Jump to content

el renegade

Members
 • Posts

  425
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by el renegade

 1. https://www.xatakamovil.com/omvs/restricciones-tarifa-datos-ilimitados-digi-maximo-30-veces-media-consumo-video-comprimido Volgens de kleine regeltjes is Digi alleen onbeperkt te gebruiken in je telefoon en niet in een 4G router, zie onderaan de pagina bij punt 3.3. Vaak ziet het er zo mooi uit maar als je de kleine regeltjes leest. Vaak hoor je ook dat bij videostreaming de snelheid afgeknepen wordt.
 2. Je kunt trouwens beter (als dat mogelijk is) beter 2x 6 maanden flex nemen 20€pm dan een vast riant 21,95€ pm of rijk pakket 26,95€pm. En als dat binnen 12 maanden niet mogelijk is 2 kaartjes elk 6 mnd gebruiken.
 3. Wat ik ook vreemd is dat iemand die een satelliet abonnement heeft en espn compleet extra heeft, geen espn 3 ontvangt via de app. In het veel goedkopere app abonnement zit het wel.
 4. Ja de zenders zijn gecodeerd met de smartcard, je hoeft er geen abonnement voor af te sluiten alleen de hardware (kaart/module/receiver) er voor te kopen. De TNT kaart is automatisch 4 jaar geldig en de FRANSAT kaart is in principe onbeperkt geldig, ze veranderen de kaarten alleen wel met beveiligings updates wat eigenlijk op hetzelfde neerkomt.
 5. Nogmaals FRANSAT is de benaming van de gratis ontvangst van franse zenders op 5w met de bijbehorende FRANSAT smartcard. TNT SAT is de benaming van het systeem op astra 19 met de bijbehorende TNT SAT kaart. Verder bestaat TNT ook terestrisch maar dat is dus weer wat anders Als er iemand langs komt met fransat dan kan hij dus niet astra 19 gebruiken en andersom.
 6. Tnt sat zit Astra 19.2 Fransat zit op eutelsat 5 west. De 2 systemen gebruiken een andere kaart.
 7. Bij een m7-102 receiver is het nog steeds ongeveer 4 weken voordat ie uitvalt als je hem niet registreert.
 8. Met een nieuwe receiver heb je ongeveer 4 weken het pre-enablement ( proef) pakket, is het met de nieuwe module korter?
 9. Het PVR gedeelte zal bestaan uit het plaatsen van een USB stick of HDD en alleen kunnen opnemen OF kijken.
 10. Dat noemen ze inverter systeem, de compressor blijft draaien, maar op een veel langzamere snelheid. Waardoor de temperatuur constant blijft en het verbruik maar een fractie is van het nominale vermogen. Als het binnen bijv. 23 graden is en je zet hem op 30 zal hij wel stoppen.
 11. Uv sloopt bijna alles. Gekleurde tie wraps zullen het ook niet lang uithouden.
 12. Geen antwoord op je vraag maar ze hebben wel een app die wereldwijd te ontvangen is ( behalve in Nederland). Maar dit gaat uiteraard via internet.
 13. Heb van een aantal mensen hetzelfde probleem doorgekregen. De zenders zitten allemaal op dezelfde transponder. Aangezien weinig mensen er last van hebben lijkt het eerder een smartcard probleem lijkt me.
 14. De smart functies niet inschakelen door niet met internet te verbinden. Simpel zat.
 15. Via google Chrome op mijn laptop en telefoon gaan ( nog steeds) niet.
 16. Vreemd, zal wel bij mij liggen dan.
 17. Ik kan sinds gisteren de canaldigitaal website niet bereiken. Vanochtend ook even tv vlaanderen en andere m7 sites geprobeerd en hetzelfde. De Live tv pagina gaat wel. Mischien zijn ze de boel aan het updaten?
 18. Vroeg me al af hoe lang het zou duren voor Jarco zijn misinformatie zou rectificeren. Mischien heeft hij net de dealer email pas goed gelezen.
 19. Dit is wat Canaldigitaal bekend maakte aan de dealers begin April. Dus of Canaldigitaal liegt of Jarco is het uit zijn duim aan het zuigen.
 20. Inderdaad, hij heeft het over dat kaarten helemaal gaan verdwijnen, terwijl die gewoon blijven. ze werken dan alleen nog in de juiste witte ci module en de M7 originele receivers. Wat een misinformatie.
 21. Misschien hebben ze een les geleerd van joyne om ook espn 2 in het rijk pakket te plaatsen, misschien trekt dat wat meer ex joyne klanten over de brug. erwin05 bedankt voor het plaatsen van de zender lijst en de wijzigingen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.