Ga naar inhoud


Pace heeft "geen signaal" problemen


Hendrik007

Aanbevolen berichten

Beste lezer,

ik heb op me slaapkamer een pace 500 staan, die gaf sinds vorige week "geen signaal" aan. Ik heb toen deze pace eens gewisseld voor een andere (ook een pace 500) en deze doet het wel gewoon! Wat kan dit zijn?

 

Alvast bedankt!

Groeten,

 

Hendrik

 

Dreambox 7025+

Dreambox 800HD PVR

80cm op DiSEqC H-H motor

70cm op 19,2 en 23,5 oost

Link naar reactie
Delen op andere sites


hoi gebruik de zoek functie eens daar staat jou probleem bij het is waarschijnelijk het beruchte voedings probleem en niet zo moeilijk te verhelpen een paar condesatoren vernieuwen en hij werkt weer als van ouds. de oplossing staat in de zoek functie.

suc6 ziggy <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

vu+solo2,vu+duo,vu+ultimo T90 28.2t/m15w de rest draaibaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Tonskidutch > hij doet het weer... wel raar want ik had nog gekeken of het een los contactje was, schijnbaar niet goed gekeken...

 

Maar bedankt! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Groeten,

 

Hendrik

 

Dreambox 7025+

Dreambox 800HD PVR

80cm op DiSEqC H-H motor

70cm op 19,2 en 23,5 oost

Link naar reactie
Delen op andere sites

Damn! Hij heeft weer hetzelfde "geen signaal". Als ik hem nu op de tweede doe en daarna weer terug op de oude zet, doet hij het 2 minuten ofzow en geeft weer "geen signaal" <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />

Groeten,

 

Hendrik

 

Dreambox 7025+

Dreambox 800HD PVR

80cm op DiSEqC H-H motor

70cm op 19,2 en 23,5 oost

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat Ziggy al zegt een voedingsprobleem, je moet met de soldeerbout aan de slag!

Het klopt dat de ontvanger het eventjes doet, en dan 'geen signaal' laat zien!

 

Kijk maar eens onder het Pace-forum, daar vindt je het FAQ voor hardwarefouten mbt de Pace 501/601.

 

Succes nog! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Pluk een roos, die is rood.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Al bij http://www.sat4all.com/ubbthreads/showfl...p;page=0#254455 gekeken , bovenaan dit forum ?

Het verschil tussen theorie en praktijk is mijn uitdaging .
Octagon SF8008 4K   Edision Primo IP S2  Dr.HD F16  

1.8 m ChannelMaster Offset in tuin 53º E - 45º W Jaeger SMR 1224 Usals met 5 Lnb wisselaar 2x Ka - Ku - C band Lin / Circ

1.2 m Echostar Offset  aan schuur  53º E    34.5 W   Twoteck Twinrotor met 3 Lnb wisselaar Ku - Ku low - Ka

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja had ik gekeken, maar daar word gezegt dat je het kunt meten met een oscilloscoop, die dus bij mij defect is. En ik ben eigenlijk nie van plan om alle elco's tegaan vervangen... dus als iemand weet welke elco het meestal is bij geen signaal fout, dan hoor ik het graag. En anders zit er nix anders op, om alle elcos maar tevervangen...

 

alvast bedankt!

Groeten,

 

Hendrik

 

Dreambox 7025+

Dreambox 800HD PVR

80cm op DiSEqC H-H motor

70cm op 19,2 en 23,5 oost

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...