Jump to content

Noordzee

Members
 • Content Count

  5,155
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Noordzee

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Regio Emmen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Belgie is hier (te) ver vandaan, maar in Duitsland was het vandaag 1,209 voor ET10. En dat was voor mij lang geleden, dat de benzineprijs zo laag was.
 2. BRON: RADIO.NL : http://www.radio.nl/820355/duitsland-tweede-landelijke-dab-net-start-in-september Welke radiostations er uit gaan zenden op de tweede ‘Bundesmux’ is nog niet bekend. Er is ruimte voor ongeveer 16 radiostations. Ook is nog niet bekend hoe de uitrol er precies uit gaat zien en met welke dekking er gestart gaat worden. Begin 2019 waren er nog plannen om met 71 zenders te beginnen, wat goed is voor 80% indoor ontvangst, maar onduidelijk is of deze plannen nog van kracht zijn. Niet overal op hetzelfde kanaal Wat wel bekend is, is dat het tweede landelijke netwerk (nog) niet in het hele land op hetzelfde kanaal te ontvangen zal zijn. Dit in tegenstelling tot het eerste landelijke netwerk dat overal op kanaal 5C te ontvangen is. Zo zal in het westen en midden van Duitsland waarschijnlijk op kanaal 9B uitgezonden gaan worden, in het zuidwesten op kanaal 8C en de rest van het land op kanaal 5D. De wens is er om overal in het land op hetzelfde kanaal te gaan uitzenden, maar hiervoor moet nog flink onderhandeld worden met buurlanden, waaronder Nederland.
 3. Leuk nieuws ! Arrow Classic Rock is terug op DAB+ In een deel van het Noorden en Oosten op 6B en in het Zuiden op 7!. Zie verder het bericht hieronder. Luister via D Arrow Classic Rock is niet in geheel Nederland te ontvangen via DAB+, maar wel in een groot deel! Woon je in het geel omstippelde DAB+-gebied op het kaartje hieronder, dan ontvang je ons thuis, op de camping en in de auto! Als je beschikt over DAB+-ontvangst!
 4. @ceesv En zo proberen ze jou richting Royaal te bewegen....
 5. Nee, bij mijn ontvangers is het geen probleem. Ik krijg meer dan twee regionale zenders in mijn zenderlijsten. Het gaat hier om de twee ontvangers van KPN (ZTE en Rebox)
 6. Is kennelijk wel een groot probleem. Er komen niet niet meer dan twee regionale zenders in de zenderlijst.
 7. Ik heb daar vanmorgen op het KPN-forum op gereageerd. Het wordt afwachten hoe het gaat aflopen met de regionale zenders. Zou niet zo'n groot probleem moeten zijn.
 8. Wil je niet meer gebeld worden door een instantie?, dan is de oplossing heel simpel. Als voorbeeld Canal Digitaal. Jaren terug werd ik ook geregeld door hun gebeld. Ik heb toen in Mijn Canal Digitaal mijn telefoonnummer verandert naar een niet bestaand 06-nummer. Ik ben daarna nooit meer door hun gebeld.
 9. Verlagen is niet mogelijk. Riant is al het minst uitgebreide pakket. StartHD is nu Riant Dat kostte 17,45, nu 19,95 Basis is nu Rijk Dat kostte 22,95, nu 24,95 Familie is nu ook Rijk Dat kost nog steeds 24,95 Entertainment is nu Royaal Dat kost nog steeds 34,95
 10. Alphen aan de Rijn is on air. Verder zijn op drie zendmasten de vermogens opgevoerd. Megen van 2 kW naar 5 kWRotterdam van 1.6 kW naar 3.2 kWHilversum van 4 kW naar 7.9 kWAlphen ad Rijn van 0 kW naar 4 kW
 11. Mijn laatste update is van 5-10-2019 (VTI 14.0.5) Zover ik weet is dit ook de laatst beschikbare. Maar aangezien het ook met PLi voorkomt, vraag ik mij af of daar de oorzaak ligt. Ligt het niet aan de drivers van de tuner? Die zijn bij mij laatst ook geüpdatet. Is maar een vraag, ik heb daar verder geen kijk op.
 12. Nee, met deze T2-tuner kan je niet naar NPO-zenders kijken. (inderdaad geen ondersteuning voor h.265)
 13. Ook ik heb dit probleem sinds kort. Inderdaad even zappen en weer terug en het probleem is opgelost.
 14. Digitenne is in 2003/2004 begonnen. Pas in 2019/2020 heeft de eerste wijziging (van DVB-T naar DVB-T2) plaatsgevonden. Ik verwacht dat je huidige DVB-T2 (H.265) ontvangers nog zeker 10 jaar kunt gebruiken. En waarschijnlijk wel langer.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy