Ga naar inhoud

Visatown

Leden
 • Aantal items

  24
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Visatown

 • Titel
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Ham
 • Interesses
  Natuur, fotografie, computerprogrammatie

Recente bezoekers van dit profiel

377 profielweergaven
 1. Nog een vraagje: welke skin ik ook kies, krijg ik bij het afspelen van een opname, heel kleine meldingen in het LCD-schermpje (ze vullen 1/3 van de hoogte, 1/3 van de breedte). Hoe kan ik dit aanpassen (vergroten)? Dank bij voorbaat.
 2. Oplossing gevonden (zoals u meldde): aangepaste skin gedownload en geinstalleerd "Vu_HD_Series (HD)". Prima!
 3. Nog een vraagje: EMC vult slechts 2/3 van mijn scherm (hoogte en breedte). Hoe bekom ik dat emc het scherm vult? Dank bij voorbaat!
 4. Dank u. EMC zojuist gedownload en geinstalleerd. Wel VEEL instellingen, dus nu wat zoeken ..
 5. Ja, dat weet ik (zie tweede zin van mijn eerste bericht). Dat gaat enkel de inhoud van de folder waarin men zich bevindt alfabetisch sorteren. Ik had graag een instelling om alle folders en hun inhoud alfabetisch te sorteren.
 6. In webIf wel gesorteerd. Op tv duidelijk niet (ter info: het zijn afleveringen van Maurice De Wilde, op hdd2 geplaatst via ftp van dcc): blijkbaar op datum gesorteerd.
 7. Bij mij krijg ik ook na shutdown (update database na restart ingesteld) een niet-alfabetische sorteren. Kan ik de sql-statement veranderen? Waar is die? Dank u.
 8. Is het mogelijk, en zo ja, hoe, te bekomen dat de opnames stelselmatig alfabetisch gesorteerd worden. Eens in de opnames kan ik via de menutoets de inhoud van de folder alfabetisch sorteren, maar dit is dan enkel voor de folder waarin ik ben. Verder kan ik kiezen dat een kleurentoets sorteert, maar dat is dan enkel op tijd, niet alfabetisch. Dank bij voorbaat.
 9. 1. Bestanden met volgende extensies worden allen door Notepad.exe geopend Groep "DAT Files", met extensies: .conf, .DAT, .info, .oscam, .REP, .server, .srt, .user Groep "Text Document" met extensies .dic, .exc, .log, .scp, .txt, .wtx in registry noemt deze groep: txtfile 2. Enkel voor de groep txtfile is er in de registry een definitie van de DefaultIcon: Daar wordt een icon in system32\imageres32.dll gekozen o.v.v. C:\windows\system32\imageres32.dll,-102 (dat is het wit icoon) imageres32.dll bevat een groot aantal icons, echter NIET het "echte" van notepad=kladblok.
 10. Dag Smetin. Ik heb hier sinds 2011een Sat801 van TVV. De smartcard is verhuisd naar mijn VU+ UNO 4K SE. Je hebt de laatste firmware. Ik heb even de opstarttijd gemeten: - slaapstand: rood lichtje, uur in venstertje. - STB knop op afstandsbediening -> lichtje groen en "boot" in venstertje. - na 31 seconden (3x gemeten) -> (lichtje groen en) uur in venstertje. Heb het altijd zo traag geweten, maar had die tijd nooit gemeten. Groetjes.
 11. Bij het zappen verschijnt een rechthoek met Kanal gevolgd door het nieuw kanaalnummer. Mijn VU+ Uno 4k SE met VTI heb ik ingesteld op de engelse taal. Om "Channel" i.p.v "Kanal" te zien heb ik de bestanden opgezocht waar het woord "Kanal" voorkomt. 4 gevonden: \usr\share\enigma2\Vu_HD_1080P\skin.xml usr\share\enigma2\MuteSpectator\skin.xml \usr\share\enigma2\AtileHD\skin.xml \usr\share\enigma2\AtileHD\allScreens\skin_infobar_XPicons.xml In het eerste (\usr\share\enigma2\Vu_HD_1080P\skin.xml) heb ik Kanal vervangen door Channel. Het resultaat:
 12. Dank voor de reactie. Ik heb een pdf (14 pagina's) gedownload, "Hoe Oscam configureren.pdf". Hierbij een citaat daaruit: #===============begin citaat Hoe Oscam configureren ..... 3. Configuratie voor speciale gevallen. 3.1 CanalDigitaal, TV-Vlaanderen, Télesat Van de pakketten Canal Digitaal FamilieHD, Canal Digitaal EntertainmentHD, Canal Digitaal Fox Sports International, TV Vlaanderen Basic, TV Vlaanderen Basic+, Télésat Basic Light, Télésat Basic, Télésat Basic+ en Télésat L’espace Ciné kunnen niet alle kanalen meer gedecodeerd kunnen worden
 13. Uno 4k SE met VTI, gereactiveerde smartcard van TVV (basic+ abo), CI-module. Met de smartcard in de CI-module in de box: alles van TVV ontvangen. Heb nadien de smartcard direct in de box geplaatst (zonder ci), en oscam + oscambutler geinstalleerd. Met dcc het bestand oscam.server aangepast (ident van de reader). Resultaat: bijna alle zenders van TVV zichtbaar. Geen beeld op o.a. France2. Nu lees dat ik een boxkey nodig heb om wel alles te zien. Mijn vraag: heb ik zo'n key, en, zo ja, waar kan ik die vinden? Ik vraag dus NIET een boxkey te krijgen of te copiëren
 14. Dank u. De compressiemethode is wel voor alle images dezelfde (bz2 op een tar van rootfs, enkele bin's, samen verpakt in een zip). Bij het installeren van Openpli op VTI, werd niet alles overschreven: het startscherm bleef dat van VTI. Ik had de raadgeving van Tonskidutch gevolgd, en eerst een backup van het VTI-image gemaakt.
 15. Heb gisteren de installatie van de Oscam en OscamButler kunnen verrichten (TVV kaart uit de CI Module gehaald en direkt in mijn Vu+ Uno 4K SE geschoven). Daarna met Dreambox Control Center het bestand oscam.server even overgeplaatst, en voor TVV aangepast, volgens richtlijnen hier op dit forum gevonden. Oscam herstart, en het werkt prima. Dank voor jullie bijdragen!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.