Ga naar inhoud


Mojo

Lid
  • Items

    7339
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    91

Alles dat geplaatst werd door Mojo

  1. vandaar de vraag hoeveel het eigenlijk is. Je zou zoiets natuurlijk ook 's avonds kunnen opstarten en de hele nacht laten pruttelen. In principe zou je de VU tussentijds gewoon moeten kunnen gebruiken zij het dat je af en toe een tandwieltje in het scherm zou kunnen krijgen
  2. Ook alle politieke partijen dan maar opdoeken? Je hebt je al behoorkijk laten brainwashen. Neem eens wat afstand en bekijk het van daar uit.
  3. Ja maar......... Als je ruimte genoeg hebt op de lokale schijf in je laptop/computer dan kun je de hele boel toch overhalen met DCC of een FTP progje? Na het kopieren de HDD uit de VU --> nieuwe schijf erin --> instellen in de VU --> en weer terug kopieren. Is toch geen rocket sience?
  4. Je hebt op de PC niet genoeg ruimte op de schijf om de opnames te stallen?
  5. Waarbij de reclame dan ook nog beter van kwaliteit is dan het programma
  6. Dat is het grote probleem vandaag de dag. Het valt tegenwoordig ook niet echt mee om verhalen neutraal te kunnen verifiëren omdat de meeste media elkaar na blaten. Een gevolg hiervan is dat mensen achterdochtig worden en dan overal een complottheorie achter zien.
  7. Dus hadden ze dat seeding beter boven spanje kunnen doen. Hoe groot is het water tekort al?
  8. Buiten dat is de kop speculatief. Na het lezen van het artikel is mij dus duidelijk dat men wel cloud seeding heeft toegepast terwijl er al een behoorlijke regenvoorspelling was gedaan. Tja in dit geval een gevalletje dom doen dus.
  9. Er zijn ook plekken waar het wel goed gaat👍
  10. En dan mag je hopen dat de bochten niet te scherp zijn.
  11. Mojo

    Ontvangst Ned 1

    Dat is geen canal digitaal.
  12. Mojo

    Moppen deel 4

    Lang over zitten twijfelen, maar we hebben toch maar een warmtepomp genomen! VID-20240412-WA0001.mp4
  13. Dan was het handig geweest om dat te vermelden. Nu dacht ik dat je specifiek op de posting van Tonski reageerde. Mijn excuses😉
  14. Ter ere van Max Werner die gisteren overleden is:
  15. Heb ik nooit gehad. Ik heb er geen invloed op gehad en schaam me er ook niet voor. Het is uiteraard wel een klote tijd geweest in de geschiedenis die veel leed heeft veroorzaakt.
  16. Ja en dat gaat nu weer omhoog schieten. De prijzen daalden vanwege de afschaf van dat belastingvoordeel.
  17. Kan n u wel weer omdat het minimum loon niet verhoogt word met 1.2%
  18. Mojo

    Sat4all lid gevlucht?

    Nee. Het is nu opgelost 😁
  19. Dat zou echt een mooie probleemoplossing zijn: https://www.gelderlander.nl/wetenschap/friese-onderzoekers-claimen-vondst-heilige-graal-water-kan-in-toekomst-pfas-vrij~a51d3f32/
×
×
  • Nieuwe aanmaken...