik moet dus in software van de stuurunit komen om deze instellingen te veranderen.
 3. Voor de video codex. Informeer eens bij Ozgur de man achter DVB Dream H466.
 4. Op naar 5G en feedhunten via de telefoon. Her en der een paar remote station goede app en klaar feedhunter verenig U. Voor Rini weet je nog jaren geleden dat wij t hadden over elke feedhunter een paar aats laten scannen en dan samen voegen 😉 Dit staat los van t lu800 systeem hoor
 5. Deze kijkers die nu zwart beeld hebben worden als het een (goede) organisatie is echt wel gecompenseerd. Zo ging dat de vorige keer ook alleen toen ging t wat groter dit is maar een kleintje.
 6. Drs ijzerbout. Met de LiveU LU800 gaat dat nu ook met een enkele 5G zonder hikups? Hoeveel lijnen loper er dan 1 heen 1 terug of meerderen?
 7. Feeds worden niet altijd gecodeerd er zijn er ook vele zonder echter veel van die zijn in beeldformaat 4:2:2. En daarom niet te zien als de ontvanger dit formaat niet ondersteund.
 8. Onderweg terug naar Nederland bedacht ik mij dat ook ja. Gebruik eigenlijk altijd de wifi aan boord voor de TV etc. Ben 2 Juli weer in Frankrijk zal ik even kijken naar dat merk en type. Maar t zou in principe mogenlijk zijn?
 9. Ik heb een schotel die op de een camper gemonteerd is deze wordt als zelfzoek systeem naar 13 oost gestuurd. Heeft iemand ervaring om deze software te lezen zodat er een freq sr etc van 23 oost in kan. Dit zal een regel aanpassen zijn in de stuurunit software neem ik aan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.