Ga naar inhoud

kees321

Leden
 • Aantal items

  69
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over kees321

 • Titel
  Proeflid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Grönnen

Recente bezoekers van dit profiel

351 profielweergaven
 1. Ik heb van alles geprobeerd, de details laat ik maar achterwege, ik kan niet anders concluderen dan dat de tuner stuk is. Dus dan moet ik een keer op een werkdag overdag naar de winkel in. Of ik stuur het op, nu ja, ik ben benieuwd wat ze te zeggen hebben daar. Het heeft mij al de ONnodige tijd gekost, grrrr. Wat me toch weer altijd verbaasd bij alle(?) software, je start iets op, er gebeurd een tijd niets, en dan, nog even wachten, of . . .? Het moet toch mogelijk zijn om er een teller oid aan te hangen die nvvt een proces wat niet wil afbreekt, dan wel herstart in een veilige modes. Maar goed, al-sie het doet dan is het een mooi ding.
 2. dank, het gaat om deze tuner VU+ DVB-C/T/T2 Dual hybrid PnP tuner ******* Hij kwam ook direct tevoorschijn als dubbele tuner en de ook de extra 2 letters, rechts onder in beeld, hoe dat verder te benoemen weet ik niet maar ws duidelijk genoeg zo. Maar, ik heb de tuner nu in slot A gezet en . . . grrrr. allerlei vreemde foutmeldingen en niet op willen starten, en, heel verhaal, nu even niet, eeerst weer wat doen wat hopelijk wel opschiet. NB, achteraf gezien had ik beter een extra enkele tuner kunnen kopen, aan 3 kanalen heb ik wel genoeg maar ik dacht een slot vrij te houden voor een schotel, maar daar kom ik toch voooorlopig niet aan toe. Maar ja, achteraf . . . .
 3. Dank voor reactie, Ik had al bedacht om toe te voegen dat het om DVB-C gaat, met een ingang en een door lus uitgang. Veranderd dat iets aan je idee ? Ik kan het nog een keer proberen, maar zou dat zin hebben ? Op de een of andere manier kon ik het bericht niet voor een 2e keer aanpassen en je antwoord zag ik eerst ook niet, ergens een omgevallen bitje zeker 😆
 4. Dag, even een vraag voor de zekerheid. Een tijd terug kocht in een dubbele tuner voor mijn Vu+ ultimo, niet 4k cq "oud". Installeren ging prima, komt keurig te voorschijn als 2 tuners. Maar na enige tijd begon ik met wat te ergeren aan de lege opnames. Soms, maar niet altijd. Nvvt ging me een lichtje branden en heb ik als experiment alle tuners uitgeschakeld behalve de helft van die dubbele, en idd, geen beeld, maar wel EPG, tenminste, of dat zat al in het geheugen, of . . ? Kan ik concluderen dat de nieuwe tuner niet goed is ? Al voor ik er mee terug ga naar de winkel. bvd.
 5. Water door een coax is een bekend verschijnsel, voor mij iig wel. Maar hoe komt het er in ? Ergens is een opvang "bakje", een scheur in het verharde plastic, maar ja, dat doet er niet meer toe helaas. Bij de ontvanger voor de zekerheid ook een sneetje maken en via een lus weer omhoog laten lopen. Wbt de stukkende ontvanger, ik probeer dan om 'm echt goed droog te krijgen door 'm op de radiator te zetten voor een poosje. Succes niet gegarandeerd helaas.
 6. Met mijn Vu+ Ultimo kan ik wel DVB-T2 ontvangen maar ik krijg geen beeld. Als ik met een computer via het netwerk de stream afspeel dan heb ik wel beeld. Dat gaat dus over nederland met de nieuwe DVB-T2. 'Keb geen idee of dit iets toevoegt aan dit verhaal, anders ter info.
 7. Ik ben wel bekend met antenne TV in Nederland maar niet in België. De algemene term is DVB-T, wel weer een mooie alles omvattende naam hebben ze in België weer verzonnen, zoals gewoonlijk 🙂 Dus even gezocht op : antenne-tv.be en jawel, ik was er al bang voor : "Antenne TV decoder met ingebouwde smartcard." Dus je zit gebakken aan die je "krijgt" cq leent van de aanbieder. Gelijk zo het is in nederland dus, om die reden ben ik vertrokken bij dit systeem. Wellicht helpt je dit : https://forum.kpn.com/digitenne-12/opnemen-via-digitenne-op-hdd-recorder-485144#post868036 In nederland wordt de publieke omroep ongecodeerd uitgezonden, is dat in België ook zo ?
 8. Beste mensen, bedankt allemaal, maarrr, met de stick die ik nog maar kort geleden gebruikte om openPli er op te zetten kom ik niet verder. Aan de inhoud van die stick heb ik sindsdien niets veranderd.
 9. Dank voor reactie. Gewoon vers flashen ? Wat houdt dat in ? Het opstarten van een USB stick gaat helaas ook niet.
 10. Beste meedenkers, ik heb mijn perfect werkende Vu+ ultimo kapot gerepareerd middels een mislukte update. Dat deed ik toch al vaker, maar nu kwam-ie niet meer terug opgestart, het enige wat ik nu nog zie is een Vu-TI opstart scherm. Ik heb al geprobeerd om op te starten met een USB stick met de open-Pli er op, op de display op het apparaat zie ik dat de stick gezien wordt maar verder gebeurd er niets. Met deze stick + inhoud zette ik de Open-Pli er ook op enige tijd geleden. Dus, wat te doen ? Is er iets aan te doen ? Ik zoek me wild op het www maar ik kan er niet veel over vinden, dan wel ik gebruik de verkeerde zoektermen. Wie geeft me een hint ? Als er een bedrijf of iemand is die me hier mee kan helpen dan ook graag. bvd.
 11. Ik kom er zojuist achter dat er wel een dubbele bestaat, die heb ik besteld. Dus de vraag hier vervalt.
 12. Even een vervolg vraag ayb. Bestaat er voor deze ontvanger eigenlijk wel een dubbele tuner ? Ik ontdek nu een enkele tuner voor E 25,- Dus dat overweeg ik nu. ( en dan zie ik wel weer hoe ik verder ga met deze luxe "problemen" ) bvd !
 13. Bekend probleem, heb ik al een paar keer bij de hand gehad. SSD "schijf" en in, bij microsoft een W10 downloaden en op een stick zetten. Microsoft ziet aan je hardware dat je al W10 hebt en alles gaat verder (althans bij mij) vanzelf. Wel weer alles instellen en zo . . :-/ De oude harde schijf kun je er mogelijk weer bij zetten en/of de data kopieren. En, bij iedere computer, de koelsleuven schoonmaken, met compressor, buiten, ugguh ugguh. ( Bericht verstuurd met linux )
 14. Wie heeft er een dubbele DVB-C tuner voor een "oude" ultimo. Bijgaand een foto van de huidige tuner om de aansluiting (connector) te kunnen zien. BVD
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid