Ga naar inhoud

Mrbeam

Leden
 • Aantal items

  1621
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Mrbeam

 • Titel
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Interesses
  Domotica, IOT en Linux STB

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Timeout detected. (control connection) Connection failed.
 2. Goede ervaringen met de Bosch Professional Gro 12V-35 Bosch is eigenaar van Dremel, dus ik vermoed dat de tochniek ook naar het eigen merk vloeit.
 3. Vraagprijs is wel handig om te vermelden.
 4. Totaal geschift, rijp voor opname in gesloten inrichting.
 5. Voor horizontale pol is 18V voedings-spanning nodig. Wat je nog kan proberen (als je een multimeter hebt), is meten aan de kabel die de LNB in gaat.
 6. De lagere bitrate is is mogelijk dmv AAC-HE. https://en.wikipedia.org/wiki/High-Efficiency_Advanced_Audio_Coding Deze techniek is vele generaties beter is dan wat ze vroeger gebruikten.
 7. Idd erg vreemd. Ze hadden 7.6 Mbit over. De gem bitrate van de zenders is 3.5 Mbit. Men heeft na het toevoegen van NPO 2 Extra, ruimte voor nog 1 zender.
 8. Ik zie beeldstoringen op NPO2 Extra, die zie ik niet op NPO 1-3 en de regionale. Signaal +/- 34 dB
 9. Voor mij is het begonnen met het boek "Satelliettelevisie" Handboek voor werledwijde ontvangst van Paul van Rossum. (ISBN 90 201 2221 5) Ik leende dit boek zo vaak in de bibliotheek, dat ik het mocht houden tot iemand anders er om zou vragen. Later het boek zelf gekocht. Je hebt m'n leven een andere, maar vooral leuke wending gegeven met je boek. Mijn oprechte deelneming aan de familie en bekenden.
 10. Hleaas is dit niet zo. De commerciele Vlaamse zitten op 11727V, de publieke VRT zenders op 12074V.
 11. Die van mij is "made in Taiwan".
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.