Ga naar inhoud


Robert28

Lid
  • Items

    40
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Robert28

  1. https://www.eutelsat.com/files/PDF/brochures/EUTELSAT_SATELLITE_HOTBIRD_Enriched_Viewing_Experience.pdf
  2. Op alle verticale transponders heb ik ontvangst & beeld, op beide horizontale transponders vind ik niets...
  3. Die vraag kan ik voor je beantwoorden. Ook al heb je ESPN op 1 kaart dan zijn de extra kaarten niet voorzien van ESPN1 (en wat de hoofdkaart is, bepaald CD). Ook dan is ESPN1 dus uitgezet.
  4. Wel een behoorlijk verschil in signaalsterkte (zelfs in NL)...🤔
  5. Dat was ook mijn idee... Wellicht dat het kan, maar de 3 maand ' gratis' TV is bij een verlenging van 2 jaar.
  6. Nog meer mensen deze too-good-to-be-true aanbieding gekregen van CD? Ze zijn zeker bang om mensen te verliezen en ze gaan weer wat uitvreten binnen 2 jaar?
  7. x64 Fedora 39 ook goed?
  8. Heb je een stappenplan? En hoeveel moet dat Linux bakje kunnen? Raspberry Pi voldoende?
  9. Ik heb wel belangstelling voor de dbv-c/t2 tuner voor de GGB Quad+. Ik heb je een pm gestuurd
  10. En dan gebruik je een aparte server waar de box naar connect?
  11. Tjonge, @Tonskidutch d'r zijn ook nog mensen die nog geld moeten verdienen en dat in combinatie met de voor-de-vakantie-moet-alles-af-piek...😉 Dat NLZIET met andere hardware te gebruiken is, is mij bekend. Het ging er mij om dit als ' zender' in een bouquet te kunnen plaatsen en dus niet eerst een aparte app/hw te starten. Mijn conclusie is dat dit niet kan (hetzij zeer omslachtig en waarschijnlijk van korte duur).
  12. Dat was inderdaad de achtergrond van mijn vraag. Ideaal zou zijn wanneer je de NLZiet kanalen gewoon in de kanalenlijst zou kunnen opnemen.
  13. Robert28

    NLZIET <-> Enigma2?

    Iemand een creatieve oplossing?
  14. Goh, allemaal mensen met "mazzel" dus...*NOT*... bedrijven die hun klanten gewoon voorliegen... volgens mij hebben die een beperkte houdbaarheid.
  15. Ik geloof dat niet, ik heb verder exact het 'rijk' pakket op de extra kaart, alleen nu niet meer ESPN1... En waar staat de inhoud van het 'rijk-multiroom' pakket? Dit staat zelfs niet op de factuur!
  16. Ook hier geen ESPN1 meer op de extra kaart, CD gebeld: Arrogante CD kwezel: Nee hoor heeft er nooit opgezeten. Ik: Echt wel, altijd gehad, ik heb op de extra kaar het pakket 'Rijk' en volgens jullie eigen tabel zit daar ook ESPN1 bij. Arrogante CD kwezel: U heeft 'Multiroom-Rijk' en daar zit het niet bij, u heeft blijkbaar mazzel gehad. Zo te lezen ben ik niet een mazzelaar, maar is dit wederom een ordinaire bezuiniging en heeft men niet eens het lef dit te melden. Wat een club!
  17. @Michel: Gebruik je op de server dan geen fail2ban? Brute force aanvallen zijn dan verleden tijd (neemt niet weg dat je nog altijd een goed wachtwoord moet gebruiken).
  18. Samba moet je alleen gebruiken wanneer je met een Micro$oft systeem moet interfacen. Zo niet, ver van weg blijven en gewoon NFS gebruiken.
  19. Met goed kijken kom je een eind maar op een gegeven moment is het "Meten is weten" 😉... Welke spanning staat er aan de ingang en aan de uitgang van de spanningsregelaar?
  20. Eens met het antwoord van Ceesv, wanneer deze dingen beginnen te roken/stinken loopt er te veel stroom, dan is dit niet de oorzaak maar het gevolgd van een probleem elders.
  21. Bij OpenATV heb je twee mogelijkheden, 1) je streamt het kanaal in de oorspronkelijke resolutie (en dan kan het zelfs UHD zijn die je niet op de ontvanger zelf kunt zien!!) 2) je kijkt naar de 'getranscodeerde' stream, bedoelt voor mobiel gebruik, deze is lager in bitrate (adaptief of zelf in te stellen).
  22. Thunderbird en smtp.office365.com ? Dat moet haast misgaan 😉 Geen ervaring met office365, maar Micro$oft gebruikt niet-standaard poorten zoals de 465 (ipv 587/StartTLS), ik zou dat eens proberen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...