Ga naar inhoud


Commerciële zenders


Jan Ambers

Aanbevolen berichten

Graag een info over kijkgedrag naar Yorin, Veronica, RTL's en ander gelijkaardig grut...

Als je op dit soort zenders naar een programma wil kijken, zie je om de haverklap de nodige dosis brainwashing verschijnen, het lijkt erop dat de reklame het programma wordt en de film of wat programma ook een bijzaak, terwijl het voor de kijker net andersom is....

Vroeger dook ik tgv de publi even in de ijskast naar wat lekkers... maar ben van 81 naar 94 kg opgeklommen...

Aangezien ik thans aan het afspekken ben kijk ik naar dit soort zenders niet meer! (koelkast...)

 

Zijn er nog kijkers geërgerd door die programmering?

Hebben de " commerciëlen" überhaupt nog zin"??? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


ik kijk die zenders al drie,5 jaar niet meer dus erger ik me alleen eraan als ik pardoes op hen terecht ben gekomen en reclame gebrul hoor.

 

eerlijk gezegd breng je me op het idee om ze maar eens uit de settingslijsten te wissen.

 

alles wat die zenders uitzenden is vooraf al uitgezonden geweest bij buitenlandse zenders dit en meestal zonder reclame.

 

 

cheers

Lonesome Zorro

Arno, Sofiane Pamart

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, hier hetzelfde fenomeen.

Ik heb het probleem opgelost als volgt: gewoon niet meer naar die bagger kijken.

Ik werd vooral al langer strontziek van het nieuws op bijvoorbeeld RTL4 met die 2 arrogante kak-ballen. Kom gelukkig even niet op hun naam.

Ongelofelijk wat voor een shit ze je door de strot willen wurgen.

Deze kanalen staan al lang niet meer in mijn favorieten-lijst..! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

 

Gelukkig hebben we hier in Duitsland nog de ARD en het ZDF.

Kijk maar eens wat voor een fantastische programmering met betrekking tot de Olympische Spelen er is.

4 + 1 digitale kanalen, zijn tijdens de Spelen "on Air".

Perfekte beeldkwaliteit. Een lust om naar te kijken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

op die commerciele zenders laten ze niet eens de "credits" van een film meer rollen op het einde, dat gaat meteen door naar reclame...... ze tonen een schermpje met ©Universal 2001 en that's it.

 

Op de BBC tonen ze een film van de eerste tot de laatste seconde, met vooraf hoogstens een waarschuwing voor "strong language" of zo, en bijna altijd de onverknipte versie. Op de Amerikaanse tv is het nog veel erger natuurlijk, daar censureren ze maar raak.

Link naar reactie
Delen op andere sites

dat is ook heel ergerlijk dat je niet eens meer mag zien wie dat ene stukje muziek heeft gemaakt welk in de film gebruikt werd..

 

ze zijn nu allemaal gedelete in de settingslijst..

verslaafden van jaren kabeltv zullen er moeite mee hebben <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

 

cheers

Lonesome Zorro

Arno, Sofiane Pamart

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als het niet nodig is (en dat is het meestal niet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> ) dan kijk ik niet naar die zenders ...en het is net als tonskidutch als zegt, de films draaien vaak al veel eerder op buitenlandse FTA kanalen, ook dit soms wel met reclame, maar goed. bv. sbs6 loopt +/- 2 weken achter op Prosieben of Rtl,

dus als ik dan kijk zie ik ze daar al vaak, maar aangezien ik op het moment keus genoeg heb, kijk ik daar dus ook niet naar <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

That's Right, PINK FLAMINGO !

 

Humax 5400Z -->Aston simba 202 draaibaar 60cm triax-->4x Dreambox 7000s met 80cm/1m/1,2m triax draaibaar met 160gb Samsung Spinpoint! Salora schotel 150cm draaibaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

marktonderzoekjes..

 

managers / marketing directors / journalisten / adviseurs / reclamebureau's allemaal gebakken lucht en cultuurbarbaren.

 

hebben geen inhoud in hun eigen vak en verpesten andermans vak..

een film is een kunstvorm (hooggewaardeerd en soms aanleiding tot nadenken) de makers zo maar wegknippen is auteursrechten en auteurs te kort doen..

 

ik ga effe diep adem halen en een paar aardewerken borden stuk smijten..

 

cheers

Lonesome Zorro

Arno, Sofiane Pamart

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
ze hebben waarschijnlijk een marktonderzoekje gehad dat aantoont dat veel mensen wegzappen tijdens de aftiteling... dus dat moest eruit.


Ik zap ook weg als er reclame komt dus dat maakt niet uit
<img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />
vrg paperboy
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
reclame

Ik ken een gast die beweert dat MythTV (of in ieder geval een programma op z'n computer) reclame herkent en vanzelf stopt met opnemen tijdens de reclame.

Maar goed, ik erger me er ook aan. 't Is jammer dat die ene boom van 15 meter net op 28.2 oost staat. Voorlopig geen BBC dus <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Tussen de programma's door als je de meeste redenen hebt om naar een andere zender te zappen zenden ze geen reclame uit maar gaan ze gelijk met het volgende programma verder. Maar dan al na zo'n 5 minuten als je denk het is interessant en ik wil het wel verder zien wordt je getrakteerd op een lang reclameblok.

 

Maar het meeste neem ik op of begin te kijken als het programma een kwartier begonnen is, dus kan ik even versneld weergeven tijdens zo'n lang reclameblok.

 

Ook vlak voor het einde van een film nog voor de ontknoping krijg je nog even een lange reclame te verwerken. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als sat-kijker-in-de-kinderschoenen ben ik nog erg in de 'kabel-zenders' modus. Ben nog steeds nieuwe zenders aan het ontdekken maar zit toch voornamenlijk langs de ge-eikte zenders te zappen, waaronder dus de commercieelen.Ik erger me meestal wel aan reclames maar op de ene keer meer dan de andere.

Als ik er naar kijk, is het altijd wel bewust een bepaald programma en lang leve de time-shift, op de goede tijd op de zender zetten en een kwartier later beginnen met kijken, HEERLIJK!!!!! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Waar ik me wel vreselijk aan erger, zijn de kl*te sms spelletjes, waar met name sms6 en veronica last van hebben. Ik krijg dan altijd de neiging om iets richting de tv te gooien, of obscene sms-jes te sturen naar dat nummer. Gelukkig heb ik me tot nu toe in kunnen houden, alles is nog heel <img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik sluit me hier helemaal bij aan. De VRT heeft geen last van reclame, maar die heeft weer last van herhalingen te geven van herhalingen. Gelukkig begin ik mijn weg te kennen op sat. De BBC's zijn heerlijk. Ook de publieke duitse hebben een zeer goed aanbod.

Helaas kan je geen abo nemen op buitenlandse aanbieders, want viasat is mijn favoriet. Jammer genoeg verdwijnen deze zenders achter slot en grendel.

 

Enne, kappen die boom Astra 2 heeft echt wel wat te bieden.

 

Groetjes <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

MM

Groetjes

Sunny Sat

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...