Jump to content

Bart53

Members
 • Content Count

  192
 • Joined

 • Last visited

About Bart53

 • Rank
  Sat4all Regular

Recent Profile Visitors

835 profile views
 1. Het gaat mij alleen om digitaal signaal binnen te krijgen op de camping waar ze dat aanbieden, anders plaats ik de schotel. zou het verstandig zijn om een losse buiten antenne er bij te bestellen om eventueel met T2 digi antenne te ontvangen?
 2. Edision Proton T265 LED - DVB-C/T2 H.265 HEVC wil ik bestellen inpast van de humax. volgens gegevens moet deze werken bij verschillende providers. Een nieuwe tv wordt wel een grote investering terwijl de oude nog goed is.
 3. Verschillende info, wat is wijsheid. Als ik over humax positief en negatief lees. ik wil een ontvanger die ik op de camping kan gebruiken en het liefst universeel is, maar dat lijkt moeilijk of tegen hoge kosten.
 4. Bedankt voor info, ben nu de ontvanger aan het testen, zit een slechte verbinding met HDMI kabel in af en toe valt beeld weg, en natuurlijk geen extra kabel om te kijken of het aan mijn HDMI kabel ligt,
 5. Toch nog een vraag over tv ontvanger, zit nu op een camping in Zeeland en kan daar voor 25 euro een humax irdh 5550C kopen, maar er staat op speciaal voor delta klanten(dus Zeeland) kan ik hier mee ook kabel tv. Ontvangen in een andere provincie/andere leverancier tv ontvangst of toch maar een algemene ontvanger kopen ? wat is dan een goede koop? Wil liever geen andere tv kopen, zolder staat al vol met extra camping benodigdheden. Ik heb ook al een losse CD ontvanger in gebruik als de schotel mee gaat.
 6. Een late reactie, met de keuze van een andere camping die wel een digitale ontvanger in bruikleen gaf was er geen reden meer om een ontvanger aan te schaffen. Op deze camping een humax ontvanger , vorig jaar in het najaar andere camping een konig ontvanger. iedereen bedankt voor meedenken.
 7. Ik zeg het verkeerd, je moet natuurlijk ook de ontvanger aansluiten, ook bij schotel gebruik maar ik hoef dan geen schotel te installeren want die staat buiten naast de caravan. Als de schotel vast gemonteerd was , zijn andere opties niet nodig.
 8. Allemaal bedankt voor advies, we gaan alles op een rijtje zetten. Ik kan altijd nog de losse schotel opzetten, maar alleen maar een kabeltje aansluiten is ook wel handig.
 9. Voor satelliet al een losse ontvanger, een ontvanger van cd met losse kaart die ik wissel met thuis waar de vu sole staat. Wat ik aangaf of een losse ontvanger DCB C of DVB T2 of een nieuwe tv kopen maar dan moet ik weer een module er bij kopen voor mijn losse kaart. Maar mijn vraag is welke losse ontvanger aan te schaffen, kom veel DVB T2 ontvangers tegen. Niet specifiek DVB C.
 10. Binnenkort naar de camping, met aansluiting digitale kabelaansluiting. Mijn tv kan alleen maar analoge signalen aan volgens mij. Camping heeft het over DVB C signaal. Vorig jaar ook een camping bezocht met digitale kabel, en daar kreeg ik een konig HD T2 Receiver in bruikleen. Nu is de keus een ontvanger kopen, maar welke DVD T2 of DVB C of een nieuwe tv waar alles inzit? Bij mijn huidige tv sluit ik bij satelliet gebruik ook een losse ontvanger aan met losse CD Kaart. Wat is wijsheid.
 11. Het vervolg van mijn laatste bericht waar CD mij een nieuwe kaart zou sturen. Vandaag de nieuwe kaart binnen gekregen. En gelijk geactiveerd. Toch wel weer positief voor CD.
 12. Nog een keer contact gehad met CD en kreeg geen nieuwe kaart, ik moet nog ergens een kaart hebben liggen zonder overname formulier, Die kon ik een paar jaar geleden niet gebruiken maar nu hoorde ik dat ik die wel kon laten overzetten als er meer als 2 jaar geen abonnement op heeft gestaan. Dus ik aan het zoeken, gaat de telefoon CD meneer u krijgt toch een nieuwe kaart omdat u al zo lang een abonnement heeft. Wordt vervolgd.
 13. Contact gehad met CD er werd mij een nieuwe ontvanger aangeboden, nieuwe kaarten geven ze niet meer uit. Dus alleen ingebouwde kaart, dus daar heb ik niks aan.
 14. Hallo. Omdat mijn smartcard slecht wordt, plastic laat los ben ik op zoek naar smartcard met overname formulier. CD levert die niet meer, nieuwe ontvanger aanschaffen. ik heb thuis een ontvanger en een ontvanger in caravan, dus wissel kaart regelmatig.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.