Jump to content

kees321

Members
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

About kees321

 • Rank
  Proeflid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Grönnen

Recent Profile Visitors

678 profile views
 1. Er zijn frequenties en protocollen (wifi / 4G / 5G enzzz.). En die kunnen in allerlei combinaties gebruikt worden. Hier een aardig overzicht : https://www.agentschaptelecom.nl/binaries/agentschap-telecom/documenten/brochures/2017/juli/21/overzicht-van-het-nederlandse-frequentiespectrum/Poster+Het+Nederlandse+frequentiespectrum.pdf Is van 2017, dus geen 5G er op vermeld, ik heb al eens gevraagd of er een nieuwe versie in de maak is maar daar werd negatief op geantwoord.
 2. In nederland, cq voor een nederlands nummer kun je dit bij cheapconnect doen. Er zijn vast andere voip aanbieders waar bij dit ook kan, is er een speciale reden om dit in eigen beheer te (blijven) doen ?
 3. O, aha, ik zag "DCC_E2.exe" dat is windows lijkt mij. Maar laat maar even ik ga eerst zelf kijken 😆
 4. Dank, ik zie de laatste reactie nu pas, ik had het even laten liggen, 'tis maar bijzaak allemaal wmbt. Maar, als ik het goed begrijp dan moet ik dus vanachter m'n linux computer weg om op zoek te gaan naar een windows computer om een linux doos te gaan instellen ? :-)
 5. Ik weet niet precies wat je bedoeld maar voor de "normale" kanalen is geen kaartje nodig hier, wel voor gehol achter een bal aan en zo, van die grote clubs die de kip met gouden eieren opgekocht hebben.
 6. O. da's goed, dan moet dat toch ergens beschreven zijn mag ik hopen ? Met bestanden goochelen en FTP daar kom ik wel uit, als ik maar weet welk bestand ik waar vandaan moet halen en waar neer te zetten. Op het gebied van kaartjes ben ik echt onervaren en eigenlijk wou ik dat zo houden ware het niet dat er hier iemand in huis is die naar een betaald kanaal wil kijken.
 7. Ja, maar waar stel ik dat in, er zal een plugin aan te pas moeten komen ? Ik zie categorie softcams, maar dan, te veel keus (daar heb ik wel vaker last van, ook op andere gebieden).
 8. Met deze zoektermen kom ik op : Die had ik eigenlijk al eens eerder gezien, nog niet goed bekeken, ga ik wel doen. Later meer.
 9. Ehhhh, nee. Zoals ik al schreef, ik heb geen idee op dit gebied. Nu ben ik al iets verder met de term "softcam". Ik zal eens zien, dank zo ver.
 10. Ik loop tegen een probleempje aan op een voor mij onbekend gebied. Ondertussen ben ik aardig thuis in de Vu+ ultimo ("oude" versie), met openpli er op. Er is hier iemand op het idee gekomen om een betaald kanaal te nemen, met een IR.DETO kaartje. Kaartje in de Vu+, langggg gewacht maar geen sjoege. In een andere ontvanger werkt het kaartje prima. Ik kan ook niet vinden waar en of er te zien is dat de ontvanger het kaartje "ziet" Dus heb ik nu verder geen idee wat me te doen staat, ik heb wat geprobeerd te zoeken op het www en op dit forum maar geen resultaat cq ik heb de juiste zo
 11. Helemaal eens, hier nog zo een. Ik had digitenne vanaf de start. Ook mijn idee ! Nu DVB-C via glasvezel en een Vu+ ultimo "oud", perfect ! Voor de leut heb ik een 3e tuner er in voor DVB-T2, alles werkt behalve beeld weergeven , maar via een PC kan dat weer wel idd.
 12. Nou, da's ook wat, een tijdje terug kon ik niets aanvangen met het apparaat, nu probeer ik het weer, met openpli op USB stick en nu werkt het wel ! Ik gebruik steeds dezelfde stick, onlangs gebruikt ik die nog voor m'n andere ontvanger omdat die ineens van het padje af was. Daar had ik toen wel een nieuwe versie op gezet, 7.2 2020-06-15 Dus daar zal het 'm in gezeten hebben, kans (haast) niet anders . . . Ik had het echt al bijna opgegeven met dit apparaat, maar zo zie je maar ! Maar, nu kocht ik er net nog een bij, ik wil er 2 hebben, voor reserve en om te kunnen experimenteren ter
 13. Zelfde ontvanger, zelfde probleem, is helaas niet vanzelf overgegaan 🙂 Een andere, gelijke ontvanger draait hier probleemloos.
 14. Deez nog weer eens van stal gehaald. Reageert nergens op, dit beeld komt, verder niets. Via ethernet aangesloten, de router ziet dat er iets op de poort zit maar de Vu+ meldt zich niet aan, krijgt dus geen IP adres. Opstarten van USB gaat ook niet. Nog iemand een goed idee ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.