Jump to content

Gene 1225

Members
 • Posts

  5,326
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

6 Followers

About Gene 1225

 • Birthday 05/20/1952

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

9,292 profile views

Gene 1225's Achievements

 1. Sorry jongens: de vraag was blijkbaar al eerder gesteld: https://www.sat4all.com/forums/topic/371650-multistream-op-eutelsat-5-west/
 2. Betreft : Zgemma H9 2twin 4K UHD, met OpenAtv, ik kreeg deze vraag doorgespeeld maar heb er zelf geen antwoord op, m.a.w. waar moet de decoder/tuner aan voldoen ?
 3. Nieuwe prijs : 75 euro + kosten verzending.
 4. En ik bedien de VU+ Solo en de VU+Uno met één en dezelfde programmering in mijn Harmaony. Bij de Zgemma bedien ik zelfs drie verschillende modellen met één programmering. Mogelijk past dus elke ab van de VU+ reeks op jouw toestel.
 5. En bedankt voor de muziek , RIP Charlie en doe de groeten aan Ginger Baker, je weet maar nooit wat die mannen hierboven nog klaarspelen.
 6. Bedankt John, dat houd me weer even bezig.
 7. Begrepen, en kan je me voor dat laatste nog een verwijzing geven ?
 8. Ik bedoelde: cam module geprobeerd en cccam geprobeerd: beide afzonderlijk, niet samen. CCcam vervangen door Oscam : nog uit te testen. OpenAtv is me wat vertrouwder dan openpli, maar dat terzijde: mijn kennis is inderdaad beperkt: ben een gebruiker die graag wat experimenteert met diverse systemen en decoders maar heb geen technische opleiding genoten. Van mijn eerste analoge decoder tot heden was het al een hele evolutie en het boeit me nog steeds. Toch bedankt voor je suggesties.
 9. ter info: lnb: triple quad lnb met twee kabels naar de ontvanger. probleem 1: volgende "oplossing" gevonden: de opname niet bekijken zolang de opname actief is. Eens de opname volledig afgerond is is er geen probleem meer om ze volledig te bekijken. Lijkt me dus een software probleem met openpli 8.0. Er valt mee te leven maar ideaal is het niet. probleem 2: John, je voorstel om met de afzonderlijke tuners te testen had ik al uitgevoerd: tuners en aansluitingen werken ook afzonderlijk perfect. Ook de cam-module en ccam lijken niet de oorzaak te zijn. Nu wil ik eerst nog eens een ander Hdd aansluiten en zien wat dat geeft. Uw laatste suggestie om de software opnieuw te flashen : - met zelfde Openpli 8.0 versie ? of met een OpenAtv-versie ? Alvast bedankt.
 10. Ik probeer al enkele dagen volgende opstelling te laten werken, maar ondervind steeds opname- en weergave problemen: Vu+Solo se met openpli 8.0 en cccam met externe SSD; opname heeft voorrang, voorkeurstuner opname: auto, ongecodeerd opnemen. probleem 1: een geprogrammeerde opname start pas als ik de op de tv naar de betrokken zender zap, en blijft dan weliswaar wel verder opnemen als ik van zender verander. probleem 2: opnames lijken correct en volledig opgenomen, maar als ik start zie in enkel een zwart scherm met ondertitels die aan een versneld tempo voorbijkomen. Ik heb al wat geexperimenteerd met de instellingen maar zonder resultaat. Het gebeurt ook willekeurig: soms gaat alles goed: zelfs twee gelijktijdige (gecodeerde) zenders gaat soms perfect terwijl anderzijds één enkele opname in de fout gaat. Soms lijkt het decoderen een probleem maar evengoed lijkt het soms een probleem van de harde schijf te zijn. Iemand nog suggesties?
 11. Wie durft het zeggen .... ???
 12. John, met die laatste opmerking heb je volledig gelijk: het is een H9 twin met twee Ci sloten en een kaartlezer. En dit model kost effectieg 125 a 129 euro. Met excuses voor de verwarring.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.