Jump to content

Noordzee

Members
 • Content Count

  5,243
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Noordzee

 • Rank
  Sat4all verslaafd

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Regio Emmen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wereldwijd is er momenteel een tekort aan (elektronische) chips. Ik las van de week hier op het forum al iets over moeilijkheden bij de leveringen van sommige decoders (VU+). Ook bij KPN gaan ze nu goed uitkijken bij uitleveringen van de nieuwste 4K-decoders. Klanten kunnen nu (tijdelijk) niet meer overstappen op het 4K-pakket. De autobriek in Born ligt al sinds donderdag stil wegens een gebrek aan elektronische chips. Ook Samsung en Apple melden problemen bij de producties van hun telefoons. . En het gaat allemaal nog wel even duren. htt
 2. Waarom gebruiken jullie niet de speciale DVB-T2 tuner voor in de VU+ DUO 4K ? Die werkt prima en is inderdaad voor deze ontvanger ideaal in combinatie met een schotel.
 3. Via de fanclub word ik geattendeerd op : https://uk.amc.com/videos/before-we-was-we-madness-by-madness-premieres-saturday-1-may-on-amc Hier kan ik AMC niet vinden: 28.2°E 22Astra 2F 11344.50 V 112 U.K. DVB-S QPSK 27500 5/6 42.2 Mb/s Maar waar dan wel ?
 4. Klopt, het is precies dezelfde zender. Op Radio.nl is een interview te lezen met een directeur van het bedrijf achter BG Radio : http://www.radio.nl/823025/bulgaarse-bg-radio-terug-in-nederland-op-dab
 5. Galaxy is nu de derde zender op dit netwerk. Met als onderschrift "home of rap".
 6. Joyne is vandaag failliet verklaard. Het is maar de vraag of er een doorstart komt. Het gaat duidelijk niet goed met de satellietmarkt in Nederland.
 7. Blij verrast was ik toen ik BVN terugvond in de zenderlijst (van ongeveer 12 zenders) op een vakantiepark in Nieuw Zeeland. Zo grappig om ineens naar Nederlandse programma's te kijken aan de andere kant van de wereld. Maar ook dat gaat dadelijk wegbezuinigd worden......
 8. Klopt @OFDM, Dat is de zender die kennelijk gaat verdwijnen. Op de Astra 2 heb ik trouwens twee FTA-muziekzenders gevonden die hier de laatste maanden best vaak opstaan. Now 70’s en Now 80’s. Er is ook nog een Now 90’s.
 9. Dat bedoel ik dus. Qua satellietzenders is er wel degelijk een achteruitgang geweest in de laatste vijf jaar.
 10. @Sprietje Zijn dit 102 satellietzenders? Internetzenders tellen wat mij betreft niet mee. Overigens zit ik niet te wachten op 97 of 102 gecodeerde zenders via Canal Digitaal. In 2014 had ik bewust een betaalbaar abonnement afgesloten op slechts 14 zenders. Een aantal jaar terug heb ik opgezegd omdat mijn HD-light-abonnement ophield te bestaan en je verplicht over moest op een veel duurder Basisabonnement. Ik kijk wel nog steeds vrijwel dagelijks naar de vele FTA-zenders.
 11. Leuk nieuws : Inmiddels heeft de NPO aangegeven dat de zogenaamde “free view” periode is verlengd tot 1 juni 2021. Bron : Mediamagazine.nl
 12. Classic NL komt hier in Zuid-Oost Drenthe sinds vandaag ook prima binnen.
 13. Vanaf vandaag is het zendbereik in het Noorden van het land een stuk groter. Op dit moment worden alleen BBC World Service en Classic NL uitgezonden via kanaal 7D.
 14. Wesel ligt in het WDR gebied. Voor mij te ver weg om te ontvangen. Maar je kunt het proberen op de kanalen 35 en 46.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.