Spring naar bijdragen

zzzzzz

Leden
  • Aantal bijdragen

    1038
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over zzzzzz

  • Rang
    Sat4all Core Member

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recente profielbezoeken

7470 profielweergaven
  1. Ja, maar ik heb het op een aantal jaar geleden, toen zag je het felgekleurde blauwe NPO2 of groene NPO3 de hele uitzending door in beeld. Dat is iets dat ik eigenlijk alleen bij de NPO gezien heb (hoewel ik natuurlijk niet voortdurend alle zenders van alle TV stations bekijk). Dit in tegenstelling tot zenders als BBC Four HD, waarvan ik soms zelfs helemaal geen logo kan zien.
  2. Dat dacht ik al, niet-transparante logo's heb ik vooral bij de NPO gezien.
  3. Er gebeurt dan ook niet zoveel meer op digitale TV gebied, vind ik.
  4. Och ja, dat went wel weer. Vraag is ook of het op het scherm transparant zal getoond worden, in dat geval zal het wel meevallen. Alleen jammer dat er daarnaar geld gaat, ik had dat liever naar goede programma's zien gaan. Persoonlijk kijk ik zelden iets van NPO1 (ben geen sportliefhebber, dat zal wel een grote rol spelen). Op NPO2 af en toe wel eens iets (film, docu). Eén heeft dan voor mij toch interessantere programma's
  5. Ok, met het screenshot erbij is het inderdaad duidelijk dat het daaraan ligt, en het bijv. niet om een foutje in de gegevens van kingofsat ligt.
  6. Maar heb jij signaal op die transponder? Want ik heb 0% signaal, wat wel heel weinig is.
  7. Hoi, puur uit nieuwsgierigheid wou ik eens zien of ik nu die Roland Garros 8K zender kon ontvangen. In principe zou dat toch moeten kunnen, ook al kan mijn ontvanger maximum 4K tonen, vermits volgens kingofsat de satelliet Hotbird is, DVB-S2 en symbolrate 27500. Ik heb hier geen enkel signaal op deze transponder, dus vroeg ik mij af, komt dat doordat mijn schotel een Multytenne Twin is, of hebben mensen met een grotere schotel ook geen signaal op deze transponder?
  8. Waarschijnlijk zijn er veel die gewoon geen andere mogelijkheid hebben.
  9. Dat had ik al geprobeerd voordat ik de stream wou invoeren op de Dreambox, en dat werkt. VLC crasht dus niet, waar de VU+ wel crasht.
  10. Ik heb het nog eens geprobeerd, maar ik krijg een blue screen, de box crasht dus. Waar het foutloopt, lijkt mij hier te zijn: playing 1:0:2:F:2BC:13E:820000:0:0:0:http%3a//127.0.0.1%3a8001/1%3a0%3a2%3aF%3a2BC%3a13E%3a820000%3a0%3a0%3a0%3a:RDPi Streaming 10:58:31.8542 [ ] dvb/cahandler.cpp:333 unregisterService [eDVBCAService] free slot 0 demux 0 for service 1:0:2:DD:2:1:FFFF0000:0:0:0: 10:58:31.8542 [ ] dvb/cahandler.cpp:497 ~eDVBCAService [eDVBCAService] free service 1:0:2:DD:2:1:FFFF0000:0:0:0: 10:58:31.8582 [ ] service/servicedvb.cpp:1743 timeshift [eDVBServicePlay] timeshift 10:58:31.8584 [ ] service/servicedvb.cpp:1743 timeshift [eDVBServicePlay] timeshift 10:58:31.8597 [ ] dvb/decoder.cpp:870 setState [eTSMPEGDecoder] decoder state: play, vpid=ffffffff, apid=ffffffff 10:58:31.8597 < > dvb/decoder.cpp:762 stop [eDVBPCR0] DEMUX_STOP ok 10:58:31.8646 [ ] dvb/decoder.cpp:773 ~eDVBPCR [eDVBPCR0] destroy 10:58:31.8647 < > dvb/decoder.cpp:163 stop [eDVBAudio0] AUDIO_STOP ok 10:58:31.8680 < > dvb/decoder.cpp:171 stop [eDVBAudio0] DEMUX_STOP ok 10:58:31.8680 < > dvb/decoder.cpp:207 unfreeze [eDVBAudio0] AUDIO_CONTINUE ok 10:58:31.8768 [ ] dvb/decoder.cpp:251 ~eDVBAudio [eDVBAudio0] destroy 10:58:31.8784 [ ] dvb/dvb.cpp:1495 DVBChannelStateChanged [eDVBResourceManager] start release channel timer 10:58:31.8828 [ ] gdi/picload.cpp:1341 setPara [ePicLoad] setPara max-X=236 max-Y=160 aspect_ratio=0.000000 cache=1 resize=1 bg=#FF000000 10:58:31.8829 [ ] gdi/picload.cpp:765 decodePic [ePicLoad] decode picture... /media/usb/piconlcd/1_0_2_F_2BC_13E_820000_0_0_0.png 10:58:31.8866
  11. Bedankt, satmaat. Ik zal dit morgen eens proberen, als het op die manier werkt, is het ideaal, dan hoef ik niet met dat pauzeren te werken. Op het eerste zicht lijkt mij alles gelijk te staan, enige dat misschien anders was, was de namespace, daar wist ik niet goed wat ik most invullen.
  12. Ik heb een bericht gestuurd naar de RTP via hun website, met een uitleg van het probleem. Hopelijk kunnen/willen ze er iets aan doen. Op een ander topic heb ik gevonden dat je met Dreambox edit, er een streaming IP service zou kunnen van maken, en dat dit dan wel zou werken. Dit werkte bij mij niet, mijn box gaf er een paar keer een blue screen op. Dus voorlopig heb ik enkel de pauzeren of opnemen methode. Volgens die Eric Slagter van OpenPLi zou het probleem in de Video Buffering Verifier zitten, zouden ze daar iets doen dat niet standaard is.
  13. Dat werkt inderdaad, het lijkt mij inderdaad iets met buffers te maken te hebben, zoals die link van satmaat lijkt uit te wijzen. Blijkbaar een bug die opgelost geweest is, maar nu terug is.
  14. Maar je antwoordt niet op mijn vragen. Was dat op alle VU+ modellen, of specifiek op deze VU+ Duo 4K box? Bij jou werkt het wel, is dat op een VU+ Duo 4K , en is dat met OpenATV, OpenPLi, VTI, ... ? Of is het geen VU+? Want op mijn Dreambox 8000 had ik ook dat probleem niet.
  15. Op alle VU+, of specifiek op deze VU+ Duo 4K box? Bij jou werkt het wel, is dat op een VU+ Duo 4K , en is dat met OpenATV, OpenPLi, VTI, ... ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid