Ga naar inhoud


Russische kanalen in Antarctica.


de vrije fries

Aanbevolen berichten

de Russische staatsexploitant Kosmicheskaya Svyaz (RSCC) heeft een interessant project geïmplementeerd om Russische televisie te ontvangen op het poolstation Novołazarevskaya .

Dit is geschreven door het State Arctic and Antarctic Research Institute van de Russische Federatie, dat de permanente stations van de Russische Antarctische Expeditie op Antarctica beheert (Novolazarevskaya, Bellingshausen, Mirnyi, Progress en Vostok).

Specialisten van de Russische Antarctische Expeditie van de FGBU , een Arctisch en Antarctisch onderzoeksinstituut, organiseerden samen met Kosmicheskaya Svyaz de ontvangst van 14 Russische tv-zenders op Antarctica!

Station Novolazarevskaya begon met het uitzenden van RT HD- en RT Doc HD- tv-kanalen in het Engels, RT Dok HD , First Channel Europe , RTR Planeta , Rossiya 24, NTV Mir , TNT , STS , Zvezda , Muz TV , Karusel , Pobeda en Dom Kino . Poolreizigers hebben de mogelijkheid om televisieprogramma's te bekijken op tv-schermen in onderzoekscontainers van bedrijven en op pc's in hun hutten. De uitzending wordt uitgevoerd vanaf de Express-AM8 telecommunicatiesatelliet (14 ° W) in de wereldwijde C-bandbundel.

In januari 2023 zullen er extra tv-kanalen worden uitgezonden op het Bellingshausen -station en vervolgens op de Vostok- en Progress -stations . Mirnyi- stationzal in januari 2024 worden opgenomen in het uitgebreide televisienetwerk.

 

De transmissie van 14 kanalen naar Bellingshausen wordt verzorgd door de Express-AM8-satelliet (14°W) , terwijl Progress , Vostok en Mirnyj worden verzorgd door de Express-103- satelliet (96,5°O) . Momenteel is op deze zenders alleen Channel One Europe te ontvangen . Daarnaast is vanaf juli 2022 een pakket bestaande uit RT English , RTR Planeta Asia en Katyusha TV geïmplementeerd met behulp van de 96,5°O -positie . De werkzaamheden aan het project begonnen in maart 2022. In december werden de nodige ontvangers afgeleverd op het station van Novolazarevskaya . Russische kanalen in Antarctica. Wie zal er kijken? Een van de gebruikers van het telegramkanaal van het Russische portaal Cableman vraagt zich af wie er op Antarctica naar Russische zenders gaat kijken. Misschien zeehonden? Voormalig redacteur van het portaal Jana Bielskaja schreef: Nou, je moet het leven van pinguïns opfleuren.

Bron: obob.tv 

 

groeten uit het vrije friesland

deskundigheid door ervaring

Link naar reactie
Delen op andere sites


12 uren geleden, de vrije fries zei:

wie er op Antarctica naar Russische zenders gaat kijken. Misschien zeehonden? Voormalig redacteur van het portaal Jana Bielskaja schreef: Nou, je moet het leven van pinguïns opfleuren.

😁

Dirty Epic - Remastered

Underworld

 
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.