Ga naar inhoud


Wie moet ik nu geloven????dreambox


Gast

Aanbevolen berichten

Hi,

na tientallen berichten,weet ik niet meer wie ik moet geloven betreffende de levering van de dreambox.

volgens bepaalden zal de dreambox een "droom" blijven <img src="/ubbthreads/images/icons/frown.gif" alt="" /> .

anderen schrijven dat die nooit op de markt zal komen,verboden <img src="/ubbthreads/images/icons/frown.gif" alt="" /> .

Nog anderen spreken over een uitstel vanwege de displays <img src="/ubbthreads/images/icons/shocked.gif" alt="" /> .

volgens de handelaar waar ik die besteld heb,zouden die tegen nu donderdagavond bij hen in de winkel staan <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" /> .

Wie o wie moet ik nu geloven?

Door al die berichten weet ik het niet meer <img src="/ubbthreads/images/icons/frown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/frown.gif" alt="" /> .

Link naar reactie
Delen op andere sites


tja dat (wie moet ik nou geloven????) dacht ik ook na meer dan vier maanden op het plasma display te wachten...

maar die dingen zijn net als de droomkist dan ook wel het wachten waard...

 

tegenwoordig gaat toch al alles te snel, zij opa en probeerde de slak dood te trappen die voor hem op de stoep kroop.

 

cheers <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

Space Cowboy

Jamiroquai

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ze is een persoon die h'm al in bezit heeft en hoopt dat ie de DB vanaf 5 Nov mag en kan verkopen.En kom a.u.b. niet met het verhaal aan dit kan niet want ik heb h'm met eigen ogen mogen bewonderen(?)Dus Tox. er zijn toch meer mensen hier in Nederland die de DB in bezit hebben!

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Teebee

 

Jouw bewering dat er slechts een handvol receivers in de omloop zijn klopt niet.

Verleden weekend werd in Duitsland in Dordmund bij V*s*D*ck een zgn demonstratie gegeven, en de boxen werden gewoon over de toonbank verkocht. <img src="/ubbthreads/images/icons/mad.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/blush.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/mad.gif" alt="" />

Het een en ander is te lezen in een uitvoerig topic op het dream multimedia board.

 

Er is nogal het een en ander te doen over deze eerste boxen. Ze zouden er hardwarematig anders uitzien dan de fotos die door dream werden gepubliceerd.

Er was zelfs al sprake van een plagiaat versie <img src="/ubbthreads/images/icons/shocked.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/shocked.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/shocked.gif" alt="" />

De software is natuurlijk nog puur beta, versie 1.0, maar Jurgen heeft al aangegeven dat een update dit weekend er aan zit te komen.

 

Ik heb 2 boxen bij 2 verschillende leveranciers besteld, en wacht ook nog steeds op levering.

 

Greetz, en dream ze <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" />

 

Jonas

Greetz van Jonas

 

Pioneer 506-XDE plasma met Yamaha YSP-1000 Surround receiver; DM800; DM7000; DM500; Iphone 3G(S); iMAC 2.7i met SNOW leopard OSX; PS3 en WII; Apple TV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik las op een Duits forum dat daar inderdaad al wat boxen naar de consument zijn gegaan en dat de prestaties van deze boxen nou net niet overeenkomen met de specificaties die door dream multimedia worden gegeven. Nou weet ik natuurlijk niet of dit waar is want ik heb de goede box nog niet in handen maar men spreekt daar wel over. Misschien dat TeeBee dit kan bevestigen dan wel ontkennen.

 

Verder kan ik me voorstellen dat sommige mensen zich dingen gaan afvragen over deze ontvanger. Ik zou dat niet direct al paniekzaaierij willen omschrijven. Kijk er is natuurlijk de afgelopen maanden heel veel geschoven met de release datum van deze box. Daar zullen allemaal goede redenen voor zijn geweest maar het is dan zeer begrijpelijk dat mensen gaan afvragen hoe dat komt en dat er dan weer geruchten de wereld worden ingeholpen. Denk dat de fout hiervan niet ligt bij mensen zoals digitalsat2002 maar meer bij het Duitse dream multimedia die gewoon in een te vroeg stadium deze ontvanger hebben geintroduceerd aan het grote volk met prestaties op diverse gebruikersdagen en de grote introductie via diverse internetsites en boards. Zodoende heeft men veel te vroeg gepiekt op het grote volk, heeft men de verwachtingen hoog gelegd van de ontvanger en heeft men met al die uitgestelde release datums het zelf in de hand geholpen dat er nu zoveel onzin en geruchten worden verspreid over deze ontvanger. Kortom de hele marketing is veel te vroeg op gang gekomen terwijl een echte vaste release datum op dat moment nog niet bekend was.

