Jump to content

naxos

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

About naxos

 • Rank
  Sat4all Lid

Recent Profile Visitors

382 profile views
 1. Bedankt aan iedereen hier, in het bijzonder aan Mimisiku, ik heb uiteindelijk de zender die ik wou. Ik heb openatv eraf gehaald en vervangen door openpli, en dan nog de softcam geinstalleerd, en nu is alles piccobello. Overigens ik vind openpli veel duidelijker en logischer , dus twee vliegen in een klap.
 2. Eerstens bedankt voor je geduld, ik begeef mij hier op zeer onbekend terrein maar vind het wel spannend. Nu de vragen, ik zie geen oscam.dvbapi, enkel wat hieronder staat. Als ik oscam.srvid2 open zie ik echter wel een lijn met Tipik, zie hieronder...
 3. Ik heb de sat met ftp verbonden, en heironder een paar fotos van de folders en bestanden die erop te zien zijn...
 4. het settings scherm En de zender zelf, Tipik...
 5. Ik heb me er nog eens over verdiept en wat fotos genomen. Ben bijna ten einde raad... Hieronder het download scherm. Hier de signaal settings Hier ziet men een softcam plugin enkel te verwijderen.
 6. Hier is een update, volgens het OpenATV forum is een softcam niet meer geinstalleerd op de laaste receivers, wegens teveel misbruik. MAW eerst een softcam installeren ? Hoe komt het dan dat ik toch alles kan zien momenteel ? behalve Tipik natuurlijk. Ik ga er deze middag of avond mee aan de slag.
 7. Waar vind ik mijn CAM menu ?
 8. Enkel interessante dingen al gelezen hier, bedankt. Nog even wat meer info. De reden waarvoor ik Tipik hebben wil is enkel en alleen voor formule 1. Nadat RTL ermee gestopt is denk ik dat enkel Tipik nog uitzendt. Ik heb me al wel ingeschreven voor het originele F! kanaal om te streamen, kost 5 euro per maand, geen probleem, ben echter niet zeker van mijn internet snelheid. Ik woon op een grieks eiland en heb enkel broadband internet, dus een klein modem, 4G bestaat maar niet steeds ter beschikking. En dan moet ik nog de PC aan de TV koppelen, Chromecast of zoiets denk ik. Andere vraag, en
 9. En is daar een oplossing voor in jouw opinie ? Het zit zo, ik heb deze box aangekocht enkel en alleen omdat ik Tipik zeker wou kunnen kijken, en hoe is het mogelijk dat juist dit kanaal van de duizenden anderen niet zichtbaar is. Ik heb ook reeds overwogen om een andere aan te kopen, maar wie weet heb ik dan hetzelfde probleem. En een TV vlaanderen receiver wil ik niet meer.
 10. Ja maar die is dan ook bij TVVlaanderen aangekocht 10 jaar geleden Dus jij hebt ook een zwart scherm ?
 11. Ik had al in gedachten om ze morgen te bellen. Al die kanalen zijn te zien ja. Fastscan
 12. Zal het morgen posten, ik heb de receiver terug ingepakt en de oude Philips weer tevoorschijn gehaald voor vanavond. Maar ik kan je al wel zeggen dat ik alle andere Hotbird zenders prima kan ontvangen op de Octagon, zelfs La Une.
 13. Ik had hem op mijn vorige receiver, dus eergisteren nog gezien, en ja, ik heb hotbird en de passende LNB. Ik heb ook alle andere zenders die TV Vlaanderen in het Frans op hotbird uitzendt. Het moet een probleem met de kaart of receiver zijn.
 14. Ik heb sinds eergisteren een nieuwe receiver, een Octagon SF 8008. Die vervangt mijn oude Philips DSR 8121. Ik heb hem nu reeds helemaal ingesteld naar mijn eigen voorkeuren en ben zeer tevreden, was er niet 1 probleem: Het kanaal van RTBF2, TIPIK, is niet te ontvangen. En dit terwijl alle andere TV vlaanderen kanalen wel te zien zijn. Hoe kan zoiets zijn ? Ik zoek mij zot, heb reeds een andere LNB geinstalleerd maar nee, niets gaat. Ik gebruik een originele TVV kaart, en geen CI module. Wie kan mij helpen ?
 15. Ik had hetzelfde probleem, ik heb TVV 5 maal geschreven en dan hebben ze een mail terug gestuurd dat het probleem bekend is en dat men eraan werkt. En wonder o wonder het werkt nu terug !
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.