Ga naar inhoud


Vitaya en Kanaal Z in 16:9


Mrbeam

Aanbevolen berichten

Om u het beeld op uw televisie nog beter voor te schotelen, zenden de Vlaamse zenders Vitaya en Kanaal Z nu ook uit in 16:9-formaat. Op die manier gaat er geen enkele centimeter van uw breedbeeldscherm nog verloren en kan u ook op deze zenders ten volle genieten van onze optimale beeldkwaliteit.

 

De wijziging van het beeldformaat is dit najaar doorgevoerd bij beide zenders. Dit betekent dat oudere programma’s mogelijk wel nog in het oude formaat worden heruitgezonden.

 

Bij Vitaya is dit overigens niet de enige verandering die dit najaar wordt doorgevoerd. Met een nieuw logo en een nieuwe look ondergaat de zender een ware metamorfose, en bovendien wordt ook de programmatie grondig opgeknapt. Zo zal Vitaya in het najaar als enige zender in Vlaanderen het nieuwste seizoen van de ziekenhuistopper “All Saints” uitzenden.

 

Ook mag u tal van sterke Vlaamse producties verwachten die door enkele nieuwe Vitaya gezichten gepresenteerd worden. Ingeborg, één van die nieuwelingen, neemt u in het najaar mee op haar spirituele reizen en brengt yoga tot in de huiskamer. In het programma “Dorp in de stad” neemt een ander nieuw Vitaya gezicht, Jan van Rompaey, u mee naar het Gasthuisberg ziekenhuis in Leuven, waar hij opzoek gaat naar de verhalen achter de bezoekers en de patiënten.

 

Bron: http://www.tvvlaanderen.be/pid_UitbreidingVitaya.asp

Wavefrontier T90, Vu+ Duo 4k SE (DVB-S2x/FBC & DVB-T2), Octagon SF4008 (2x DVB-S2x & 1x DVB-T2), Mut@nt HD51 (DVB-S2x & DVB-C), TBS6920 & TBS6925

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...