Ga naar inhoud

satmaat

Leden
 • Aantal items

  2407
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over satmaat

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dank, had het verkeerd gelezen. Komt omdat het bericht op een nieuwe pagina stond. Het bericht waarop dit terugsloeg stond op een vorige pagina.
 2. Dit image uitgebreid getest in het flash geheugen. Het vorige image was ook goed, maar ik ondervond dat Enigma2 opnieuw opstarten in het in het flash geheugen iets langzamer was als in multiboot. Dat is bij deze aangepast. De rest is hetzelfde gebleven. succes image dm920 download link
 3. @Bigsat Image zelf maar eens in het flash geheugen van mijn dm920 geplaatst en getest. Zonder enige back-up terug te zetten. Geen probleem gehad, image werkt zoals ik al in BA multiboot getest had. (oscamstatus en bootlogo.mvi ook OK) Dus afwachten op feedback van anderen. Bye.
 4. De vraag is hoe die grote letter B bij jou is gekomen. In het image staat bootlogo.mvi echt met een kleine letter b. Heb het nogmaals nagezien. Ik zal het image later ook even in het flash geheugen plaatsen en testen om e..e.a. uit te sluiten.
 5. Weet je zeker dat je met dit image aan het testen bent ? Gebruik je image in het flash geheugen of in multiboot? Er zijn nl. nog andere images die op het net circuleren. Bij mij werkt oscamstatus (met eigen gegevens) gewoon en bootlogo.mvi staat bij mij ook gewoon in kleine letters. (ik gebruik BA multiboot, zal later image eens testen in het flash geheugen) zie screenshots:
 6. Bedankt voor het testen van het image Bij mij draait deze goed en heb nog geen groene schermen gehad. Ik beschik niet over alle DM tuners. Enkel kunnen testen met Si2166D MIS tuner en FBC DVB-C BCM3158 tuner. Feedback is welkom. Succes
 7. Nu zou je de zender wel kunnen zien. Sindskort is de codec aangepast Codec: MPEG-H Part2/HEVC (H.265) (hevc) (zendernaam is ook gewijzigd in 4K)
 8. TV5 Monde Style transponder (26.0°E 12073H 27500 3/4 dvb-s2/8psk) heb ik minstens 8 dB nodig en Alkass transponder (26.0°E 12245 V 27500 3/4 dvb-s2/8psk) ook minimaal 8 dB nodig.
 9. Op die transponder heb ik ook ontvangst vanaf 3.5 dB (21%) [26.0°E 12683 V 27500 3/4] Komt binnen met 11.5 dB (70%) (silabs tuner/ibu lnb/triax110)
 10. update 21.02.2021 - gemelde fouten eruit, verbeteringen verwerkt in het image - aantal plugins toegevoegd - update naar oscam-emu 11685, oscam 11685 download openPLi-8.0-develop-dm920 ! dit is geen officieel openPLi image !
 11. Van 17 februari t.e.m. 3 maart is het BIS TV bouquet vrijgeschakeld op Fransat kaart. Du 17 février au 3 mars, les chaînes TV thématiques du bouquet BIS TV sont disponibles gratuitement sur FRANSAT https://www.fransat.fr/bis-tv-gratuit-les-16-chaines-sont-en-clair-pendant-2-semaines/
 12. @digitaal kijker Wanneer je de gebruikersinstellingen van het pli image op "Toegangsniveau : Expert" instelt, zijn er meer opties zichtbaar. Het screenshot van @Alex1970 is wanneer het ingesteld staat op "Toegangsniveau : Geavanceerd" De EPG import plugin is reeds voorgeïnstalleerd.
 13. HOME 4K is later ook toegevoegd aan deze transponder
 14. Nu dat het display probleempje is opgelost, heb ik ook naar het teletext probleempje gekeken. Dat kan je oplossen door een andere libtuxtxt0 te installeren. - eerst de oude verwijderen met telnet command: opkg remove --force-depends tuxbox-tuxtxt-32bpp libtuxtxt0 - daarna dit ipk bestand installeren (zip uitpakken) libtuxtxt0_2.0+git71+fa18f77-r0_dm920.zip - na het installeren enigma herstarten: nu zou teletekst weer moeten werken - optioneel kan je ervoor zorgen dat het bestand niet meer overgeschreven zal worden, dit met telnet command:
 15. Mooi, bedankt voor de terugmelding en de image links. Hoe meer keus hoe beter.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.