Jump to content

Gene 1225

Members
 • Content Count

  5,295
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About Gene 1225

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

9,060 profile views
 1. Bedankt voor de tip, maar er is meer aan de hand: tuner b ( cable) heeft eigenaardige kuren, en valt soms uit. Ik heb meer en meer de indruk dat ik de decoder eens grondig moet onder handen nemen. Misschien eens terug naar fabrieksinstellingen. Vorig jaar ging alles nog vlot met dezelfde instellingen. Ik werk met open-atv. Vraag: ik overweeg de aankoop van een bijkomend toestel en vind geen Zgemma met 2*dvb-s en 2*dvb-c/t. jij hebt het blijkbaar wel gevonden. Graag een tip via pb om de spelregels van het forum te respecteren.
 2. Spijtig, vond het meestal wel de moeite waard om te kijken ; Conclusie: geschiedenis(-programma's) zijn niet bestemd voor -50jarigen, afschaffen die handel dus, ook in het onderwijs. Of toch niet ?
 3. Satneef, bedoel je de lijst van de lopende en gedane opnames dan is het antwoord: ja, Tunerprioriteit: staat op auto, met voorrang voor opnames.
 4. Ik heb volgend probleem: Zgemma H7C : 2x cable + 1x sat-tuner. Op de inkomende kabel heb ik een Hirschmann splitter aangesloten , elke uitgang van de splitter gaat naar de ingang van een kabeltuner in de Zgemma. Dat werkte goed, maar nu stel ik vast dat geprogrammeerde opnames meestal ( maar niet altijd) dubbel opgenomen worden, en bijgevolg de twee tuners bezet zijn. Het gevolg is dat ik dan de zenders die tot dezelfde "groep" behoren niet meer kan zien zolang de opname duurt. Iemand een idee ?
 5. Straffe Stoten https://www.gazetvanlaakdal.be/wp-content/uploads/2021/05/VIDEO-2020-10-19-19-57-48-1.mp4?_=1
 6. ik ben op zoek naar een 2de hands technisat multytenne twin ( 2 uitgangen) lnb. Dus enkel de lnb, geen schotel of andere bijkomstigheden. graag opgave van gewenste prijs + verzendingskosten naar Belgie.
 7. Ladies and Gentlemen, We are ready to take off .... after cleaning the windows. https://www.hln.be/video/klaar-voor-vertrek-piloot-moet-nog-even-ruiten-wassen~p223499
 8. Ik stel vast dat de klok van mijn epg zo'n 4 minuten achter blijft op de de reële tijd waardoor mijn programma-opnames te laat worden opgenomen. Ik gebruik een Zgemma H7C met open-atv maar ik denk niet dat d ik denk niet dat dat ter zake doet. Zit dit probleem bij mijn provider ( Joyne + fta sat ) of bij de epg-leverancier, of toch bij mijn Zgemma ?
 9. Ik zit tegen de Nederlandse grens, dus dat lukt wel Sprietje.
 10. Een moeder stond in de keuken toen ze haar vijfjarige zoontje met zijn treintjes in de huiskamer hoorde spelen. Ze hoorde de trein stoppen en haar zoontje zeggen: Al de imbecielen die nu willen uitstappen moeten godverdomme maken dat ze zo snel mogelijk de trein uit zijn want dit is de laatste halte en al die klootzakken die willen instappen moeten maken dat ze met hun luie reet op de bank zitten want wij gaan nu vertrekken! De verbaasde moeder stapt de huiskamer in en zegt tegen haar zoontje: Zulke taal gebruiken wij niet in dit huis, naar je kamer en blijf daar 2 uur als je daarn
 11. Mojo, je hebt gelijk, maar is je tip ook geldig ?
 12. Gecontroleerd en ja, ze staan correct afgesteld. Ik had trouwens de schotel al eens afgesteld en werkend, maar moest ze tijdelijk weer wegnemen. Dus ook de ophanging is dezelfde als voorheen. Maar het is millimeterwerk met die dingen.
 13. Ik heb een Technisat Multitenne aangesloten om wat vrije, vooral Britse, zenders te ontvangen. Met de Duitse zenders er gratis bij voldoet dit op mijn vakantieadres. Probleem: als ik astra1/ 19.2 scan dan krijg ik de Britse zenders van Astra2/ 28.2 . vraag: moet ik de schotel ietsje naar links (noord) of ietsje naar rechts (zuid) bijstellen. Het antwoord hierop bespaart me zeker veel zoekwerk omdat die dingen zo gevoelig zijn voor een correcte afstelling. Bedankt
 14. Inderdaad, maar ik heb er drie in gebruik en ik wissel regelmatig van samenstelling van de apparaten. En dan is de Harmony ideaal omdat je hun database kan gebruiken en je gegevens bewaart blijven.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.