Ga naar inhoud


Codx

Lid
  • Items

    5343
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    43

1 Volger

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    In the middle of everywhere

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Wat ik niet snap aan jou verhaal, je werkt bij Liander zeg je en je gaat allerlei rare dingen uithalen maar je vind zonnepanelen niks, hoe dan?
  2. Hij onthoud het niet omdat jou sat4all cookie blijkbaar telkens gewist wordt. Als je dat oplost krijg je geen mailtjes meer. Hoewel ik ook absoluut met je eens ben dat die cookies de pest zijn en die hadden allang verboden moeten worden. Het bestaat hoofdzakelijk om je te tracken. Een TPM is niet relevant in dit verhaal. Bovendien wil ik helemaal niet dat webservers mijn apparaten identificeren, de account gegevens is meer dan genoeg. ja maar die kunnen gestolen en kun je meteen zien dat er iemand in logt als je een mailtje krijgt, maar dan denk ik.. is niet echt jullie taak. Kijk dat de bank dit soort controles doet oke, maar 1 of ander forum.. who fucking cares.
  3. Nou ja Ik weet dat de NOS een backup lokatie heeft buiten het mediapark, echter heb je daar weinig aan als je het zenderpark niet in de lucht kunt houden.
  4. Als er staat dat het signaal binnen een paar uur hersteld was moet er wel een andere locatie zijn en geen SFN want dan zou het geen paar uur duren. Ik denk dat die Oekraïners enorm creatief zijn. Toen wij die Smilde toren brand hadden in 2011 toen zijn er weet ik het hoeveel schotels verkocht omdat het halve gebied zonder signaal zat. En Tonski met z'n onzin begrijpt blijkbaar niet dat je sowieso backup moet regelen juist voor er calamiteiten plaats vinden want dan is er geen tijd meer en vervalt alles in chaos. Trouwens als hier in NL iets moet gebeuren zijn we eerst een half jaar aan het vergaderen en bureaucratisch aan het doen voor er überhaupt een vinger uit gestoken wordt. Ik kijk wel is YT video's over zendmasten in de states. Daar hebben ze FM en middengolf zenders die kunnen ze weken of maanden draaiend houden met dubbel uitgevoerde generatoren die onder aan de mast staan, ze hebben wel 3 manieren om het signaal aan te voeren mocht er iets uitvallen en anders zit er een noodstudio onder aan de mast. Ze hebben een soort calamiteiten systeem wat kan inbreken op de uitzending wat via satelliet wordt aangestuurd. Nu is de vraag, hoe lang zouden wij ons zenderpark in de lucht kunnen houden als er een stroom storing is of de aanvoer wordt afgesneden? Ik heb zo'n vermoeden dat het binnen 24 uur gedaan is. Middengolf en Kortegolf zenders hebben we ook al niet meer en LPAM tel ik niet mee. Als de 4/5G masten uitvallen om dat de stroom weg is heb je helemaal niks meer. Kun jij wel zo'n mooie noodradio in huis hebben maar waar ga je naar luisteren dan ?
  5. Ja want het bericht zegt dat ze zonder signaal zitten en dat is dus niet waar. Ze hadden er vermoedelijk al rekening mee gehouden dat zoiets kon gebeuren en hebben daarop geanticipeerd. Iets wat in Nederland volledig ondenkbaar is, hier bezuinigen ze liever alles weg.
  6. Ja dan moet je er wel bij vermelden dat het signaal blijkbaar na een paar uur al weer in de lucht was mogelijk via een backup lokatie.
  7. Codx

    Oscam-svn is offline

    Eigenlijk vind ik dit een slecht plan, als github hun straks er af kiepert omdat ze zeggen dat hun voorwaarden overtreden zijn of iets dergelijks. Dan is alles ineens offline. Je moet je nooit afhankelijk maken van grote bedrijven want die zijn niet te vertrouwen.
  8. Tja wellicht loop je bij een GGZ instelling, dat weten wij ook niet. Als jij je tijd wil verdoen met dingen die absoluut geen nut hebben en het wordt je ook uitgelegd waarom. Maar opnieuw met rare ideeën blijft komen, dan moeten wij toch tot de conclusie komen dat er misschien iets mankeert aan je. Kijk ik ben niet tegen je kop boven het maaiveld uitsteken hè, als jij werkelijk een goed plan hebt en daar in gelooft dan zeg ik go for it. Echter heb ik nog geen zinnig ding gelezen.
  9. Dat klopt niet, na het verlopen van je contract periode heb je normaal een maandelijkse opzeg termijn.
  10. Dan heb je een slechte server geprobeerd, mijn ervaring is dat CS 100% stabiel werkt mits zo'n server eigen kaarten beheert. Grijze IPTV daarentegen is een ander verhaal daar krijg je inderdaad omgezet beeld en geluid. Dat is ook wel verbeterd de laatste jrn maar blijft door de opbouw van dat systeem gevoeliger voor storingen.
  11. Wat denk je zelf? Hij haalt die dingen s'nachts niet van de schutting af. Alleen zullen ze s'nachts geen energie leveren. Maar nogmaals wat wil je nou eigenlijk? Het lijkt er op dat jij je tijd wil verknoeien door rare ideeën na te streven waarvan een klein kind al beseft dat het nooit gaat werken. Of je koopt een paar zonnepanelen, een inverter en desnoods een batterij als je het niet op het net wil aansluiten. Daar kun je ook leuk mee hobbyen en dan heb je kans dat je er wel wat mee kan. Het is helemaal aan jou natuurlijk.
  12. En hoe snel de stroomrekening hiermee stijgt zeker LOL
  13. Je kunt natuurlijk proberen overal het wiel uit te vinden, maar waarom koop je niet een paar zonnepanelen? Dat lijkt me dan makkelijker. Ik heb er hier eentje in de buurt zitten die heeft ze zelfs op de schutting gemonteerd.
  14. En we hebben een winnaar. Het is op zich niet erg dat MrDish een keer een vraag stelt, maar laat hem dan duidelijk zijn in wat hij er mee wil bereiken. Niet onbeschoft doen als het antwoord hem niet bevalt of hij het alsnog niet begrijpt. En inzien dat hij zelf ook kan gaan googlen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...