Ga naar inhoud

Beeld op TV bevriest, geluid gaat door


jhar1
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo op deze laatste dag van het jaar.

Mijn  ontvanger (ET9000) vertoont de laatste dagen  het rare gedrag dat na een bepaalde tijd aan te hebben gestaan het beeld bevriest, terwijl het geluid doorspeelt.

Het enige dat dan gedaan kan worden is de ontvanger helemaal uitzetten met de schakelaar achterop en dan weer aanzetten.

Dan werkt de ontvanger weer, maar inmiddels duurt het maar een 15 minuten en slaat hij weer vast...

Oververhitting kan geen issue zijn, ik heb een PC-ventilator los op de kast liggen, die houdt het binnenwerk koel genoeg...
Ik draai momenteel met OpenPli 6.2 van April dit jaar.
Heeft iemand een idee wat de oorzaak voor dergelijk Freeze-gedrag kan zijn ?  

aangepast door jhar1
Aanvulling
Link naar bericht
Delen op andere sites


  • V.I.P.
15 uren geleden, jhar1 zei:

OpenPli 6.2 van April dit jaar.

die hebben toch al maanden een veel nieuwere versie uit!?

 

kijk eens of je TV en de ET-9000 middels de HDMI-CEC verbonden zijn en schakel die indien verbonden eens uit en test een paar dagen

Force DMaster 1122, Force DMaster 1145, DM7000, DM500, DM800, DM7020, DM7020HD, Vu+ DUO, Vu+ SOLO2, Vu+ Ultimo, Vu+ Utimo4K, Vu+ ZERO4K

Link naar bericht
Delen op andere sites

Waarschijnlijk komt dat door de storing van canaldigitaal, als je kaart weer geupdate is, zal dat probleem weer voorbij zijn

Developers van openpli zelf hebben het ook zelf ervaren, te lezen op het forum daar

aangepast door alias haha

Vu+duo 4K  openatv 6.4 1TB HDD sat&kabel + Vu+duo2 openatv 6.4 1TB HDD sat&kabel 

Zgemma H9.2H SE 4K openatv 6.4  + Android sat&kabel
Wavefrontier T90. Titanium TQS Universal quad LNB's

Nvidia Shield Android 9 + H96 PRO 4K android 7

Link naar bericht
Delen op andere sites

Inmiddels heb ik ook al gemerkt dat het bevriezen optreedt bij het afspelen van opnames.

Het kan zo maar uren goed gaan en dan binnen 15 minuten 2x optreden...

Ik heb nu de HDMI-CEC uitgezet en zal er een paar dagen mee testen.
 

Link naar bericht
Delen op andere sites

Groeten, D-box.
Ik werk met NanoXX 9800HD met een Lenson Heath 80cm Offset schotel, icm Scorpion Universal Quad Lnbf: Input=10.7-12.75GHz, Output=950-2150MHz, L.o.=9.75/10.6GHz, Conversion Gain: 60dB, Noise Figure: 0.1dB,
Alles draaiende dmv USALS met een Stab Italia HH100 rotor.
 

Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.
Opgelet: Je bericht zal moeten worden goedgekeurd door een moderator alvorens het zichtbaar zal worden.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Delen

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.