Jump to content


[Smartwi] SmartWi Client card interne reshare?


Recommended Posts


Hoi,

 

Zou zeggen gewoon eens proberen, mijn mening is dat het zou moeten werken ....de client card word immers gezien als "echte kaart" en de echte die in de Smartwi zit krijgt ook keurig de update's door via de client card....is dus gewoon een kaart op afstand.

 

Maar nu de vraag waarom de combinatie smartwi en dreambox....met de dream kun je toch ook al intern sharen, lijkt mij ds een beetje dubbel op.

 

Groetjes........

Link to comment
Share on other sites

M'n moeder thuis is digibeet en kan niet goed overweg met de dreambox. De oude receiver en tv zijn allebei een philips, zodoende met de geleverde philips AB allebei te bedienen (wat erg prettig werkt). Nu moet je bij het volume veranderen van AB wisselen.

Dat ik dan nog intern wil sharen met de dreambox (wat ik nu ook al doe) is vanwege de afstand. Die afstand overbrugt de SmartWi nooit niet (denk ik).

Maar de SmartWi hoeft zelf niet aan de schotel te hangen voor zover ik begrijp?

dm600, 2x dm500

Link to comment
Share on other sites

Hoi je wil dus de smartwi gebruiken voor je eigen dreambox en de philips voor je moeder.

 

Als jij bv boven zit en je moeder beneden zet je de smartwi ergens in de midden dan werkt het wel , meende dat de maximale afstan 15 meter is maar met betonnen vloeren met veel betonijzer is dat een stuk minder.

 

heb hier twee keer smartwivoor cd en tvv heb drie twin tuners beneden en boveb voor de vrouw ook een twin tuner en dat werkt perfect.

 

Heb trouwens betonnen vloerdelen.

 

Groetjes............

Link to comment
Share on other sites

@ Terradon , klopt als een bus ,zit zelf in een "betonnen" huis , afstand tussen de decoders is net 15 meter en netjes in het midden heb ik de master staan , nagenoeg geen problemen maar zorg wel dat de de laatste soft hebt want waarom weet ik niet maar het maakt wel een verschil in stabiliteit van de verbinding

M7 Sat 801-Technomate 5600 ci-usb - Pace dsr8141/22 - Smartwi=rip - 1x disc triax 88 thuis - 1x disc hirsman 64 camping - duo lnb's astra1-3 + nog een hoop antiek

Lokatie's hoevenen & blier (belgië)

Link to comment
Share on other sites

Ik zal wat duidelijker zijn even smile

Thuis een 2e bedrijfswoning, afstand tussen beide sets 40 meter. werkt nu prima met 2 dreamboxen en cccam op interne netwerk.

 

Wil echter in het hoofdgebouw nog een extra (draadloze) ontvanger, maar in dat geval zou ik moeten sharen met een clientcard. Vandaar mijn vraag.

Misschien is mijn bedoeling nu helderder.

40 meter lijkt mij te veel. Ik zou de ontvanger ergens in het midden kunnen zetten, maar dan is het 30 meter aan de ene kant, 10 aan de andere kant.

dm600, 2x dm500

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.