Jump to content

Giant2000

Members
 • Content Count

  299
 • Joined

 • Last visited

About Giant2000

 • Rank
  Sat4all Regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Overijssel

Recent Profile Visitors

4,323 profile views
 1. Klopt het dat er sinds oktober 2019 geen updates meer zijn geweest?
 2. Ik ben er volgens mij uit. Op de satelliet is Eurosport 1 BE de programmering van Eurosport 1 International (gezien de Engelse reclameblokken), te vinden op https://www.eurosport.com/tvschedule.shtml Eurosport 2 BE geeft de Nederlandse versie van Eurosport 2, te vinden op https://www.eurosport.nl/tvschedule.shtml De website en app van TVV geeft bij Eurosport 1 de Nederlandse versie.
 3. Sterker. ES1 op de website van TVV geeft wielrennen, de satfeed Biathlon. Hetzelfde Biathlon is ook op ES2 te zien (zelfde uitzending, verschillende reclame onderbreking) terwijl daar volgens de EPG wielrennen op moet zijn. Ze zijn volledig de weg kwijt bij de gidsen van Eurosport, wat een chaos.
 4. Het blijft vreemd, die programmering van Eurosport 1+2 BE. Mijn EPG, TVV gids en websites als HUMO of de Morgen geven alle 3 iets anders.
 5. Is de blog van TV Vlaanderen gestopt? https://www.tv-vlaanderen.be/blog/
 6. Satelliet kijken lijkt al jaren op zijn retour te zijn. Wanneer werd er door CD nou eens een fatsoenlijke zender toegevoegd? CD zet zich in op online kijken waar Nederland nu wel klaar voor is nadat KPN met Play stopte vorig jaar.
 7. Ik had CD vanwege het blijvend kunnen bewaren van wielrennen (Sporza). Maar voor een paar euro per maand minder doe ik dat nu via TV Vlaanderen. Daarnaast heb ik altijd KPN ITV gehad.
 8. CD opgezegt via de chat. Ik wordt daarna maar liefst 2x teruggebeld, met de vraag of ik niet wil blijven, ze geven me zelfs 2 euro per maand korting. Maar mijn besluit blijft. Bijna 2 jaar CD gehad, op zich matig tevreden over het satelliet gebeuren, maar de app rammelt aan alle kanten. Dat nieuwe opnemen staat bij CD nog helemaal in de kinderschoenen. Je kan geen enkel programma doorspoelen, zelfs niet van NPO waarbij die restricties niet gelden. Heel veel zenders kan je niet eens opnemen, de Vlaamse zenders bijvoorbeeld, terwijl dat bij elke andere provider wel kan. Verder werkt het afspelen alleen maar op de desktop browser, de app op telefoon (via chromecast) geeft geen opnames.
 9. Er is ook geen enkele zender in Dolby Digital, bij de Nederlandse zenders wel. Niet dat je echt verschil hoort trouwens.
 10. Ik ben blij met deze prijsverhoging omdat ik nu per 1 januari op kan zeggen, mijn contract liep tot 1 maart. Ben inmiddels overgestapt naar TV Vlaanderen voor de sat en KPN Interactieve tv voor de Nederlandse zenders.
 11. Eigenlijk is dat best raar. De Nederlandse taal wordt in Europa maar in 2 landen gesproken dus waarom kunnen die 2 volken elkaars zenders dan niet zien? Op Engelstalige gebied kunnen het VK en Ierland kunnen elkaar zenders zien, Het Duitstalig gebied van Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk ook. Dat België NPO mag zien en Nederland VRT (zelfs moet) staat dan weer haaks op de afspraken hierover. Ik heb wel een abonnement op TV Vlaanderen erbij, want op de satelliet mag het dan kennelijk weer wél.
 12. Satelliet tv speelt een bescheiden rol in Nederland waar vooral Ziggo en KPN op de netwerken zit. Voor calamiteiten zijn NPO en regionale zenders FTA beschikbaar via Digitenne (DVB-T2).
 13. Ik heb ook zowel CD als TVV inmiddels, beide met CI+. Met een VU+ moet je trouwens niet de fastscans gebruiken, deze bijten elkaar. Beter is een handmatige scan en per module de zenders aanzetten in het CI menu. Werkt perfect. Alle zenders, ook de IPTV zenders, kan je via de apps en Chromecast prima kijken, daar heb je geen gecertificeerde M7 tuner voor nodig.
 14. Zoveel gebruikers zoveel wensen. Ik gebruik VTi en laat deze image zoveel mogelijk in takt. Na veel updates is het verstandig af en toe de image opnieuw te flashen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy