Jump to content

pinolief

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

About pinolief

 • Rank
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  The Netherlands
 • Interesses
  Satelliet ontvangst, spelcomputers met die loodgieter in de hoofdrol.

Recent Profile Visitors

487 profile views
 1. Ik heb geen LG toestel Tonski, die gaat er ook nooit komen.... Overigens bevestigd Dplay dat er problemen zijn met de weergave middels een Nvidia systeem en dat eraan gewerkt wordt.
 2. Voor streaming diensten zoals NetFlix of Videoland gebruik ik de Nvidia Shield 2019, de bekende cilinder. Werkt uitstekend en loopt vloeiend en soepel. Uiteraard middels een bedraad netwerk. Dplay van Discovery loopt niet mooi en vloeiend, het loopt stotterig en stroperig. Dplay is nu zeer interessant aangezien CDS en TVV de discovery zenders niet meer aanbieden Komt dit iemand bekend voor en zijn er instellingen op de Shield of de TV aan te passen zodat het vloeiender loopt? Er is bij dplay niets over te vinden en met zoeken op internet lijkt ook niemand er last van te hebben. Middels een webbrowser op een pc lijkt het wat beter te gaan maar daar gebruik ik een kleiner scherm waardoor het minder lijkt op te vallen.
 3. Je betaald bij Ziggo toch meer om een tv pakket te nemen Mimisiku? Voor Discovery e.d. kun je ook Dplay nemen voor 3,99 per maand lijkt mij.
 4. De toekomst ligt niet bij NetFlix in ieder geval daar zij zich politiek aan het gedragen zijn.
 5. We worden een beetje moe van je gedram Terradon. Neem contact op met CDS en los de problemen met hen op maar vervuil dit forum er verder niet mee. In Amsterdam is er een burgemeester die ook schijnt te weten hoe je de wet en regels aan je laars lapt en het allemaal beter weet. Hou op hier of ga weg...
 6. Klopt en vergeet de Clinton Jugend niet na een arrestatie van een crimineel die met vals geld betaalde in de VS.
 7. Het Rijk pakket naar Riant teruggezet, geheel opzeggen niet gedaan dan is de apparatuur en het voordeel zoals opnemen verdwenen en dat is zonde. Heb er kpn itv bij zodat alle zenders nog te kijken zijn waarbij kpn tv als je al internet en bellen van kpn hebt 12 euro per maand extra is inclusief het pluspakket. Ziggo is geen alternatief, het internet en bellen bij Ziggo is slecht, dat was het 6 jaar geleden al en nu nog steeds. Ziggo kun je testen door het Ziggo Zakelijk proef pakket te nemen, dan kun je een maand testen (op dit moment van schrijven 3 maanden gratis voor testen mogelijk) en het terugsturen zonder dat je er aan vast zit.
 8. Huilie huilie doen over politici en dan nog durven zeuren over op de persoon spelen en daarop aangesproken worden. Democratie is een dingetje die je niet helemaal begrijpt waarschijnlijk. Wat een hypocriete *.* ben je toch ook.
 9. Je persoonlijke en hypocriete mening hou je maar voor je Eduard07. Dit is een satelliet forum. Je gelul uit je bij je vrindjes van D66 of Groenlinks op Feacesbook.
 10. Je idiote opmerkingen weten we nu wel Tonskidutch, je hoeft jezelf niet elke keer voor lul te zetten. Het is voor ons vermakelijk maar vooral vermoeiend
 11. Gelukkig hebben we hier een Kabinet en een regering die het een stuk beter doen. 175 slachtoffers van de week en de VVD virtueel op 8 zetels extra. En we hebben met zijn allen in Nederland hiervoor gezorgd door er DEMOCRATISCH op te stemmen Michel. Wees geen Michel.....
 12. Waarom heb je commentaar op een democratisch gekozen politicus terwijl je zelf je in een omgeving bevindt waar de ideologie heerst die pedofilie en vermoorden van ongelovigen geen probleem vindt Ijzerbout? Zwijgen zou je sieren.
 13. Die plugin is ook te vinden voor de OpenPLI image lucsch. Ik vermoed dat als je in die plugin het kanaal veranderd en op okay drukt de ontvanger niet meer op de AB reageert. De AB zou dan op kanaal 2 en de ontvanger op 3 staan. De AB moet ook op kanaal 3 gezet worden maar de vraag is hoe dit moet.
 14. Hoe is de nieuwe afstandsbediening van Vu+ aan te passen om geen problemen te hebben met 2 ontvangers in dezelfde ruimte? De toets combinatie 2 en 7 tegelijk indrukken werkt niet bij het Bluetooth model. Helaas is het Bluetooth model niet goed geschikt aangezien Bluetooth niet werkt als de ontvanger in de standby stand staat en de ab de infrarood functie aanspreekt. De ontvanger uit de standby functie halen als je je niet in dezelfde kamer bevindt werkt dus niet.
 15. Niet meer op zoek naar deze ontvanger. Mag een slotje op.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy