Jump to content

Mojo

Members
 • Posts

  6,032
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

Everything posted by Mojo

 1. Helemaal mee eens. Deze klant is weg en blijft weg.
 2. Dat zijn toch geen bitterballen! Deze vallen onder de categorie bitterbommen🤣
 3. Dat is jouw overtuiging en met jou zijn er nog meer. Ik respecteer jouw keuze. Ik hoop en wens dat je er geen spijt van krijgt. Mocht je het dan toch oplopen dan hoop dat je er goed doorheen komt en ben je al op natuurlijke wijze gevaccineerd👍. Ik heb mezelf wel laten vaccineren omdat ik de kans aan grijp om niet het risico te lopen om te sterven aan covid-19.
 4. Dan vergeet je waarschijnlijk dat de energiecentrales op gas werken🙄
 5. Ik heb het punt niet gemist en dacht even oei, oei. In de jaren 80 was de tweedeling niet zo groot als het nu is. Toen werd de link niet met het verleden gelegd.
 6. Dan krijg je gewoon een update vaccinatie.
 7. Hoe kom je daar nu bij. Juist door de vaccinatie kan jouw lichaam de dodelijke 5G straling omzetten in antilichamen tegen Corona🙄
 8. Tssss, amateurtje🤣🤣😉
 9. Ik kijk maar 3 of 4 keer per dag dus niet gemist
 10. Kijk eens goed naar de wereld, of beter nog, in eigen land. Daar schreeuwen wel meer "engeltjes".
 11. Bouwmaterialen is een nogal ruim begrip. Zover ik weet is er een handelsoorlog over hout geweest tussen de usa en canada. Hierdoor heeft de usa heel veel hout in Europa ingekocht wat de prijzen opdreef. Ook een grondstoffentekort heeft de prijs van bouwmaterialen opgedreven. Als voorbeeld weet ik dat de prijzen van PIR isolatie zo'n 60% gestegen zijn vanaf december vorig jaar.
 12. Misschien omdat we allemaal een beetje coronamoe zijn?
 13. Jawel hoor daar kom ik wel voor uit bed. Word de werkdag gewoon ook een stuk korter 😛
 14. Je had gerust tijdens de pandemie kunnen tanken en winkelen in Duitsland. Op de een of andere manier weten de Duitsers zich toch beter te gedragen.
 15. En dan hier op het forum klagen dat het stroomnet gewoonweg kut is in Spanje. Het moet ergens uit de lengte of de breedte komen. 😉😅👍🙄
 16. 2 weken geleden nog voor 0,51 per liter getankt in Oud-Turnhout Laagste prijs die ik ooit betaald heb is 0,38.
 17. Ja ik was nog aan het typen en knippen en plakken toen Cees reageerde👍
 18. Kijk dat zit op astra 1 op frequentie 11538V DVB-S 22000 5/6 Op 13 oost is frequentie 11541V DVB-S 22000 5/6 in gebruik De transpondergegevens zijn vrijwel identiek. Daarom vind je maar 7 zenders op 13 oost.
 19. Nu je toch nog aan het testen/spelen bent zou je eens 13 oost moeten inscannen. Zet dan even de zenders die je dan hebt hier neer.
 20. Check. Want alles staat op LNB1
 21. Hoezo onmogelijk? De schotel is zo krom als een h**r. Ontvangst van Astra1 slechts 41%. Ik zou wel eens een foto vanaf de zijkant en bovenkant van de schotel willen zien🤔
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.