Jump to content

Codx

Members
 • Posts

  4,014
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Community Answers

 1. Codx's post in CCcam naar een week van 4 of 5 streams naar 1 of 2 streams kan was marked as the answer   
  Allereerst er is niks omgezet.  Je moet alleen leren begrijpen hoe het anti-cs systeem van canal digitaal werkt.  
   
  De kaart kijkt naar hoeveel ecm aanvragen je richting de kaart stuurt per ecm-cycle (10 seconde)  Als dat er meer dan 4 zijn dan start de kaart met tellen en als het vaak genoeg gebeurd dan begint de kaart met het afgeven van versleutelde CW's (antwoorden) en wordt jou beeld zwart.
   
  Dit heeft op zichzelf dus niks met CCcam of Oscam te maken, alleen dat getal 4 kan per zender verschillen, er zijn namelijk een x aantal zenders in het CDS pakket (met name de MTV zenders en nog een paar) daar geldt dat je maar 2 ecm's per cycle mag sturen, kom je daar boven gaat de kaart tellen en uiteindelijk worden de CW's versleuteld. 
   
  Wat kun je nu met CCcam en Oscam, beide hebben de mogelijkheid om het aantal zenders wat jij per kaart mag opvragen te limiteren en oscam kan nog iets meer, die kan het aantal ecm's limiteren maar dat is niet in elke situatie geschikt. Bovendien kan je bij oscam per zender opgeven welke instelling gebruikt mag worden middels een los bestandje.
 2. Codx's post in CI+ met kaartje voor Telenet, adresgebonden of overal te gebruiken? was marked as the answer   
  overal te gebruiken.
 3. Codx's post in BER FOUTEN wat kan men eraan doen was marked as the answer   
  Nou ik denk eerder dat topic starter gewoon 100% gelijk heeft.  Hij stelt een normale vraag en krijgt een hoop onzinnige antwoorden en er worden allerlei dingen bij gehaald die er niks mee te maken hebben.  Naar mijn idee kun je beter contact opnemen met een satelliet installateur want hier kun je weinig verwachten.
 4. Codx's post in Oscam + Digitenne was marked as the answer   
  probeer smartreader protocol eens.  moet je oscam wel usb support hebben en je moet een smargo een naampje geven met firmware tool, daarna in oscam: 
   
  SRv2;Serial:<naamvandereader>
 5. Codx's post in oscam_1.20-rev-9038-oe1.6 was marked as the answer   
  vermoedelijk de mhz instelling.. zet alles even op automatisch
 6. Codx's post in emm.log/emm.bin was marked as the answer   
  saveemm-x uitzetten  dus 0
 7. Codx's post in Rare situatie afstemming eredivisie live 1 HD UPC was marked as the answer   
  Andere goedgekeurde einddoos kopen want als jij radio en tv moet omwisselen om een bepaalde frequentie te ontvangen heb je denk ik een hele oude einddoos die eigenlijk niet geschikt is voor digitale tv
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.