Jump to content

Noordzee

Members
 • Content Count

  5,258
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Noordzee

 • Rank
  Sat4all verslaafd

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Regio Emmen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Live op Servus TV (Astra 1) Om 16.00 begonnen.
 2. Kiezen ze op de NPO of de VRT niet voor jouw favoriete sport? Op de Astra 2 heb je met BBC One HD en BBC RB HD twee kansen. De programmering op die twee zenders is verschillend.
 3. Voor degenen die het gemist hebben. Vandaag kun je de race FTA volgen via Channel 4 (HD).
 4. @atema Dan heb jij een TV met de specificaties DVB-T2 h.264 Dan heb je inderdaad wel geluid, maar geen beeld. Sinds twee jaar wordt in Nederland uitgezonden via DVB-T2 h.265 (Of anders gezegd HEVC) Wil jij via jouw TV naar de NPO-zenders kijken, dan kan je een FTA-ontvanger kopen. Die ontvangers heb je al voor enkele tientjes.
 5. Inmiddels is in vrijwel het hele land dekking op 5C. Een tip voor als je een lang stuk door Duitsland gaat rijden deze zomer: Stem eens af op Schwarzwaldradio op 5C. Fijne muziek, weinig gepraat tussendoor en dus in (vrijwel) het hele land te ontvangen op dezelfde frequentie.
 6. Zou een mooie geste zijn als ze dit FTV zouden doorgeven. Zodat zoveel mogelijk mensen kunnen kennismaken met 4K-uitzendingen.
 7. Het is nu 2 juni 2021 en we kunnen nog steeds genieten van NPO 2 Extra.
 8. @stevenvc19 Nu nog niet. Het Eurosport 4K-evenementenkanaal is beschikbaar van 23 juli tot 8 augustus op HD + op UHD1
 9. Dat betekent dat de goedkoopste prijs van een abonnement nu 18 euro wordt voor een bepaalde groep klanten van het eerste uur. (Ooit in 2000 begonnen met het Settopbox-pakket voor 13,61 euro per jaar !) Hoe zou het toch komen dat zoveel mensen hebben opgezegd?
 10. Zojuist officieel bevestigd door KPN : Bij deze kan ik bevestigen dat KPN het komende EK in Full HD en 4K mét HDR gaat uitzenden. Op kanaal 109 zal NPO 1 HDR te zien zijn voor alle KPN klanten die beschikken over de juiste bandbreedte. Op kanaal 690 zal NPO 4K te zien zijn voor alle KPN klanten met de juiste bandbreedte én een VIP5202 of ZXV8001 ontvanger. Uiteraard dient jouw TV ook 4K en HDR te ondersteunen om het EK in 4K te kunnen bekijken. Het is echter niet noodzakelijk om 4K als extra dienst af te nemen bij KPN. (Bron : KPN forum)
 11. Ik schreef waarschijnlijk niet meer. Bron : Totaal TV en her en der op internet nog wat andere berichtjes.
 12. Het gaat dan om om de oude Settopbox, HD-actie en HD-Light abonnementen. Eerst een verhoging van 10 euro per maand naar 13 euro. En later nogmaals 3 euro erbij van 13 euro naar 16 euro. (Ik ben twee jaar terug ook afgehaakt na de verhoging van 3 euro per maand) Heeft iemand nog zo'n pakket van 16 euro per maand en wat wordt daar de nieuwe prijs van?
 13. F1 TV pro is waarschijnlijk niet meer mogelijk vanaf 1 januari 2022.
 14. Er is nu een update van het artikel. Nu staat er wel vermeld dat de witte CI+ 3.5 module van Canal Digitaal gewoon bruikbaar blijft. Alleen een slag om de arm voor als ze ooit besluiten om de CI+-techniek te gaan gebruiken. Ik zie dat die CI+-moduul 59 euro kost bij een bekende webshop/winkel. Nu ben ik geen abonnee meer, maar anders had ik wederom een nieuwe module moeten aanschaffen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.