Ga naar inhoud

Mrbeam

Leden
 • Aantal items

  1567
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Mrbeam

 • Titel
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Interesses
  Domotica, IOT en Linux STB

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Mrbeam

  Anders Wintersport

  Ik vermoed dat dit geen sport is, of vergaderen is sport 😉. https://www.weforum.org/events/world-economic-forum-annual-meeting-2020
 2. https://www.satellitetoday.com/broadcasting/2020/01/17/thaicom-to-migrate-customers-from-thaicom-5/ https://www.telecompaper.com/news/thaicom-migrates-thaicom-5-satellite-customers-to-other-satellites-after-technical-anomaly--1323123 https://advanced-television.com/2020/01/17/thaicom-migrates-thaicom-5-customers/
 3. Klein zie ik anders...... In totaal wordt er 280 MHz geveild en 20 MHz bestemd als guard band. Voor het stanaard 24 kanalen band-plan (12/pol) moeten er uiteindelijk 10 transponders per satelliet worden uitgeschakeld. (edit>typo)
 4. Beide gaan vanaf de dezelfde naar de satelliet. https://www.a1.group/en/wholesale/broadcasting-services
 5. De schotel rechts boven op maps is onderstaande schotel. https://www.cpii.com/docs/datasheets/402/PBESA94M.H.pdf Ik was aanwezig tijdens de instalatie, destijds stond deze te zenden op 15 West. Links boven: https://www.cpii.com/docs/datasheets/402/PBESA56M.F.pdf De andere 3 stonden er destijds nog niet.
 6. Beetje laat... Het vond dit jaar plaats van 26 Juni tot 1Juli en werdt uitgezonden op BBC1/2/4 en Red buton.
 7. Dit is buiten bij de RAI in Amsterdam tgv de IBC.
 8. Dit is de uplink freq voor c-band. Extented C-band downlink is 3.4 - 3.7 GHz. https://en.wikipedia.org/wiki/C_band_(IEEE)
 9. Je bent helaas niet goed op de hoogte.. BCE in Junglinster doet dit voor M7.
 10. Ik ben nog geen problemen tegengekomen op Windows 7 en/of 10 64 bits
 11. Alle signalen van RTL Hilversum gaan via redundant glasvezels naar Luxemburg. Alle kanalen van deze transponder waren op hetzelfde tijdstip uitgevallen (dus ook Eurosport2)! RTL Lounge is een ander verhaal, die gaat in Hilversum omhoog.
 12. In het kader van lekker belangrijk... De Mux met oa RTL4 gaat niet in Betzdorf omhoof, maar in Junglinster. Hemelsbreed +/- 3 Km.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid