Jump to content

Giant2000

Members
 • Content Count

  316
 • Joined

 • Last visited

About Giant2000

 • Rank
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Overijssel

Recent Profile Visitors

4,559 profile views
 1. Ik heb ooit tegelijk een CI van CD én TVV aan de praat gekregen in mijn DUO2, maar je moet wel e.e.a. softwarematig instellen.
 2. De uitgesproken kans om Ziggo Sport uit te breiden met Racing
 3. Er zijn meer klachten hierover, ook bij andere providers (KPN en Ziggo in Nederland) https://breedbeeldweetjes.wordpress.com/2020/09/20/nog-steeds-ondertitelproblemen-bij-bbc-first/
 4. Dat weet ik en maak ik ook ter dege gebruik van. Helaas kan je niet opnemen met deze streamingsdiensten. Zodra hier glasvezel aan wordt gelegd en een internet only abonnement van rond de 30 euro wordt aangeboden ga ik trouwen serieus overwegen om alle tv abonnementen op te zeggen. Helaas zit bij ons internetabonnement TV er standaard bij in begrepen, dus heb wat dat betreft veel overlap en dubbele zenders.
 5. Hier ook gedowngraded naar Basic Light. Ik heb nauwelijks al iets met Nederlands voetbal, laat staan met Belgisch voetbal. Wat me zorgen baart is dat het abonnementsgeld onevenredig stijgt met de service. Goede zenders worden afgenomen en 2e rangs troep komt ervoor terug. Bij Canal Digitaal kon je ten minste nog in de cloud opnemen, dat is bij TV Vlaanderen nooit ingevoerd.
 6. Zal als Belg erg leuk zijn, maar ik zit niet te wachten op de RTL en SBS pulpzenders. Voor mij gaat het om de NPO en VRT zenders dus ben ik daarom juist naar TVV gegaan. Helaas wel weer duurder geworden maar uiteindelijk goedkoper dan CD (€15,90 t.o.v. €19,95). VTM, VIER enz, ik kijk er niet naar, hooguit een keer een film opnemen omdat je dan de reclame kan doorspoelen.
 7. Dank allen voor de picons. Draaien inmiddels mooi op mijn VU+.
 8. Ik vind de manier waarop soms gereageerd wordt niet netjes, zeg maar asociaal. Ik krijg een sneer/waarschuwing als ik per ongeluk een url plaats of een quote uit een website doen puur om iemand te helpen. Zet iemand de nieuwe VTM picons neer dan wordt deze afgeserveerd als nutteloos en ook hier weer iemand die het niet kan laten iemand terecht te zetten met een nare opmerking. Het is dat ik veel nuttige informatie van dit forum haal, maar de toon die hier heerst bevalt me geenszins.
 9. Ik zie inderdaad ook iets staan als je CAZ2 googled. Ik ben benieuwd, want het is nu eigenlijk beste wel een overbodige zender.
 10. Nu CAZ niet meer bestaat, waarom is CAZ2 dan niet VTM5 geworden, vraagt deze nuchtere Hollander zich af.
 11. Ozo. Ik zie in de app nu dat ze de zenders niet bij elkaar hebben staan. Handig... (not)
 12. Hoe komen ze bij 6 zenders? Satelliet ES1 en ES2 en ESPL 1 Op de app ESPL1, ESPL2 en ESPL3 Waar is ES3 gebleven?
 13. Hebben jullie ook nog steeds beeld op BBC First op het Basic abonnement? (zou pas gelden vanaf Basic +)
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.