Ga naar inhoud

Gene 1225

Leden
 • Aantal items

  5187
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Gene 1225

 • Titel
  Sat4all Freak
 • Verjaardag 05/20/1952

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

8424 profielweergaven
 1. Gene 1225

  Tel mee (deel 2)

  6248 eindelijk nog eens een Lade:
 2. Gene 1225

  4636228756

  Dat laatste kan je beter op : 241543903 😊
 3. Heel lang geleden, zeg maar toen de dieren nog spraken en er nog echte spekgladde wegen waren, heb ik wel eens volgende oplossing gezien: neem een (of meer) oude fietsketting, laat je voorste band gedeeltelijk leeglopen, span de ketting rond de band en zet vervolgens de band terug onder druk. Je fiets ligt nu baanvast zelfs bij de ergste ijzel.
 4. kijk hier eens: eenvoudig en geen kosten: As je het houten plaatje vastschroeft zoals in de video vanaf 0.50 kan je opnieuw de gewone gatenboor gebruiken om een groter gat te maken.
 5. Los van alle commotie over milieu en kosten: het is wel een prachtig gebouw. En gerealiseerd in vijf jaar. En dan te bedenken dat we hier in Belgie zowat dertig jaar nodig hebben om een nieuw fietspad te realiseren. OK, ik weet het: een centraal geleide of een vrije markt: het maakt een verschil in besluitvorming.
 6. Drummer Ginger Baker is overleden op 80-jarige leeftijd. Wie ooit de documentaire gezien heeft " Who is afraid of Ginger Baker" weet dat het geen doordeweekse persoonlijkheid was. Samen met Eric Clapton en Jef Bruce vormden ze in de jaren 60 de legendarische groep "Cream". Een bekend nummer van hen was "White Room". Hieronder een ander bekend nummer: Sunshine of your Love.
 7. Mooi idee, en met een begrotingsoverschot van 13 miljard is de investering op drie jaar afgeschreven. Daar kunnen we in Belgie alleen maar van dromen....
 8. Gene 1225

  Moppen deel 4

  The hardest working man in .... heaven. RIP James, en mogen je erfgenamen in vrede leven .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid