Ga naar inhoud

VuDuogebruiker

Leden
 • Aantal items

  39
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over VuDuogebruiker

 • Titel
  Sat4all Lid

Recente bezoekers van dit profiel

158 profielweergaven
 1. Allen enorm bedankt voor jullie hulp. Tuners werken inmiddels. Heel blij mee. Pfff die extrend geeft effe een mooi plaatje.. Vuduo2 ook nog altijd blij mee deze gebruik ik voor sat ontvangst.
 2. Ik ga er straks maar eens 2 bestellen zal ik straks nog effe proberen met dat langere kabeltje en dan later die korte met deze verloopstekkertjes aansluiten. Ik vond ik de Vuduo2 doos inderdaad het verloop kabeltje maar met 2 f connectoren. Nu moet het goed komen. Overigens off topic ..ik moet zeggen dat de xtrend ook een heel mooi plaatje geeft qua beeld ik zou blij zijn als ik 2 tuners kan gebruiken. Zeer bedankt voor je reactie waardeer ik enorm.!
 3. Wederom zeer bedankt voor je reactie. Nu vond ik in mijn VUduo2 doos toevallig een loopkabeltje maar dan met F connectoren die je volgens mij niet hoeft te schroeven. Ik zag ook dat je van die coax adapters hebt voor de f connectoren. Wellicht dat ik die adapters kan kopen en dan op de coax aansluiting zetten? Op de xtrend zitten coax aansluitingen namelijk. Dan zou ik dus een male,female f connector adapter nodig hebbben en die dan op de f connector loop kabel moeten aansluiten. Zou inderdaad ook dat kabeltje van 30 cm kunnen proberen maar bovenstaand is wellicht ook een optie.
 4. Toch nog een vraagje. Ik vond een kabeltje die al klaar is die had ik nog ergens liggen. Zitten normale connectoren in zoverre ik kan zien dus geen hirschmann.. Nu is deze kabel denk ik zo,n 20 hoogruit 30cm. Kan ik het hiermee niet proberen? Ik snap dat een korte kabel beter is maar zou dit hier niet kunnen volstaan? Zoveel signaal verlies zal het toch ook niet zijn als de kabel max 30 cm is?
 5. Dank voor jullie reacties. Zal me inderdaad 2 hirschmann connectoren uit moeten halen en een kabeltje zo kort mogelijk inkorten. Dan kan ik tuner 2 ook instellen en als het goed is kan ik dan echt de ene zender kijken en een ander opnemen. Zou wel zo fijn zijn.
 6. Ik zal zelf dus de tuners door moeten lussen. Volgens mij heb ik dus 2 afzonderlijke tuners die intern niet doorgelust en ook niet softwarematig te koppelen zijn. Waar krijg je zo'n klein door lus kabeltje? Of toch maar zelf maken?
 7. Goedenavond ik heb ook een vraagje hierover. Heb van iemand een xtrend overgekocht en zie dat ik 2 tuners heb. Zie dat ook in de instellingen staan. BIj een tuner heb ik alle zenders maar als ik nu een andere zender wilt opnemen gaat dat niet. Nu heb ik tuner B zenders laten zoeken maar dat lukt niet.. deze vindt niks. Ik heb tuner A met een coax kabel aangesloten. Nu neem ik aan dat ik tuner B moet gaan doorlussen maar kan zoiets niet softwarematig? Is het zeker dat ik een extra kabel nodig heb?
 8. Enorm bedankt ik ga kijken of het gaan lukken geen idee of je dan alleen de Esata kabel aan moet sluiten maar wellicht wijst zich dat vanzef. Lukt het niet kan ik altijd nog vragen. Misschien dat ik eerst inderdaad eens probeer met een externe HDD om te kijken hoe dat loopt. Ik heb zo,n sharkoon docking station dus kan een interne HDD daarin zetten en deze dan als extern met voeding voor de Xtrend proberen. Dankjewel voor alles!
 9. Zeer bedankt weer voor je info. Het gemak is met bijv een externe schijf of zelfs een USB stick wel wat makkelijker.. Maar toch zal ik me er aan wagen om een schijf in te bouwen. Misschien dat ik nog wel een keer probeer met een USB of externe schijf maar intern is het beste. Dankejwel voor alles dit is precies wat ik zocht!
 10. Wow echt enorm veel dank hiervoor ik ga dit doorlezen ..heb net effe gekeken en als je ziet dat het met plaatjes en al uitgelegd is ben ik hier heel blij mee. Dankjewel! Misschien dat iemand mij kan beantwoorden of ik het ook via een externe schijf kan doen? Ik heb zo,n sharkoon docking station in feite zou ik zo dus ook opnames kunnen maken door een externe schijf aan te sluiten. Ik neem aan dat ik dan ook via FTP te bestanden kan benaderen maar zal wellicht wat trager zijn allemaal omdat de USB ertussen zit. Ik weet niet of zo,n interne schijf ervoor kan zorgen dat de Etrend wat warm wordt maar goed dat is afwachten. Moet even kijken of ik een interne schijf inbouw of het eerst eens probeer met een externe schijf.
 11. Goedenmiddag heb een vraag ik hoop dat jullie me willen helpen. Heb van iemand een xtrend E9500 overgekocht. Werkt allemaal prima maar ik zou daar graag een HDD in willen bouwen. Is dat moeilijk? Ik begrijp dat ik hem open moet maken met de schroefjes maar ik heb geen idee hoe de schijf dan aan de sluiten. Ik zie wel door de gaatjes van de box de Esata kabel liggen. Zouden jullie me kunnen uitleggen hoe ik dit moet doen? Bijv door wat afbeeldingen te plaatsen? Past er ook een 2,5 of 3,5 inch schijf in en is het raadzaam om daar dan een 5400 toeren in te zetten of kan je ook een 7200 toeren schijf gebruiken? Zou het zeer waarderen als jullie me hiermee kunnen helpen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.