Ga naar inhoud

Bart53

Leden
 • Aantal items

  182
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bart53

 • Titel
  Sat4all Regular

Recente bezoekers van dit profiel

706 profielweergaven
 1. Het vervolg van mijn laatste bericht waar CD mij een nieuwe kaart zou sturen. Vandaag de nieuwe kaart binnen gekregen. En gelijk geactiveerd. Toch wel weer positief voor CD.
 2. Nog een keer contact gehad met CD en kreeg geen nieuwe kaart, ik moet nog ergens een kaart hebben liggen zonder overname formulier, Die kon ik een paar jaar geleden niet gebruiken maar nu hoorde ik dat ik die wel kon laten overzetten als er meer als 2 jaar geen abonnement op heeft gestaan. Dus ik aan het zoeken, gaat de telefoon CD meneer u krijgt toch een nieuwe kaart omdat u al zo lang een abonnement heeft. Wordt vervolgd.
 3. Contact gehad met CD er werd mij een nieuwe ontvanger aangeboden, nieuwe kaarten geven ze niet meer uit. Dus alleen ingebouwde kaart, dus daar heb ik niks aan.
 4. Hallo. Omdat mijn smartcard slecht wordt, plastic laat los ben ik op zoek naar smartcard met overname formulier. CD levert die niet meer, nieuwe ontvanger aanschaffen. ik heb thuis een ontvanger en een ontvanger in caravan, dus wissel kaart regelmatig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.