Jump to content

el renegade

Members
 • Content Count

  404
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by el renegade

 1. Vroeg me al af hoe lang het zou duren voor Jarco zijn misinformatie zou rectificeren. Mischien heeft hij net de dealer email pas goed gelezen.
 2. Dit is wat Canaldigitaal bekend maakte aan de dealers begin April. Dus of Canaldigitaal liegt of Jarco is het uit zijn duim aan het zuigen.
 3. Inderdaad, hij heeft het over dat kaarten helemaal gaan verdwijnen, terwijl die gewoon blijven. ze werken dan alleen nog in de juiste witte ci module en de M7 originele receivers. Wat een misinformatie.
 4. Misschien hebben ze een les geleerd van joyne om ook espn 2 in het rijk pakket te plaatsen, misschien trekt dat wat meer ex joyne klanten over de brug. erwin05 bedankt voor het plaatsen van de zender lijst en de wijzigingen.
 5. Probeer eens terug op Astra 19 en kijk of je vanaf kanaal 80 CNN en BBC world kunt ontvangen. Zit je momenteel wel in Nederland?
 6. Als ik dus een stand alone legaal iptv abonnement wil afsluiten, heb ik dus weinig keuze. Providers waar je alleen via een mobiele app kan casten neem ik al helemaal niet serieus als alternatief.
 7. Wie zijn al die steeds meer wordende concurrentie van IPTV? Ik ken alleen Canaldigitaal en NL ZIET die in principe overal te gebruiken zijn, waarvan ik het aanbod van Canaldigitaal veel beter vind.
 8. Normaal werd na een betaling van de eerste maand en eenmalig 30€ registratie kosten via IDEAL een automatische incasso in gang gezet. Ik heb het nu over een jaarabonnement, geen flex abonnement.
 9. Canaldigitaal blijft de maandabonnementen incasseren tegen het tarief van Joyne tot ze het signaal uitschakelen. Indien dit niet gewenst is moet de joyne abonnee telefonisch contact opnemen met Canaldigtaal. Dit staat in de email.
 10. Dat zal zijn met een 2 jarig contract. Daar kan je ook een gratis starterset voor krijgen.
 11. Heb je nog een kaart of ga je de ci module gebruiken?
 12. Daar heb je de twin uitvoering voor nodig (2 aansluitingen), niet de single versie. Om volledig onafhankelijk te kunnen opnemen/kijken.
 13. Er zal heus nooit een provider beginnen met een encryptie systeem waarvan ie vanaf dag 1 al weet dat het gebruikt kan worden voor cardsharing of andere piraterij.
 14. Canaldigitaal moet zowiezo de handen aan de knopen hebben, nu ze op de uitgevallen zenders een informatie pagina hebben gezet.
 15. Kan nog wel een dingetje worden of de voorraden van ci modules wel groot genoeg zijn om aan de vraag te voldoen, alleen al daarom zal het signaal nog wel even in de lucht gehouden worden.
 16. Je kunt makkelijk via de app zien met welke apparaten je bent ingelogd en hierin ook ontkoppelen. Later kan je eventueel met een apparaat weer inloggen. Als je op een laptop via de browser een keer hebt gekeken geldt die ook als één apparaat.
 17. Ik denk dat het aantal abonnees wel gedaald is, maar door de exorbitante prijsverhogingen zal dat in de omzet wel meevallen. Een hoofdkaart met 2 extra kaarten was 11,95€ , nu 43,95€
 18. Indien niet is het wel lullig voor de klanten, vooral diegene die net zijn overgestapt ivm het verdwijnen van Eurosport etc bij Canaldigitaal
 19. Nee het is nog erger. Op één hoofdkaart kan je maar 2 extra ( gereduceerde) kaarten activeren zoals je nu hebt. Een 4e kaart moet weer een hoofdkaart worden a 19,95/24,59.
 20. Nee, de oudere zwarte versie met wereldbol. Staat in text van ts
 21. ook de ci modules met de wereldbol, aston en powercam worden vanaf dan niet meer ondersteund.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.