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

half werkende firmware/software interesseert mij (en vele anderen neem ik aan) niet, aangezien ze toch druk bezig zijn om het een en ander te fixen en het, zodra ze verkocht zijn, toch wel opgelost wordt.

 

ik heb dan liever op tijd een half werkende box, dan 2 weken moeten wachten op iets wat je misschien toch niet gebruikt of niet gelijk nodig bent (denk aan lullige bugs, of een timeshift wat niet werkte, boeie).

 

ook neem ik aan dat dit apparaat niet aan leken wordt verkocht, dus waarom laten ze ons allemaal niet testen ? 2 mensen in Nederland die zo'n ding voor de test hebben noem ik geen test. en als je kijkt wat voor figuren er allemaal beta tester zijn in het buitenland, wordt het al wat duidelijker waarom het zo lang gaat duren <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" />

domme vragen bestaan niet, domme mensen wel.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Op zich ga ik heel ver met je mee dat je iets op feiten moet beoordelen. Die zijn soms niet leuk maar je moet altijd wel van de feiten uitgaan <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

 

Feit is dus gewoon dat er in Nederland slechts 2 tot 3 mensen betatester zijn en er in Duitsland gewoon tijdens een bijeenkomst bij een bedrijf wat heel erg dicht staat bij dream multimedia gewoon boxen verkocht worden over te toonbank heen als zogenaamde betatest dozen en Duitsland nu ongeveer 100 x zo veel betatesters heeft.

 

Feit is dan ook gewoon dat in de hele marketing van deze box, en daar kan jij als NL importeur niets aan doen hoor, er grote fouten gemaakt zijn. Mens heeft deze ontvanger te vroeg "onthuld" aan het grote publiek en daar te veel voorlopige release datums aan vast geplakt. Hierdoor heeft men zelf in de hand gewerkt dat vele mensen nu zeer ongeduldig worden, ik nou net niet hoor want komt ie morgen dan komt ie morgen en als het nog een maand duurt dan duurt het nog een maand, en er zodoende vele geruchten de ronde doen die juist het doen van feitelijkheden waar jij, ik en vele andere gek op zijn in de weg staan.

 

En wat deze ontvanger allemaal in de toekomst gaat brengen zal de toekomst wel uitwijzen. Maak me daar niet zo druk over. Het heeft allemaal zeker potentie maar ik kan soms de zakelijke kanten van de fabrikant niet zo goed volgen en zie daarom enige risico's het toekomstige ondersteunig op bepaalde vlakken. Maar dat kan natuurlijk ook aan mij liggen natuurlijk. Ben wat dat betreft altijd een vrij achterdochtig mens.

 

Laat ik het zo zeggen....... ik hoop dat men een goede balans weet te vinden tussen een gezond stuk commercie en een degelijk research en backup apparaat.

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik droom voorlopig nog even van de doos totdat die gewoon verkijgbaar/bestelbaar is in nederland.

Hou ons vooral op de hoogte van al het leuke nieuws en help iedereen uit de droom die hem vandaag nog wil hebben <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

 

--

Groet,

mmeu

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

er word verteld dat ie geleverd word met de kans op een aantal foutjes, dan kunnen ze hem nu toch al uitleveren???? Ik denk dat iedereen aan het lijntje word gehouden en dat het geen dreambox word maar een flopbox!!!!

 

Ze hebben tijd zat gehad om het een en ander goed werkend te krijgen... enne TEEBEE, jij zij toch dat je geen roddels in de wereld moet helpen, voorlopig heeft iedereen die verteld dat het uitgesteld word wel gelijk gehad, het word nu dus weer volgende week, en volgende week hebben ze weer iets anders..........

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Chris

 

Wat loop je nu te zeuren over een weekje?

Jij wil die dreambox in je schoen met sinterklaas, nou dat duurt

nog 5 weken.

dus ik snap jou probleem niet.

 

@Teebee

 

Lever je een doos die maar half werkt, lopen ze te zeuren dat die doos niets

is.

Duurt het een paar weekjes langer om die doos beter te maken lopen ze weer te zeuren dat het zo lang duurt.

Dus je doet het nooit goed.

 

Groetjes Sjefke..

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...