Ga naar inhoud

Gene 1225

Leden
 • Aantal items

  5218
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Gene 1225

 • Titel
  Sat4all Freak
 • Verjaardag 05/20/1952

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

8526 profielweergaven
 1. Toevoeging bij bovenstaande: foto De opnames zitten dus wel degelijk ergens, maar niet in een map.
 2. Ondertussen heb ik een paar dagen kunnen spelen met mijn nieuwe aanwinst Zgemme H7 met openatv 6.1. Het was even zoeken na mijn VU+ met openpli maar uiteindelijk toch mijn weg grotendeels gevonden. Mijn opnames op een externe Hdd liepen probleemloos, zowel opnemen als weergeven. Nu heb ik een interne Hdd ingebouwd, Fat32 geformatteerd, geinitialiseerd en gecontroleerd: geen fouten gedetecteerd. Via epg opnames geprogrammeerd, maar ik kan geen opnames terug vinden op de harde schijf. Toch lijkt het er op dat de opnames wel degelijkk gebeurd zijn. De harde schijf geeft ook aan dat ze in gebruik is tijdens de geplande opnames. Mijn recente opnames staan op: /media/hdd/movie/Latest Recordings Bij de opname instellingen : standaardmap: /media/hdd/ Zien jullie iets wat mij ontgaat ?
 3. Verdorie Crazy Sat, is het al niet erg genoeg dat die "Hollanders" de Belgen voor dom houden, ga jij ze ook nog eens herinneren aan het feit dat er een stomme uit Portici nodig was om ons land te doen ontstaan. Nu durf ik helemaal de grens niet meer over. 🤯
 4. @Alziendoog Als nu in 1830-1839 de Belgen iets meer geduld hadden gehad met de koppige Hollanders, dan hadden ze geen eigen Engels/Duits koning hoeven te kiezen. Dan hadden we samen het proces van democratisering meegemaakt onder Thorbecke. Daar is het inderdaad fout gelopen, maar wat wil je als de kerk en de media ( ook toen al , met een ter dood veroordeelde Waalse journalist) zich er mee bemoeien, dan is alle redelijkheid zoek. Gemiste kans. Maar nu terug on topic.
 5. Wacht effe jongens, als we de politiek er bij betrekken dan volgt onvermijdelijk een slot op het onderwerp. Mijn vraag was eerder bedoeld om te peilen bij mijn noorderburen of de naam " Holland" als denigrerend aanvoelt. Of is er een andere reden ? Ik las onlangs ook dat de term "Gouden Eeuw" onder druk komt te staan om wille van bepaalde praktijken die toen gebruikelijk waren maar waar men nu wat voor terugschrikt. Maar je kan toch niet zomaar alles gaan uitwissen omdat het vandaag niet meer in je kraam past. Ik weet dat we in België ook niet te hoog van de toren moeten blazen wegens ons koloniaal verleden, maar het is nu eenmaal gebeurd en we moeten dat vandaag niet proberen te camoufleren.
 6. Nu lees ik in de Vlaamse kranten dat de nederlandse regering geld gaat spenderen om de naam "Holland" te verbannen. Goed, strikt genomen is Nederland niet gelijk aan Holland, maar een zodanig lang gebruik van een naam, ook internationaal, maakt toch gewoon deel uit van een volk. Ik vergelijk het met Vlaanderen: dat is ook meer dan het oorspronkelijke Oost- en West-Vlaanderen. Limburg Brabant en Antwerpen zijn er ondertussen ook bijgekomen maar daarom ga je toch niet de naam afschaffen. What's in a name ?
 7. Uit eigen ervaring zou ik zeggen: hou je kaart, laat je decoder in de camper zitten en koop een decoder ( met opnamemogelijkheid ) voor in huis. Er zijn goede decoders te vinden aan democratische prijzen, ook 2de hands kan je interessante koopjes doen als je wat rondzoekt. Zo hoef je enkel je kaart te verwisselen als je de camper gebruikt. Een merk aanraden ligt moeilijker aangezien dit afhangt van het budget dat je ervoor wil uittrekken.
 8. Bedankt jongens, ik ga er eentje aanschaffen. Kerstwensen aan allen.
 9. Gene 1225

  oogdruppels

  niet dat ik iets wil suggereren maar ... Een verpleger uit de Amerikaanse staat North Carolina wordt ervan verdacht zijn vrouw, een basisschool juf, te hebben vergiftigd met oogdruppels. Bron: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20191223_04780027
 10. Zijn er ondertussen nog meer gebruikers die goede/slechte ervaring hebben met dit toestel?
 11. Zijn deze tuners "twin" modellen? Kan ik opnemen en naar een ander programma kijken ?
 12. klopt inderdaad, standaard enkel dvb-s, de overige tuners bij te betalen a rato van 10 euro/st. Iemand een voorstel voor een gelijkaardig toestel met openpli , (onder de 200 euro, zonder Hdd) ?
 13. Ik vind met de zoekopdracht geen info over de Sab Alpha Triple ( DVB- S +DVB-T/C ) . het lijkt me wel een interessant ding, en ik wil het gebruiken voor C en T, met mogelijk ook nog voor S in een later stadium. Moet dus wel geschikt zijn voor Canal Digitaal / TV Vlaanderen en Digitenne / Antenne-TV; Persoonlijk heb ik niet al te beste ervaringen met Sab, maar misschien is er ondertussen beterschap. Blijkbaar draaien ze op openpli die kan ge-update worden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid