Ga naar inhoud


CDS op 23,5E nieuwe zenders per zaterdag


Gast

Aanbevolen berichten

Citaat:
Zaterdag 1 december zullen de eerder aangekondigde zenders Discovery Travel & Living alsmede Playboy TV worden toegevoegd aan het aanbod van zenders bij Canal Digitaal satelliet op de Astra 23,5 Oost positie. Naast deze zenders zal E! International worden aangeboden. Dit kanaal is een internationale versie van het Amerikaanse showbizznieuwszender E! die in handen is van de Amerikaanse kabelexploitant Comcast. Canal Digitaal Satelliet zal ook een carousselzender introduceren waarop de eerste periode de religieuze zender Family7 te zien zal zijn. Ook TV Vlaanderen zal zaterdag van start gaan met een aanbod op de Astra 23,5 Oost-positie. Aangezien de themazenders van de Nederlandse publieke omroep zich hebben teruggetrokken om auteursrechtelijke redenen, is de verwachting dat het pakket ten behoeve van TV Vlaanderen in eerste instantie beperkt zal zijn. Voor de TV Vlaanderen kijkers die zich vrijblijvend registreren, wordt in ieder geval het aanbod gedaan om tot 1 maart zonder meerkosten de extra zenders op de Astra-positie 23,5 Oost te kunnen zien. Waarschijnlijk zal de zender Vitaliteit (een subzender van Vitaya) onderdeel worden van het aanbod van TV Vlaanderen, net als Nat Geo Wild, Discovery Science, Discovery Travel & Living, alsmede Playboy TV. Family7 zal vanwege het vooral protestante karakter niet voor het overwegend katholieke Vlaanderen beschikbaar worden gesteld. In Nederland zal het aanbod 4,95 euro per maand kosten, waarbij de eerste zes maanden kosteloos zijn. Inmiddels zijn er in Nederland meer dan 125.000 duo LNB’s verkocht. Multisat en draaibare schotelinstallaties konden deze satellietposities meestal reeds ontvangen. Volgens SES Astra kan thans naar schatting 20% van de bij Canal Digitaal Satelliet geregistreerde huishoudens in Nederland het 23,5 Oost aanbod bekijken

 

Bron: DutchMedia Weblog.

Datum: 27-11-2007

 

Groetjes,

Tom.

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 376
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Citaat:
Family7 zal vanwege het vooral protestante karakter niet voor het overwegend katholieke Vlaanderen beschikbaar worden gesteld.



Gek, Family7 is een zender die voor alle Christenen is gericht en dat heeft de directeur ook zo gesteld! Heel vreemd argument als zou dat om die reden niet voor Vlaanderen beschikbaar komen. En, om het nog eens te benadrukken, Family 7 wilde analoog kabeldistributie (via programmaraden) in delen van Noord-Brabant (met name Tilburg).... dat lijkt me vooral Christelijk-Katholiek gebied!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Gek, Family7 is een zender die voor alle Christenen is gericht en dat heeft de directeur ook zo gesteld!


Meestal bedoelen mensen die een protestants geloof aanhouden (Nederlands hervorm, gereformeerd, etc) daarmee alle verschillende splintertjes van de protestantse kerk.

Is ook heel anders trouwens, de protestanten gaan er vanuit dat de mens in beginsel slecht is en met de kerk op het rechte pad te houden is. De katholieken menen dat de mens in beginsel juist goed is en door externe factoren slecht kan worden.

Ik vind het allebei onzin <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />.

Citaat:
En, om het nog eens te benadrukken, Family 7 wilde analoog kabeldistributie (via programmaraden) in delen van Noord-Brabant (met name Tilburg).... dat lijkt me vooral Christelijk-Katholiek gebied!


