Ga naar inhoud

Noordzee

Leden
 • Aantal items

  5227
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Noordzee

 • Titel
  Sat4all verslaafd

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Regio Emmen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik ben import-Drent. Je kunt hier heerlijk rustig (en goedkoop) wonen. En via de ether ook nog eens gratis naar RTV Drenthe kijken in HD. 😀
 2. De reden dat RTV Drenthe de afgelopen jaren nog steeds ongecodeerd was, heeft (had) te maken met de situatie dat RTV Drenthe via DVB-T2 niet in de hele provincie te ontvangen is. In het oosten en met name het zuid-oosten is geen ontvangst mogelijk via DVB-T2. Bovendien is lang niet overal op het platteland ontvangst via kabel mogelijk. Benieuwd naar wat RTV Drenthe nu gaat opgeven als de reden van het einde van de FTA-ontvangst.
 3. Helemaal mooi op oudejaarsavond. Ik merkte het bij toeval en lees nu hier wat er aan de hand is.
 4. @Tonskidutch Helaas, helaas. Ik had dus op o.a. dit nummer gestemd. Maar voor het eerst sinds vele jaren heeft The Ballroom Blitz niet de Top 2000 gehaald. Misschien op 1 januari bij de afterparty.
 5. Net als Noorwegen is ook Zwitserland een land dat voorop loopt bij nieuwe ontwikkelingen. Ik lees op radio.nl dat nog maar 13 procent van de mensen uitsluitend naar de FM luistert. Zij zullen toch ook over moeten stappen naar DAB+ of internet. Het besluit is inmiddels definitief. In Zwitserland zijn alle brancheverenigingen voor de radio akkoord gegaan met de plannen om FM af te schakelen. Vanaf januari 2023 is radio via de ether dan alleen nog via DAB+ te ontvangen. bron : http://www.radio.nl/822376/zwitserland-laatste-horde-voor-afschakeling-fm
 6. Inmiddels heeft Sat4All ook het twintigjarig jubileum gehad. (begin april 2020?) En zelf ben ik ook al twintig jaar lid, oorspronkelijk sinds 1 december 2000. Helaas werd ik na een half jaar automatisch als lid verwijderd omdat ik in dat eerste half jaar nog niets durfde te posten. Was toen een hele spannende tijd met al die Gold- en Fun-kaartjes programmeren. Veel topics gingen over een Eend en een bepaalde Freek. Hele andere tijd dan nu.... 🤣
 7. De zender staat hier al een tijdje op. Ik heb nog geen verstoring gezien.
 8. Normaal gesproken wil de NPO de extra-zenders niet via een Basis-pakket uit laten zenden. En al helemaal niet FTA. De precieze redenen daarvoor weet ik ook niet, maar het zal ongetwijfeld iets met geld van doen hebben.
 9. Bij Canal Digitaal was de NPO tot 1 augustus 2014 ook FTA (of eigenlijk moet ik zeggen FTV). Ik keek destijds via een FTV-kaartje naar het zogenaamde Standaard-pakket. Na 1 augustus 2014 heb ik nog enkele jaren naar een iets uitgebreider HD-Actie-pakket gekeken. Maar inmiddels is dat allemaal niet meer mogelijk. En ben ik daar noodgewongen vertrokken als klant.
 10. We hebben ineens een extra gratis zender : NPO2 Extra Gewoon via de frequentie waarop ook de andere NPO-zenders te zien zijn. Ik ben benieuwd of dit blijvend is of tijdelijk. Via andere providers wordt NPO2 Extra tot 1 april 2021 gratis doorgeven via het basispakket. Op deze manier wil de NPO de Nederlandse cultuursector ondersteunen die door de huidige coronacrisis in problemen is gekomen.
 11. En ook iOS 14.3 weer geïnstalleerd. Gelukkig is de bug van het steeds maar opnieuw instellen van de toegangscode sinds iOS 14.2 verholpen.
 12. Ook hier op 10 km van Emmen nog steeds geen ontvangst.
 13. Mooi dat het bij jou in Almere nu voor elkaar is. Ik neem aan dat je kanaal 6B bedoelt. Hier in Drenthe is het nog steeds niet geregeld. Via mijn indoor-radio heb ik geen ontvangst op Radio Drenthe en de andere zenders van kanaal 6B. In de auto lukt het wel, maar het zou uiteraard ook voor indoor ontvangst goed geregeld moeten zijn. Kanaal 6B wordt vanuit Smilde uitgezonden met 3,5 kW. Ter vergelijking : De commerciële zenders op 11C met 10kW en die kan ik indoor wel ontvangen.
 14. @Alex1970 Dit jaar heb ik een paar weken lang een meer uitgebreide slideshow gehad op de NPO-zenders, maar daarna kwamen de bekende logo's weer terug.
 15. Later dit jaar wordt ook de zender in Schoppingen aangezet. Daardoor wordt de ontvangst in Twente en de Achterhoek een stuk beter. bron : http://www.radio.nl/822106/duitsland-9-nieuwe-zenders-voor-eerste-landelijke-dab-net @OFDM
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.