Ga naar inhoud


sat87

Lid
  • Items

    552
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

sat87's prestaties

  1. Is momenteel ook beeld van Crime+Investigation. Nederlandse reclame en ondertitels.
  2. Wil je live kijken dan wel even registreren, dat doe ik liever niet bij landen in oorlog. De andere vod zijn oudere video's. Ik sla deze bron van informatie nu maar over. Was voor mij een kant van het verhaal die ik nog niet zag en kon daarmee ook het verhaal van meerdere kanten bekijken. Ik las al dat er meerdere leden zijn die bewust omgaan met de nieuwsinformatie verstrekt door de nieuws zenders. Nu maar via Aljazeera en Palestine news (Badr) en BBC enz.. alles volgens.
  3. Op de laatste freq 11638V zit Rossiya 24 en RTR Planeta beide zijn voor Russische vakantie vierders in Turkije. Dit zie je aan de commercials die worden uitgezonden (meestal reclame voor resorts). Op Turksat 3A 42oost, zijn deze zenders ook te vinden op de sterke transponder 11558 V 30000 2/3. Misschien eens op deze satelliet proberen.
  4. Daar zal zeker een schotel voor tvvlaanderen bij zitten. Als ik via Google maps en Bing maps kijk zie ik drie grotere schotels. Deze schotels zijn tussen de drie en vijf meter in diameter en zijn draaibaar, vergelijk foto's van google en bing maps en het blijkt dat elke schotel gericht is op een andere posities tijdens de opname. Via DishPointer zie je dat een schotel in ieder geval het Internet verkeer via satelliet gebruikte of in de gaten heeft gehouden.
  5. Express AM8 14west. Op 11,545 V (Multistream) hebben enkele verandering plaatsgevonden. 1 Krim is nu Krim-24 Moskva 24 en MIR24 zijn verdwenen. Nieuw zijn de volgende zenders voor o.a. bezet oost-Oekraïne. Lugansk-24 Pervy Respublik Telekanal Union
  6. Tot gisteravond kreeg ik met mijn schotel (kleine openingshoek 1.8meter primefocus) 11545 V(Moskou24) niet door als ik de schotel instelde voor ontvangst van 11624V(1ste kanal Europa) en 11634V(RT). Momenteel wel, maar dat zal dan wel ergens aan mijn installatie liggen. Hoewel ik niets heb aangepast, kan het dus niet verklaren.
  7. @Alex1970, Ik hoef dus nu niet meer te draaien en ontvang alles nu op volle sterkte, waar schrijft de TS dat je niet meer hoeft te draaien? Misschien lees ik er overheen.
  8. Sinds gisteravond kan ik alle kanalen zonder problemen op volle sterkte te ontvangen. Net zoals voorgaande reacties moest ik eerst mijn schotel (1.8meter) iets draaien om bepaalde frequenties überhaupt te kunnen ontvangen. Nu staat hij op een positie en ontvang alle kanalen. Is dit nog iemand opgevallen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...