In het noorden van dat gebied zitten heel veel zwarte-kousen, hier in de buurt zitten er ook behoorlijk wat. Daarnaast wil men natuurlijk de mensen die nog niet bij hun kerk horen bekeren. Dat lijkt mij duidelijk bij zo'n zender.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
In Nederland zal het aanbod 4,95 euro per maand kosten

 

 

Mogen ze het mooi houden <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> Te veel geld voor te weinig (interessant) aanbod

You know when you've been shagged.

I like receivers who give me pleasure.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind het consumenten kanaal nog wel aardig maar dat is mij ook geen kleine vijf Euro waard. Wat mij verder opvalt is dat de meeste content wordt geleverd door de VARA, bijna alle humor en consumenten programma's!

Dreambox 8000 & VU+ Duo
Synology DS201 NAS
ITV van KPN + digitenne

LG55B6V Oled TV

Link naar reactie
Delen op andere sites

/me heeft nog gene 23.5E <img src="/forums/images/graemlins/laugh.gif" alt="" /> en zo te horen mis ik ook niet veel <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

 

Discovery en NGC etc vind ik ook wel op de 28,5E <img src="/forums/images/graemlins/laugh.gif" alt="" />

Philips LNB, 60cm pan, HVR-5500 DVB-S/S2/C/T, Cinergy HTC stick DVB-C/T, FS DVB-T stik

HVR-5500 -> CDS/TVV / Ziggo Digitaal

Cinergy HTC -> Ziggo Digitaal / FM

FS DVB-T -> Digitenne

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wow, wat een themapakket zeg:

 

- Discovery Science

- Discovery Travel & Living

- NGC Wild

- Humor TV

- Consumenten TV

- HollandDoc

- /Geschiedenis TV

- E! Entertainment

- Playboy TV

- Caroussel 1

- Caroussel 2 (Family7)

 

Nou, van mij mogen ze dat themapakket mooi houden Ga er geen geld aan spenderen! <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik begrijp soms mensen niet. En het zijn allemaal herhalingen van zetten.

 

Eerst gezeur dat VRT zenders erop moesten komen. Ze komen en het zit weer in een te duur pakket. Het liefst had men ze nog in het settopbox pakket willen hebben.

 

We willen regionale omroepen. We krijgen regionale omroepen, gratis nog wel. En dan krijgen we weer gezeur dat er eenmalig 40 euro voor een LNB uitgegeven moet worden omdat ze, zelfs bij de lancering via de satelliet duidelijk gezegd en veel later dan verwacht, verhuizen naar een andere satelliet.

 

Nu is er hier geloof ik twee jaar een bijna constante roep geweest naar de Discovery themakanalen. Ze komen er en toch is het weer niet goed. Nee dat pakket van themazenders is te mager voor 5 euro.

 

Allemaal te herleiden naar één ding. Men wil heel veel extra krijgen maar er helemaal niets tot bijna niets extra voor betalen. En zo komen we inderdaad heel ver. Niet dus inderdaad.

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kan allemaal wel zijn, de huidige zenders zijn best aardig, maar ik ben niet van plan om ook maar één cent uit te geven aan twee carousselkanalen waar ik bij god niet weet wat ze er volgende week weer op knallen.

 

En Playboy TV heeft ook niets om het lijf, dergelijke zenders zijn er al in overvloed op de satelliet dus onzinnig om daar ook nog eens een keer voor te gaan betalen.

 

Jammer CD, gemiste kans. Niet goed geschoten....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben bang dat CDS vergeten is wat entertainment in het themapakket te zetten. De meeste zenders zijn nu Docu/Informatie zenders.

 

De enige entertainment is Humor. SciFi, 13-Straat, MGM zijn nu typisch zenders met "entertainment". Ook het tweede voetbalkanaal van Tele2, die 34x per jaar ca 4 uurtjes ff een andere zender kan overnemen is eigenlijk een gemiste kans... Jammer

Binnenkort is bijna alles in MPEG4 bij CanalDigitaal... je SD ontvanger kan dus in de Kliko
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...