Ga naar inhoud

wiljo

Leden
 • Aantal items

  92
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over wiljo

 • Titel
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Deventer
 • Interesses
  schotel/satelliet channelmaster 120cm draaibaar. visiosat bisat 6 satellieten.

Recente bezoekers van dit profiel

476 profielweergaven
 1. Hallo Pegasso,

   

  Hoe is de ontvangst met de NSC schotel 180 cm t.o.v. bijv. de Channelmaster 180 cm?

  Mvg Wiljo

  1. Pegasso

   Pegasso

   Dag Wiljo

    

   Ik zie je bericht nu pas!

   De ChannelMaster springt er qua prestatie een stuk beter uit ten opzichte van de NSC. Dit is vooral op zwakke zenders goed merkbaar.

   Het verschil tussen wel beeld of geen beeld!

   Afgelopen zondag is de NSC van eigenaar gewisseld.

   De NSC gaat naar Tessenderlo in België 

    

   Grts Pegasso

    

 2. De toestand in de wereld met gbj, dat was zo'n beetje de here jezus van rechts Nederland, Johan Derksen geeft zijn mening zonder politiek correct te zijn, is overigens ook rechts. GBJH was politiek correct rechts AVRO.
 3. Misschien een goeie tip, dank daarvoor.
 4. Ik zoek 2 stuks M16 moer Engelse maat/draad, heeft iemand toevallig nog in zijn assortiment moeren een aantal van deze moeren liggen?
 5. Een schotel voor de sier is ook mooi! je kunt zeggen ik heb ook een schotel, je kunt meepraten op fora's hoe jouw ontvangstwaardes zijn, of de elevatie vd schotel wel goed staat etc.
 6. Hello Tompouce, Thanks fore the foto's, de Channelmaster looks ferry good ☝️ but its a pitty that there is not a polarmount to turn east/west the Satantenne Channelmaster. Gr Wiljo
 7. Hello Do you have foto's from the backsite of the Channelmaster. Thanks Wiljo
 8. wiljo

  Channel master 120

  Ziet er goed uit, wat wil je er voor hebben?
 9. bijv. ard 16 dB, Bbc 14dB, hotbird bijv rai uno 14 dB, 1+1 (4.8 oost) zender Oekraiëne/Russicsh 8 dB, W9 Suisse (9 oost) 10,7 dB, Fransat info( 5 west) 8,6 dB bij bewolkt weer. natuurlijk krijg je met noodweer beelduitval maar met normale regen geen beelduitval. dus voor mij voortreffelijk!!.
 10. Sinds 2004 heb ik een bisat visiosat in eerste instantie met een beugel voor astra 19/28.2 oost en hotbird 13 oost, na een paar jaar een beugel gekocht met als extra satelliet 23.5 oost. Het was lastig om het goed uit te richten uiteindelijk wel gelukt, maar om 4 lnbs aan deze schotel te hangen is wel wat zwaar. Ik heb er voor gekozen om zelf een beugel te maken met zijsteunen om het geheel goed degelijk stevig te maken en het voordeel daarvan is dat ik naast de 19/23.5/28.2 oost en hotbird 13 oost 9 oost en 4.8 oost als satellietontvangst er extra bij kan ontvangen. en de ontvangst met deze schotel is wat mij betreft voortreffelijk!!.
 11. December heb je een pers. bericht gestuurd!
 12. Nils, Vreemd dat je überhaupt niet reageert op mijn laatste bericht, we zouden een afspraak maken om de spullen die ik van jouw zou kopen op te komen halen en te betalen. Zou vandaag vrijdag 19 april zoals ik aangaf in de PM een afspraak willen maken, vanaf dat moment kan ik jouw via PM niet meer bereiken. En als het jouw niet uitkomt kun je het gewoon laten weten, in een kort bericht, dat het jouw niet schikt en dan eventueel een datum noemen wanneer ik wel de spullen kan halen en betalen. Maar je reageert dus niet, heel vreemde gang van zaken. Wiljo
 13. Hallo Nils, Had jouw gisteren bericht gestuurd via pm. Graag lees ik jouw reactie. Wiljo
 14. Hallo Nils wat kosten de c band lnbs gaat het om scallarring voor offsetschotel zie foto? Heb je misschien foto's vd Cband lnbs, hoeveel heb je er? Groet Wiljo
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid