Ga naar inhoud

Noordzee

Leden
 • Aantal items

  5153
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over Noordzee

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Regio Emmen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Leuk nieuws ! Arrow Classic Rock is terug op DAB+ In een deel van het Noorden en Oosten op 6B en in het Zuiden op 7!. Zie verder het bericht hieronder. Luister via D Arrow Classic Rock is niet in geheel Nederland te ontvangen via DAB+, maar wel in een groot deel! Woon je in het geel omstippelde DAB+-gebied op het kaartje hieronder, dan ontvang je ons thuis, op de camping en in de auto! Als je beschikt over DAB+-ontvangst!
 2. @ceesv En zo proberen ze jou richting Royaal te bewegen....
 3. Nee, bij mijn ontvangers is het geen probleem. Ik krijg meer dan twee regionale zenders in mijn zenderlijsten. Het gaat hier om de twee ontvangers van KPN (ZTE en Rebox)
 4. Is kennelijk wel een groot probleem. Er komen niet niet meer dan twee regionale zenders in de zenderlijst.
 5. Ik heb daar vanmorgen op het KPN-forum op gereageerd. Het wordt afwachten hoe het gaat aflopen met de regionale zenders. Zou niet zo'n groot probleem moeten zijn.
 6. Wil je niet meer gebeld worden door een instantie?, dan is de oplossing heel simpel. Als voorbeeld Canal Digitaal. Jaren terug werd ik ook geregeld door hun gebeld. Ik heb toen in Mijn Canal Digitaal mijn telefoonnummer verandert naar een niet bestaand 06-nummer. Ik ben daarna nooit meer door hun gebeld.
 7. Verlagen is niet mogelijk. Riant is al het minst uitgebreide pakket. StartHD is nu Riant Dat kostte 17,45, nu 19,95 Basis is nu Rijk Dat kostte 22,95, nu 24,95 Familie is nu ook Rijk Dat kost nog steeds 24,95 Entertainment is nu Royaal Dat kost nog steeds 34,95
 8. Alphen aan de Rijn is on air. Verder zijn op drie zendmasten de vermogens opgevoerd. Megen van 2 kW naar 5 kWRotterdam van 1.6 kW naar 3.2 kWHilversum van 4 kW naar 7.9 kWAlphen ad Rijn van 0 kW naar 4 kW
 9. Mijn laatste update is van 5-10-2019 (VTI 14.0.5) Zover ik weet is dit ook de laatst beschikbare. Maar aangezien het ook met PLi voorkomt, vraag ik mij af of daar de oorzaak ligt. Ligt het niet aan de drivers van de tuner? Die zijn bij mij laatst ook geüpdatet. Is maar een vraag, ik heb daar verder geen kijk op.
 10. Nee, met deze T2-tuner kan je niet naar NPO-zenders kijken. (inderdaad geen ondersteuning voor h.265)
 11. Ook ik heb dit probleem sinds kort. Inderdaad even zappen en weer terug en het probleem is opgelost.
 12. Digitenne is in 2003/2004 begonnen. Pas in 2019/2020 heeft de eerste wijziging (van DVB-T naar DVB-T2) plaatsgevonden. Ik verwacht dat je huidige DVB-T2 (H.265) ontvangers nog zeker 10 jaar kunt gebruiken. En waarschijnlijk wel langer.
 13. Nee, het ligt niet aan een uitzending of één specifieke zender. Gelukkig heb ik mijn ontvanger gekocht bij een erkende vakspecialist. Tijdens de twee jaar garantie op jouw aankoop krijg je daar een prima service. Mijn DVB-T2 tuner is vervangen en waarschijnlijk nog belangrijker : De drivers zijn geüpdatet. Het probleem lijkt hiermee verholpen.
 14. Heb jij dan een tip voor mij hoe ik het beter gelijk kan laten lopen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid