Jump to content

sat87

Members
 • Content Count

  500
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About sat87

 • Rank
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Je zou eens de kabel moeten controleren, lijkt op een kabelbreuk. Vaak is dit bij de schotel als daar een lus hangt. Check ook de aansluiting kabel/F-connector, is deze geoxideerd?
 2. Ik weet niet zeker of dit aan CD ligt, mijn vrouw keek gisteren namelijk de TV-gids via een app op de mobiele-telefoon. Daar was de EPG bij dezelfde zenders ook niet beschikbaar. Kan natuurlijk zijn dat deze TV-gids app de gegevens via CD krijgt. Maar ik denk eerder dat er iets met de aanvoer van gegevens mis was, alvorens deze bij CD aankomen .
 3. De gegevens moet je dan toch met de hand invoeren. Heb even de software op mijn oude XP computer nagekeken en die is dus ook echt verouderd. Onder andere de Eutelsat op 7 oost is sindsdien zoveel aangepast dan een update via RS232 geen nut heeft.
 4. Ik zou je die moeite besparen, ja het kan wel met een 0-modem kabel via de RS232 aansluiting,, maar wat wil je ontvangen? De Echostar AD-3000ip kon analoog en digitaal satellietsignalen ontvangen maar digitaal slechts DVB-S (dus ook geen HD zenders) Analoog is er niets meer.. De meeste zenders maken tegenwoordig gebruik van DVB-S2 en ik zou gewoon een nieuwe ontvanger voor een paar tientjes kopen als je wilt experimenteren. Of wat is je doel?
 5. sat87

  Joyne transponders

  En als dat nog niet helpt zou ik de transponder verwijderen (gele knop) en met de rode toets weer de gegevens invullen en toevoegen. Het kan zijn dat er in de achtergrond verkeerde oude parameters staan. Zoals Sprietje al zei worden deze dan opnieuw automatisch gekozen. Hopelijk dan met de juiste actuele waardes. PS in de handleiding van je Reflexion TV kon ik verder ook niets vinden m.b.t. verdere parameter instellingen.
 6. sat87

  Joyne transponders

  Wat je ziet zijn de belangrijkste parameters, kun je op je AB eens op de groene knop drukken (daar staat op je screenshot: bewerken). Meestal kun je dan bij de extra instellingen, zoals DVB-S of S2 en FEC.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy