Jump to content

kees321

Members
 • Posts

  138
 • Joined

 • Last visited

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Grönnen
 • Interesses
  techniek in het algemeen

Recent Profile Visitors

814 profile views

kees321's Achievements

 1. Ik heb het even geprobeerd met 2 Vu+-en (niet 4k) en dat werkte direct, heel eenvoudig, als je het eenmaal weet, zo is dat wel vaker ! Maar nu loop ik direct weer tegen het volgende luxe probleem aan, ik kom in de root van de andere schijf binnen en dan moet ik het "hele" pad doorlopen naar het juiste mapje. Een bookmark maken zou mooi zijn maar dat werkt alleen binnen de eigen schijf, voor zo ver ik het zie. Iemand nog een goed idee ?
 2. ALG Radio Adrar IRN IRIB Radio Lorestan TUR TRT1 Radyo Bir dat is wat ik zie op : http://websdr.ewi.utwente.nl:8901/?tune=927am momenteel niets te horen op die frequentie
 3. Hier nog een, opnemen blokkeren = wegwezen. We hebben de gehele T1 tijd tevreden doorgemaakt. Maar ik heb nog steeds een DVB-T2 ontvanger voor onderweg, alleen de vrije zenders dus.
 4. We dwalen weer af natuurlijk, maar, Dat is precies mijn ervaring, de meeste dagelijkse kantoor toepassing werken gewoon uitstekend op mijn debian systeem, op een niet zo'n nieuwe computer. Middels WINE krijg ik ook meerdere windows software aan de gang met goed resultaat. Geen enkel computer systeem is ideaal. Met audacity heb ik geen problemen maar ik ben geen dagelijkse gebruiker. Is Magister bij jou een programma of bedoel je werken via de website ?
 5. Dat is zo, met elke techniek, alles kan en gaat ook (vroeger of later) kapot. Maar, er is toch wel een heel duidelijk onderscheid tussen het internet en die paar kleverige clubs. Het internet heeft geen centraal iets, nou ja, het www heeft die vertaal database, dat is wel weer min of meer gecentraliseerd.
 6. Dat krijg je d'r van als je met z'n allen achter zo'n club aan loopt, mij zie je daar niet.
 7. Dat geld alleen voor kleine bedrijven, voor de grote bedrijven zoals er al 2 worden genoemd in dit draadje geld dit niet op dit forum, vreemd genoeg
 8. Dat was de vraag niet, maar om daar toch op te reageren, deze vraag stel ik mezelf ook bij die 2 OS-en uit de VS. En die gebruik ik dus ook niet, maar of de een beter of slechter is dan de andere ? Allemaal selectieve verontwaardiging als je het mij vraagt. Hier alleen nog linux en zo veel mogelijk opensource software. Maar ik zou die Harmony OS best eens willen bekijken, maar meer ook niet.
 9. Wat een vooroordeel ! Voor mijn omgeving maak ik een SSD (hardeschijf) kopie (clone) van een werkende installatie, die sluit je aan op een willekeurige computer en dat werkt ! Eenvoudiger kan het niet, en in de bediening nmi veel eenvoudiger dan W.
 10. Bij mij net zo, ietsje later ingestapt, eerst had ik nl-net, en knoware (?) Was je soms ook nog op het 10 jarig bestaan in nemo ? Voor mijn 2e locatie (werkplek) had ik demon genomen wegens risicospreiding, die werd al snel overgenomen door xs en vervolgens was er een dagen lange storing bij xs. Nu ja, ik heb mijn modem netjes ingeleverd een poosje terug, was ook best een beetje brak eigenlijk, heb er nog een briefje bij gedaan. Voor telefonie is de 7360 voldoende en 2e hands betaalbaar, of een ander type met ingebouwde dect. (als je het mij vraagt).
 11. Ik zal het zelf maar aanvullen, de vraag ging over een IPTV aanbieder zonder lokale opname mogelijkheid, betutteling van de bovenste plank. Dat is voor mij een reden om nooit te beginnen aan zo een dienst. Maar als je daar nu toch aan vast zit om reden van beschikbaarheid ter plaatse oid, dan zou je nog het beeld en geluid op een ander apparaat op kunnen nemen, met alle beperkingen natuurlijk, zeker niet ideaal. Overigens is er altijd de mogelijkheid om een aantal vrije zenders uit de lucht te plukken, met DVB-T , althans in nl, voor België ben ik het spoor even bijster in deze.
 12. Wavelab wordt nog bijgewerkt zo te zien : https://en.wikipedia.org/wiki/WaveLab of althans, eind 2019 nog wel, dan is er dus wel een W10 versie Maar, audacity had je ook al ontdekt, vind ik een prima programma en voor alle systemen vrij beschikbaar en open source, ik draai het op linux Het zal natuurlijk altijd meten wennen of het kan zijn dat je net die ene functie gebruikt die in een ander soortgelijk programma niet beschikbaar is of net weer iets anders werkt. De bediening van audacity is in den beginne wat merkwaardig (nmi) maar blijkt toch best logisch, niet dat ik het zo heel vaak gebruik.
 13. Met een Vu+, opnamen op eigen hardeschijf heb ik daar geen last van. Maar, hoe lang gaat dat nog mogelijk zijn ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.