Ga naar inhoud


Wat vinden jullie van Philips 32pf9968 en 32pf9731d/010?


Aanbevolen berichten


Zover ik weet..zit in de 9731 het sublieme schakelende blacklight systeem

maar de kast is akelig donker...

 

En in de 9968 zit weer 'n USB mogelijkheid, maar geen SB

maar de kast is weer mooi zilver

 

Snurker (Media Research)

( Straks zijn meer behangers nodig om OLED schermen tegen de wand te plakken)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Philips geeft zelf via de E-Care organisatie service, maar laat deze apparaten meestal ophalen, daar reparatie aan LCD schermen een erg ingewikkelde klus is.

 

Soms geeft een plaatselijke handelaar nog wel eens ABC service, maar dat wordt met de dag minder.

 

Voor 2 jaar service moet je de verkoper overhalen om dit op het verkoopbewijs te vermelden, anders moet je later met consumenten belangen gaan schermen.

Een grote verkooporganisatie M.E. geeft via een internetverkoop altijd 2 jaar garantie en in de winkel onder een andere naam slechts 1 jaar "service"

 

Snurker (Media Research) <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

( Straks zijn meer behangers nodig om OLED schermen tegen de wand te plakken)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Niet de 32" verwarren met de zeer opulaire 37", want die is beduidend duurder. Kijk op google of op idealo en dan vind je veel aanbiedingen al vanaf €1675. Prijzen zakken ontzettend snel gelukkig (voor de konsument)...

 

De nieuwe serie van philips 9731 vind ik ontzettend goed. Persoonlijk zou ik voor de full hd 37" versie gaan vanwege de extra resolutie maar het beeld vd 32" is ook fantastisch. Vind het de beste lcd serie op dit moment. Verdere diskussies vind je op htforum.nl

 

Saluti

 

DeDream

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je kunt bij Philips als extra 5 jaar garantie bijkopen voor een klein bedrag, heb ik ook gedaan en geeft een fijn gevoel.

HOMECAST HS 5101 CI HDTV (Duitse firmware) / Philips 32-8404H/ triax 88 cm- draaibaar CD+TVV /Diablo Light/Aston. Strong 6355 + 60 cm Triax (voor op vakantie)

Link naar reactie
Delen op andere sites

1699,- is weliswaar onder de inkoop + btw als de handelaar .gadget..nogwat. hem in NL bij een distribiteur aanschaft, maar dat doet ie dus niet (: Grijze import dus, op zich niets mis mee, maar natuurlijk wel vreemd dat deze webshop meer dan 100 euro onder alle andere goedkope shops in nederland zit. En inderdaad op de duitse prijsvergelijkers sites zijn ze nog goedkoper.

 

Volgens mij gaat reparatie van een Philips LCD TV niet via e-care maar via b.v. technorep. Garantie is 24 maanden, normaal gesproken is het laatste 3e jaar nog een coulance jaar waarin ze het apparaat kostenloos repararen.

 

Maar even on topic: de 32" 9731 is een zeer leuke tv, alleen vindt ik de zwarte rand tussen omlijsting en lcd scherm niet om aan te zien, dit hebben ze bij b.v. de 42" 9731 toch een stuk mooier gedaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

1699 is echt de prijs, ik heb ze ook gebeld. Is een webshop zoals Ronald hierboven aangeeft. Levertijd is 2 weken, maar dat heb ik voor een verschil met een grote keten van 500 euro er wel voor over.

 

Levert een buitenlands apparaat hier geen problemen op bij reparatie?

 

Ik wilde eigenlijk een 32pf9968/010 kopen, omdat ik niet meer dan 1300 euro uit wil geven. Echter is het mij de 400 meer wel waard om de nieuwste techniek te kopen uit de 32" line van Philips.

2695 euro voor de 37" is mij helaas teveel, je moet nu eenmaal keuzes maken.

 

Hoe vinden jullie het geluid van de 32pf9731d/10? Mij viel op dat het een stuk beter is dan van de voorgangers.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou zeker voor de 32pf9731d/010 gaan, zelf heb ik em nu ruim een maand en ik vind het echt een topper. Het geluid is zeker niet slecht; ik kan niet vergelijken met voorgangers, maar voor films schakel ik toch over op de surround. Voor TV is een goede bron zeker aan te raden. Ik heb er zelf een Topfield 5500pvr op aangesloten, daarbij gebruik ik een kwaliteits scart (QED p2110). De zwarte omlijsting vind ik persoonlijk wel erg mooi en het Ambilight voegt toch ook een aparte dimensie aan het kijken toe.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb er één gekocht, wachten op de uitlevering (zal spoedig zijn).

Eerst bij een webshop besteld voor 1699, maar die kon niet leveren. Werd steeds maar uitgesteld. Een lokale winkel ging aardig mee met de internetprijzen, dus toen was de keuze niet zo moeilijk.

En dat zwart is best mooi!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit zwart is schitterend om te zien kan ik je uit ervaring vertellen.

 

Heb hier de 37pf9731d/010 staan. En moet eerlijk zeggen dat ik tot op heden zelfs nog geen seconde spijt heb gehad van deze, toch redelijk dure, aankoop. Zelfs het DVB-T gedeelte is wat betreft beeldkwaliteit zeer goed te noemen. Bemerk bij me dat ik steeds vaker gewoon op de DVB-T voorkeuze kanalen zit te kijken dan op de externe aansluiting waar bijvoorbeeld de satellietontvanger op staat.

 

Met de Humax HDCI-2000 via HDMI is HDTV kijken overigens een waar feest. Kan nu zelfs uren kijken naar Discovery HD zonder zapneigingen te krijgen <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zelf heb ik de 32PF9731/10 ook, maar ik ben nog aan het uitzoeken hoe dat met DVB-T moet.

Heb je hier een aparte CI module voor nodig? en zo ja welke.

En een vraag over HDTV, heb je een special abbo nodig om dit te "kunnen" ontvangen (natuurlijk wel een HD ontvanger nodig <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja ja voor de commerciële zenders heb je een Conax CI module en smartcard nodig

maar voor Ned 1,2,3 heb je na 12 december geen module of smartcard nodig

 

Snurker <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

( Straks zijn meer behangers nodig om OLED schermen tegen de wand te plakken)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...