Ga naar inhoud


windows XP home edition op 1 pc en laptop


Gast

Aanbevolen berichten

Heb 2 jaar geleden windows xp home edition bij de boekhandel gekocht (vet duur! 299 euro)

nou vraag ik mij af of je het pakket op 1 pc en 1 laptop kunt installeren en activeren of gaat micro sof dan uit haar dak. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Na 3 maanden vervalt de record-blokkade. Je zult die versie dus vermoedelijk gewoon opnieuw kunnen gebruiken maar breekt daarmee wel de licentieregels. Ook zal het zo zijn dat als dan je andere pc binnen 3 maanden crasht, je ineens die versie niet kunt activeren omdat je de andere al binnen die tijd hebt geactiveerd. Bovendien wordt wel de activeringsblokkade opgeheven maar de histrory houdt Microsoft wel bij en zodra zij ontdekken dat je met 1 licentie en slim plannen 2 pc's op de been houdt zal men er wel iets aan doen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

proberen kun je het altijd..

 

maar ik voorzie toch al weer wat problemen... binnen een half jaar zal het weer rommelen als je weer een service pack nodig hebt.

 

de kwestie is altijd hoe duur moet het zijn / hoe duur mag het zijn?

 

koop een stukkie hardware en je kunt legaal de goedkoopste versie van microsoft (OEM-versie) erbij nemen voor minder dan 80 euro.

 

dan ben je altijd in de gelegenheid een installatie over te doen en de laatste updates te halen zonder problemen.

 

cheers

Surf Rider

The Lively Ones

 
Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb via email contact opgenomen met microsoft klantenservice. Deze schreef mij dat mijn xp home edition maar op 1 pc geinstalleerd mag worden dus niet op mijn laptop. (nogmaals ik heb 299 euro betaald voor dit pakket!!!)

Een maal per jaar krijg ik steunzolen vergoed van mijn verzekering (kosten 100 euro) stel je voor, ik heb 6 paar schoenen, maar ik mag ze niet overhevelen naar mijn andere schoenen. Dit is toch van den zotte!!!!

 

Misschien heeft iemand een creatief idee voor mij of een geschikte webadres . Ik ben een en al oor...en mijn brievenbus ook!!! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/regels.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/disc.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.