Jump to content

zzzzzz

Members
 • Content Count

  1,074
 • Joined

 • Last visited

About zzzzzz

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

7,775 profile views
 1. Ik vind het toch verwarrend. Je zou verwachten dat de Duo2 één serie vormt, en geavanceerder is dan de Duo serie, en dat de Duo2 serie dan door een Duo3 serie verwacht wordt.
 2. De oorspronkelijke vraag ging wel over Telenet.
 3. Nochtans niet moeilijk, dat een Duo2 minder mogelijkheden heeft dan een Duo, want de Duo 4K heeft wel die FBC mogelijkheden. Anders gezegd, Duo2 was de opvolger van Duo, maar om daarvan weer de opvolger een naam te geven werd weer voor 'Duo' gekozen.
 4. Je hebt gelijk, ik was aan het verwarren, het blijft raar dat een Duo2 lager staat qua mogelijkheden dan een Duo. Een FBC tuner zal dus niet kunnen.
 5. Het zijn er meer. Het gaat om opnames op 8 muxen (multiplexen) tegelijk. Elke multiplex heeft meerdere zenders. Het komt er eigenlijk op neer dat je met zo'n FBC DVB-C tuner je geen zorgen moet maken dat alle tuners zouden in gebruik zijn. Je hebt ook geen speciale bekabeling nodig.
 6. Het schoteltje heeft het perfect uitgehouden, ondanks het op- en neerwippen. 🙂 Had meer last met een raam dat wou openwaaien, maar ook dat heb ik kunnen vermijden.
 7. OK, Sprietje. Ik maak mij gewoon wat zorgen, omdat als die schotel wegwaait en op straat belandt, kan hij wel schade aanrichten. Vandaar dat ik ook wou weten of hij voorover zou vallen of wegwaaien, mocht hij afbreken of zo. Als hij voorover valt, ligt hij op het terras, dan valt het nog mee.
 8. Wel, misschien omdat ik hem vanuit mijn raam kan zien, en ik zie die kop, maar ook de schotel zelf dan trillen bij de windstoten. 130 km/uur heb ik nog nooit gezien, dus ik weet niet wat dat gaat geven. Hij zit vast aan de muur met die bouten die meegeleverd werden.
 9. Eventjes uitleggen: normaal maak ik mij niet zo'n zorgen over windvlagen, maar op dit moment en nog voor vele uren is er stormweer in België. Men raadt aan binnen te blijven, en men spreekt van windstoten tot 130 km/uur ('s nachts, overdag spreekt men van 110 km/uur). Ik denk niet dat ik hier al een storm van die omvang meegemaakt heb. Concreet : bij mij hangt er een Multytenne Twin aan de muur, en ik woon op een appartement op het 3e verdiep. Ik vraag mij af of het mogelijk is dat die zou losgerukt worden en bijv. op straat terecht komen. Vraag is dus: is het mogelijk / waarschijnlijk dat zoiets van de muur gerukt wordt, en als dat zou gebeuren, valt hij dan gewoon voorover (op het terras dus) of kan hij effectief wegwaaien?
 10. Behalve de Filmnet zenders dan, hee. Die waren wel analoog gecodeerd. Maar dat is al lang geleden.
 11. Dus eigenlijk enkel de 920 UHD dan, want de 900 UHD heeft maar 1 CI slot, de 7080 is al wat ouder, en ondersteunt noch 4K noch FBC tuners.
 12. Ik had lange tijd 2 bugs bij internet radio, en die lijken ondertussen opgelost, maar er is één bugje dat ik heb, enkel bij radio-opnames. Als ik die pauzeer, blijft de afspeeltijd doorlopen, ook al is de opname zogezegd gepauzeerd. Ik gebruik VTI 14. Ben ik de enige?
 13. Dat geloof je nu toch zelf niet? Of vergelijk je misschien met dat onversleutelde basisaanbod? Daar is het inderdaad SD (behalve de VRT, die wel in volle kwaliteit is) en is de bitrate laag.
 14. Als ik zeg een 'andere image genomen', wat denk je dan, dat ik een oudere genomen heb?
 15. Ik heb een andere image genomen, want de mijne gaf geen updates meer (OpenATV versie). 😊 Het stotteren is moeilijker te testen, want dat is niet altijd, maar ik heb er goede hoop op. Thx bellejt
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy