Spring naar bijdragen

Gene 1225

Leden
 • Aantal bijdragen

  5174
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Gene 1225

 • Rang
  Sat4all Freak
 • Verjaardag 05/20/1952

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente profielbezoeken

8350 profielweergaven
 1. Gene 1225

  Moppen deel 4

  The hardest working man in .... heaven. RIP James, en mogen je erfgenamen in vrede leven .
 2. Ik heb al langer ervaren dat bij opgenomen programma's van Vier de ondertiteling een ellende is: bij programma's als Gert Late Night heb je een mix van ingebakken- en teletekst- ondertiteling. En met dat laatste loopt het goed fout. Die teksten komen een stuk later op het scherm waardoor ze de ingebakken ondertiteling onleesbaar maken . En dit alleen bij Vier, dus ligt het niet aan de instellingen van mijn decoder. Met rechtstreeks kijken heb ik geen ervaring, maar zoals ik hier lees is dat eveneens hetzelfde probleem.
 3. Is van Telenet. https://www.hln.be/ihln/telenet-lanceert-onder-merknaam-tadaam-tv-en-internet-zonder-kabel~a3b9ddec/
 4. samen met alle zenders van TVV.
 5. Pech gehad zeker, want hier heeft het flink geregend...
 6. En nu nog op zoek naar een eerlijke Nederlander ...🤣
 7. Gene 1225

  vu plus duo 2 A.B Vu duo 2

  Je hoeft alleen voor de duurdere te gaan als je er behoefte aan hebt. Voor 1 activiteit zoals in jouw geval volstaat dus het 350-model. er is één bedenking; de 600 serie heeft een schermpje: daarin kan je allerlei functies vastleggen, één van de voordelen is dat, als er een fysieke toets niet goed meer werkt door het vele gebruik, je die functie kunt activeren in het schermpje. Ik heb nog een oude 600 waarvan de aan/uit toets en de rode toets soms haperen. Dat los ik dan op door deze functies in het schermpje te zetten. Zo blijft deze harmony toch volledig operationeel. Ik weet niet of je dat ook kunt met de 350.
 8. Gene 1225

  vu plus duo 2 A.B Vu duo 2

  Ik gebruik nu al jaren de Logitech Harmony, eerst de 600, nu de 650 . Zeer praktisch om te programmeren, zeker als je verschillende toestellen wil bedienen met één AB. Niet zo goedkoop maar wel erg handig, temeer daar al je instellingen worden opgeslagen.
 9. De vraag is maar of onze huidige maatschappij, zowel biologisch als technisch, nog kan overleven bij een volgende opwarming of afkoeling.
 10. En met de huidige programmatie zullen er dat nog veel meer zijn vrees ik ....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid