Jump to content

Ventura

Members
 • Content Count

  2,083
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ventura

 1. Had jij ook niet zo'n lamp als zwembadverwarming? Amai, zo te lezen valt de appel niet ver van de boom.
 2. Deze duitse hoofdleverancier doet zijn werk serieus en professioneel .
 3. Ik wil de pret niet verdreven. Het kan heel goed mogelijk zijn dat het een uitstekende refurbished exemplaar is. Zeker met schaarste te kort van chips tegenwoordig.
 4. Ik kan daar niks in vinden: Zie hun link: https://f1tv.formula1.com/
 5. Dat snap ik even niet. F1 TV is toch alleen voor F1 kanaal een geen voetbal kanaal.
 6. Get a life man. Dit is gewoon een domme fout. De oude Max is terug met "do not finish". Top.
 7. Zorg er voor dat de MER zo hoog mogelijk is. Dan is de schotel en lnb optimaal uitgericht. Succes.
 8. Een bron vermelding: https://www.trouw.nl/opinie/techbedrijven-moeten-betalen-voor-nieuws~bf0485f6 Er zijn meerdere kranten die deze artikel hebben geplaatst.
 9. Ik ga zowiezo geen schotels uitrichten bij regen en of bij heel slecht weer. En zeker niet bij daken die spek glad zijn geworden door de regen. Daarvoor is mijn eigen veiligheid en meet apparatuur te waardevol daar voor. Het is voor de zotte om bij regen een schotel uit te richten.
 10. Als het gaat over zwarte coax buiten kabel zijn er twee varianten op de markt waar ik goede ervaring mee heb: Hirschmann KOKA 799 Eca outdoor zwart Belden CX9D0 Coax 9 DuoBond zwart
 11. Spaun diseqc is geen verkeerd merk. Persoonlijk vind ik Spaun beetje "langzaam" schakelen tussen de ingangen en werkt soms niet lekker met sommige linux ontvangers. Terwijl de Triax diseqc iets meer demping heeft, schakelt deze probleemloos en snel. Maakt niet uit wat voor ontvanger men er op aansluit. Het werkt altijd. Voor de coax kabel, neem een goed merk bijv. Belden of Hirschmann waarvan de coax uv bestendig is. Coax kabel die 4/5G bestendig is, is uiteraard een mooie reclame blikvanger voor verkopers/kopers die voor de specs gaan. Die totaal geen benul hoe 4/5G echt werkt.
 12. Ik ben zelf zeer te spreken over de Triax diseqc switch. Helaas zijn deze niet meer leverbaar. Zoeken eens naar dur-line sd 4/1 w. Deze staat bij mij even in test opstelling. Tot heden ben ik redelijk te spreken over. Beide satelliet meters voldoet prima aan de wensen van een doorsnee satelliet gebruiker. Met de MER meting kan men de satelliet opstelling optimaal uitrichten. De fabrikant Durasat heeft Spaun overgenomen.
 13. Elke multifeed opstelling is een compromis tussen de lnb's. Daar haalt men nooit de maximale resultaat op een lnb's.
 14. Ik kan uit praktijk ervaring vertellen dat er niks hoeft worden afgevijld bij de lnb houders van de E85 voor de bekende opstelling A1, 2, 3 en hotbird.
 15. Dit mag wel een beetje genuanceerd zijn. Het lichaam van een topsporters kan niet continue pieken in de hoge hartslag zone. De spieren hebben op den duur rustig nodig om te kunnen herstellen. In de EK 2021 hebben de meeste voetballers net voldoende tijd om te kunnen herstellen van hun reguliere competitie. Om dan weer direct vol te gaan in EK 2021 is niet echt bevorderlijk voor het lichaam. Zoals men zo ziet. Minder alcoholische drinken en gezonder eten.
 16. Dit is even genieten. Beeld is dik in orde via CD. Echter wel benieuwd wat het beeld is bij KPN en Ziggo.
 17. Zowel Spotify Premium als Tidal beluisterd via een Cambridge Azure streamer. Het klinkt best ok en niet meer. Persoonlijk laat ik zowel Spotify als Tidal even links liggen.
 18. Dat is mooi. EK 2021 in UHD kijken.
 19. Deze staat ook gewoon op youtube:
 20. De tekst van de webshop in een vertaal machine gegooid. In de tekst van de Iraanse webshop wordt niet vermeld over signaalkwaliteit. Maw de extra 1,5 - 1dB winst, bij welke meting is dat gedaan? Is dat bij s/n, c/n, lm of mer? Ik ben benieuwd hoe dat is gemeten en geconstateerd.
 21. Zo te lezen heeft Max zijn oude gewoonte weer opgepakt 😆.
 22. Waarom van vage streaming sites naar abonnementen die niet correct zijn afgehandeld?
 23. Wat een bs antwoord. Sprietje is de situatie aan het bagatelliseren. Drs IJzerbout heeft een zeer correct punt aangekaart. Deze vage "gratis" streaming sites stelen intelectueel eigendom en verspreiden dit "kosteloos" door. Een bekende gezegde: “Voor niets gaat de zon op”. Wat gebeurt er als ik zo vage gratis streaming op het forum post? Ik kan het antwoord bijna zelf invullen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.