Jump to content

ton68

Members
 • Posts

  243
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ton68

 1. Klopt helemaal @ ceesv ik ga er ook helemaal niet aan voorbij en praat het zeker niet goed. Maar procederen in een ander land gaat niet zo eenvoudig zeker niet voor zoiets kan allemaal een vergrijp zijn maar er zijn echt belangrijke "cases" waar overheden enz. zich druk om maken die liggen hier toch echt niet wakker van of een CD en consorten centen mislopen.
 2. Inderdaad nooit verstandig maar als iemand een accountje zou hebben op die server kan er vanuit Duitsland niet zomaar geprocedeerd worden als je in Nederland woont en vice versa, is het "vergrijp" ook veels te klein en oninteressant voor.
 3. Ik had een link geplaatst maar die is kennelijk weggehaald. staat op een bekende site gezien uitspraken van de ACM
 4. Zou mooi zijn benieuwd hoever dit gaat. Zou dan ook moeten gelden voor CD
 5. Oke Mimisiku, Dank voor de snelle reactie
 6. Mooie skin. is deze alleen uitgebracht voor de Dreambox? kan geen andere vinden voor o.a. mijn Mutant HD 51
 7. Werkt hier ook met Firefox maar moet wel brood en koffie meenemen voordat de site opent😁
 8. Goede tip! stream nu vanaf mijn tablet naar de tv en draadloze blue tooth speaker onder de tv met commentaar van Olav mol
 9. ton68

  IPTV - Mix

  Hallo Centurion. Dat kun je bijvoorbeeld doen met Dreamset. Daarmee kun je zenderlijsten (uit dit forum) naar je box sturen. Of je haalt met de read/wrtite optie de kanalen uit jouw box. dan kun je de userbouqetten van dreamboxzrend er in "plakken" en dan weer terug schrijven naar jouw Formuler dan staan ze erin. http://www.dreamset-editor.com/index.php
 10. Originele eigenaar is mij helaas niet bekend. Kaart kan dan helaas dus niet meer worden geactiveerd. Kan slotje op kaart weggegooid
 11. Ik heb onlangs een gebruikte m7 sat-801 gekocht puur om te testen. Hier zat ook en smartcard in. Deze heb ik zelf niet nodig ik wil deze wel verkopen hoef er niet de hoofdprijs voor te hebben, misschien iemand die er graag 1 wil hebben. Ik ga er van uit dat deze zo is over te schrijven. Als ik de prijzen her en der zie is iets van € 20,- een reële prijs.
 12. Of even zoeken op de bekende markt
 13. Ligt er aan wat je allemaal wilt ontvangen. Als je een STB hebt met bijvoorbeeld ook een kabel tuner kun je voor weinig geld een buitenantenne kopen zodat je via de ether NPO 1,2 en 3 kosteloos kunt ontvangen (beeldkwaliteit hiervan is prima trouwens) 1080P
 14. ton68

  Moppen deel 4

  Betonnen plaat voor je hoofd of zo? je kwetst mensen begrijp je dat niet heeft niets met zwarte humor vandoen (kan daar sowieso slecht tegen) de onzin van zwarte humor meer dan onder de gordel over het algemeen en getuigt van weinig tot geen begrip als je dat soort zaken leuk vindt. Het gaat hier wel over iemand die is overleden waarom daar grapjes over maken?
 15. ton68

  Moppen deel 4

  Mijn hele familie woont in de UK ik vindt dit meer dan ongepast.Over zulke zaken maak je geen grappen punt! Respect ontbreekt hier compleet. Grapjes zijn leuk maar dit is niet acceptabel!
 16. ton68

  Toon thermostaat

  Dat is een Solar Edge omvormer erg mooi systeem. Op de huidige modellen zit geen display meer, je kunt dus niets aflezen (groen lampje is goed dan werkt de omvormer) maar alleen vertrouwen op een lampje moet je niet willen. kijk hier maar even hoe je ervoor kunt zorgen dat je jouw systeem kunt monitoren je kunt ook even contact zoeken met de vorige eigenaar. https://www.solaredge.com/nl/service/support/system-owner daar staat onderstaande tekst: Ik heb een woning gekocht waar reeds een systeem is geïnstalleerd en heb toegang tot monitoring nodig, of ik verkoop mijn woning en wil de toegang graag overdragen aan de nieuwe eigenaar. Hoe kan ik dit doen? Indien u een woning met een zonne-energiesysteem koopt en toegang tot monitoring wilt, stuurt u een bewijs van aankoop naar support@solaredge.com. Voeg alle relevante informatie bij zoals uw naam, e-mail, adres en het serienummer van de SolarEdge omvormer. Verkoopt u uw woning en wilt u de toegang overdragen aan de nieuwe eigenaar, dan kunt u contact met ons opnemen via support@solaredge.com Vermeld daarbij de naam en e-mail van de nieuwe eigenaar samen met het adres van de woning, zodat wij de overdracht kunnen voltooien.
 17. ton68

  Toon thermostaat

  Dat zal hoogstwaarschijnlijk jouw omvormer zijn (deze zet de opgewekte gelijkstroom om naar wisselstroom). Wat ik je al aangaf kijk er wel regelmatig na (of je opbrengst hebt/stroom opwekt) Wat voor merk is het? neem er anders een foto van.
 18. ton68

  Toon thermostaat

  Dat is hun verdienmodel. Je krijgt hem gratis en gemonteerd en wel. Meestal blijft de thermostaat gedurende een ketel "leven" zitten dat is 15 jaar of meer. 12 x € 4,50 is € 54,- x 15 jaar = € 810,- en inderdaad een T6 is kosteloos. Wel geeft de toon veel info over je verbruik t.o.v. in dit geval een T6. Maar in het begin is het leuk daarna kijkt bijna niemand meer op de toon. Ik zit in de branche en heb er al veel op andere gedachten gebracht en ook een normale c.q. via app bereikbare thermostaat laten monteren. p.s. Kun je op jouw omvormer wel/niet de opbrengst aflezen?
 19. ton68

  Toon thermostaat

  Ja kun je gewoon eraf halen ( wel opletten dat je de T6 juist aansluit aan/uit of modulerend). De meeste omvormers hebben de mogelijkheid tot uitlezen via bijvoorbeeld een app. Ik snap dat je het misschien niet interessant vindt om de opbrengst bij te houden, wel verstandig met enige regelmaat te kijken (op bijv. de omvormer) of (slimme) meter of het systeem nog werkt. Als er bijvoorbeeld hevig onweer is kan een groep uitvallen als dat net die van jouw PV panelen is merk je daar niets van maar loop je wel veel geld mis. Ik weet niet hoeveel vermogen de panelen hebben maar laten we uitgaan van 260WP is 3640 WP bruto neem daar ca. 80% van is 2912 WP x 0,22 ct. is per jaar € 640,-
 20. Moet je wel apart installeren. Tenzij je bijvoorbeeld tijdens upgraden van 7.3 naar 8.0 gaat en de back up terug zet dan installeert die vanuit de feeds de softcam die in je back up staat.
 21. 64 betekent 64 bit versie. Deze werkt wat sneller maar echt verschil tussen de 32 en 64 bit versie zul je niet merken. Als het heel lang duurt zoals je aangeeft vermoed ik dat er ergens in de settings van dreambox edit iets niet meer goed staat. Check eerst eens of het IP adres in dreambox edit nog overeenkomt met jouw VU Duo. Ik vermoed dat die niet meer klopt.
 22. Wie gaat al dat eten dan bereiden en bezorgen op een wereldbevolking van miljarden? Het gehele internet en alle media vallen dan ook weg aangezien iedereen thuis is. Ook alle transport koelmachines, servers etc vallen stil aangezien er geen onderhoudspersoneel aanwezig. Had in de middeleeuwen misschien gewerkt maar nu zouden er miljoenen sterven als dit al mogelijk was. Beetje erg veel wishfull thinking zullen we maar zeggen.
 23. Ik draai op Openpli 8.0 met de oscam uit hun feeds, zelf heb ik nergens wat veranderd. Ik weet alleen dat je het woord spelt als management dat is de juiste Engelse benaming. Verder natuurlijk allemaal niet zo spannend.
 24. Ik zie wel dat het woord management fout is gespeld dus iemand heeft wel iets aangepast bij jouw kaart staat managment bij mij staat dit wel juist geschreven ik heb weer een andere code staan.
 25. Rotor is leuk als je veel zenders wilt ontvangen. Mijn eerste opstelling jaren geleden was ook met een rotor. Heeft 2 nadelen zappen duurt best wel lang en vergeet ook niet waar je de schotel plaatst buren vinden het niet zo'n succes als je midden in de nacht gaat zappen en zij hebben het slaapkamerraam open.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.