Ga naar inhoud


trust

V.I.P.
  • Items

    7391
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    68

Alles dat geplaatst werd door trust

  1. Geef even de binnen diameter en lengte. Liefst met foto ik heb het e.e.a. liggen een envelop is zo verstuurt
  2. Fijn dat het inderdaad zo is als ik dacht Er moeten eigenlijk wel andere veertjes in om de knop in neutraalstand te houden
  3. die drukkers kunnen nooit zoveel kracht nodig hebben Laat eens de binnenzijde zien van de bedieningsknop , daar zullen waarschijnlijk 2 drukveren zitten die over de ronde uitstulpingen boven en onder de printplaat vallen Is dat het geval zou je op zoek moeten naar lichtere veren
  4. Dat was niet de vraag van MrDish
  5. A.u.b. belicht met led loep lamp
  6. trust

    explosies

    Dit zijn toch "gewoon" verfmengers
  7. trust

    Moppen deel 4

    Neus en oren is geen probleem
  8. trust

    Moppen deel 4

    Handyman ! Handyman
  9. Wordt vaak gedaan in een loze leidingbuis als trekdraad . Om te kunnen testen met zoiets als de UTP kabeltester , zul je toch beide einden moeten vinden .
  10. Precies , die klappertjes bedoelde ik . Die op een rolletje kwamen vééël later .
  11. trust

    DHL

    Toe maar , nog een bezorgdienst erbij .
  12. De sleutel vullen met schraapsel van luciferskoppen , met de stompgeslepen spijker aandrukken en met touwtje in de hand de kop van de spijker tegen een muur slingeren . Één bout half in de moer laten zitten en vullen met wat schraapsel van hierboven , daarna de andere bout met de hand aandraaien en tegen een muur slingeren . Je kon het ook op de grond gooien , dan had dat touw niet nodig . In plaats van die luciferskoppen paste in die moer ook klappertjes maar die moest je kopen en lucifers kon thuis bietsen . Die kleine ronde klappertjes zaten in een klein rond doosje , ik heb even gegoogled maar die vind ik niet zo gauw , alleen nog in stripvorm De knal was inderdaad "gemoedelijker"
  13. Die vindt alleen wat digitaal opgeslagen is toch ?
  14. Vroeger was alles beter , wie kan nog de gebruiksaanwijzing schrijven ?
  15. In Nijmegen afsteekverbod maar momenteel 00.30 draait mijn zonnepaneel overuren
  16. Neem i.i.g. iets met een lange zwenkarm waarmee je ook in de hoogte kunt werken . Ik heb al jaren deze , dia meter lens 11 cm , nadeel van deze is de brede rand . Op de Radiomarkt in Rosmalen heb ik eens een Duitse stand gezien die had prachtige rechthoekige lenzen met led verlichting . Zat vroeger een ronde TL in , nogal prijzig om die te vervangen bovendien nogal warm als je er met je snufferd boven zat . Daarom verlichting vervangen door led uit een plafondlamp .
  17. Ik heb nog wel iets liggen wat aangepast kan worden , ook nog wel 36 V H2H motoren die zo’n schotel makkelijk aan kunnen . heb je een foto van de achterzijde van de schotel ?
  18. trust

    dish positioner

    Heeft even geduurd , maar hier is ie , een SuperJack mocht je interesse hebben PM maar .
  19. Ja Henk sinds 2016 is er wel e.e.a. veranderd , Paul kon op de CM 1.8 die op dak helemaal aan de straatzijde stond , net langs de stationstoren 75 gr oost nog ontvangen .
  20. Bij een bezoek aan Dischdriver in aug 2016 vertelde hij dat hij zelfs 80º oost had ontvangen op zijn lokatie in IJzerlo met zijn 3mtr cassegrain .
  21. trust

    dish positioner

    Morgenavond ben ik weer thuis en kan ik kijken of er ook een AB bij de V-box is die ik op overschot heb
  22. Ooit , heel lang geleden trad een dergelijk verschijnsel ook op bij een sat ontvanger , ik meen zelfs ook van Humax . Bleek destijds veroorzaakt te worden door batterijen in de afstandsbediening die bijna uitgeput waren .
  23. trust

    dish positioner

    Ja de meeste , een enkele uitzondering op 24 v maar zo’n 36 v type beweegt meestal ook op 12 v mits de voeding voldoende vermogen kan leveren , bv een accu of acculader . Als de actuator vast zit wordt het een ander verhaal . Konkaz kan de Johanson natuurlijk ook testen met zijn reserve actuator
  24. trust

    dish positioner

    Mocht een defecte ontvanger het probleem veroorzaken dan is een V-box een oplossing voor jou . Die is naast stand-alone met een afstandsbediening , ook via je satelliet ontvanger te bedienen mits deze diseqc 1.2 ondersteund en je de antennekabel door de V-box lust . Staat de schotel nu op een positie waarop je beeld hebt ? Door een gelijkspanning 12 v of meer (max 36 v) op de M+ en M- aansluitdraden van de actuator aan te sluiten , kun je de actuator op die manier nog laten werken als test mits de motor nog goed is . Door de + en - om te wisselen kun je de draairichting omkeren . Is de reedswitch in de actuator defect is dat voor bovenstaande test geen probleem , echter de Johansson heeft de pulsen welke door die reedswitch worden geproduceerd , nodig om de actuator te controleren , dus die switch zou ook het probleem kunnen zijn
×
×
  • Nieuwe aanmaken...