Jump to content

sat87

Members
 • Content Count

  507
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About sat87

 • Rank
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nee ik heb deze schotels ook niet in gebruik 😄met een 1,8meter schotel en 2,8meter kom je iets verder. @Zilverhippie, deze schotel lijkt wit, de schotels waar ik over spreek zijn licht grijs en hebben geen gaten voor bevestigingsbeugels. Wel zitten aan de achterkant vier ronde verdiepingen voor bevestigings pluggen.
 2. Dus jouw 35cm antenne werkt niet? alleen kunststof? Dan is die misschien voor een reflecterende laklaag bedoeld geweest. Die van mij werkte, kreeg de ASTRA toen door, maar de toepassing van de schotel was meer bedoeld voor de TDF en TV-SAT satellieten in D2-MAC. Daar heb ik ook perfecte beelden mee kunnen toveren in die tijd. Ik ga binnenkort eens kijken of ik ze op zolder of een van mijn schuren nog kan vinden.
 3. Nee, ik heb geen bevestigingsmaterialen, toen ik de testen in 1991 en 1992 uitvoerde gebruikte ik een statief voor de schotel om de LNB te plaatsen. Wij leverden de kunststof en om te kijken hoe de schotel werkte kreeg ik enkele ter beschikking. De schotel is nooit verder op de markt gekomen vanwege de hoge kosten van de staalvezel. En was dus te duur voor massa productie.
 4. Sorry dat ik even terug ga in de tijd. Maar ik had dit onderwerp blijkbaar toen niet gezien. De 35 cm schotel van kunststof is gemaakt in 1991. In december 1991 had ik deze in mijn tuin staan om te testen. De schotel is gemaakt van Faradex. In dit geval is de kunststof PP met speciale staalvezel. De schotel kon dus via een spuitgietmachine in een stap worden gefabriceerd. Van deze schotel is slechts een kleine proef serie gemaakt waarvan ik er nog 3 of vier ergens heb liggen (kon ze nu niet zo vlug vinden, ze zijn zo klein 😁) En er ligt er nog eentje op mijn werk.
 5. Volgens mij had de zender "UP network CZ" nog minder kijkers, deze kreeg ik ook nog door tot gisteren blijkbaar. Is nu ook bij mij weg. (Heb/had ook oud familie-pakket)
 6. Dank je Sprietje voor de tip, bij mij werkt het nu ook door de module te verwisselen naar de zwarte CI-module (witte gaf geen beeld op BBC First)
 7. En hoe kan het drop merk van de reclamespot op tv zeggen volledig veggie te zijn. Die spot is gruwelijk irritant maar dat is mijn mening omdat het hondje met drie poten in de spot het doet lijken alsof dat missende pootje is gebruikt voor gelatine te maken. En dankzij het veggie dropmerk van die kat kan de hond nu leven. Maar dit alles is mijn interpretatie, misschien ziet iemand anders een andere boodschap in die reclamespot.
 8. Je zou eens de kabel moeten controleren, lijkt op een kabelbreuk. Vaak is dit bij de schotel als daar een lus hangt. Check ook de aansluiting kabel/F-connector, is deze geoxideerd?
 9. Ik weet niet zeker of dit aan CD ligt, mijn vrouw keek gisteren namelijk de TV-gids via een app op de mobiele-telefoon. Daar was de EPG bij dezelfde zenders ook niet beschikbaar. Kan natuurlijk zijn dat deze TV-gids app de gegevens via CD krijgt. Maar ik denk eerder dat er iets met de aanvoer van gegevens mis was, alvorens deze bij CD aankomen .
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy