Jump to content

pinolief

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

About pinolief

 • Rank
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  The Netherlands
 • Interesses
  Satelliet ontvangst, spelcomputers met die loodgieter in de hoofdrol.

Recent Profile Visitors

405 profile views
 1. Het Rijk pakket naar Riant teruggezet, geheel opzeggen niet gedaan dan is de apparatuur en het voordeel zoals opnemen verdwenen en dat is zonde. Heb er kpn itv bij zodat alle zenders nog te kijken zijn waarbij kpn tv als je al internet en bellen van kpn hebt 12 euro per maand extra is inclusief het pluspakket. Ziggo is geen alternatief, het internet en bellen bij Ziggo is slecht, dat was het 6 jaar geleden al en nu nog steeds. Ziggo kun je testen door het Ziggo Zakelijk proef pakket te nemen, dan kun je een maand testen (op dit moment van schrijven 3 maanden gratis voor testen mogelijk) en het terugsturen zonder dat je er aan vast zit.
 2. Huilie huilie doen over politici en dan nog durven zeuren over op de persoon spelen en daarop aangesproken worden. Democratie is een dingetje die je niet helemaal begrijpt waarschijnlijk. Wat een hypocriete *.* ben je toch ook.
 3. Je persoonlijke en hypocriete mening hou je maar voor je Eduard07. Dit is een satelliet forum. Je gelul uit je bij je vrindjes van D66 of Groenlinks op Feacesbook.
 4. Je idiote opmerkingen weten we nu wel Tonskidutch, je hoeft jezelf niet elke keer voor lul te zetten. Het is voor ons vermakelijk maar vooral vermoeiend
 5. Gelukkig hebben we hier een Kabinet en een regering die het een stuk beter doen. 175 slachtoffers van de week en de VVD virtueel op 8 zetels extra. En we hebben met zijn allen in Nederland hiervoor gezorgd door er DEMOCRATISCH op te stemmen Michel. Wees geen Michel.....
 6. Waarom heb je commentaar op een democratisch gekozen politicus terwijl je zelf je in een omgeving bevindt waar de ideologie heerst die pedofilie en vermoorden van ongelovigen geen probleem vindt Ijzerbout? Zwijgen zou je sieren.
 7. Die plugin is ook te vinden voor de OpenPLI image lucsch. Ik vermoed dat als je in die plugin het kanaal veranderd en op okay drukt de ontvanger niet meer op de AB reageert. De AB zou dan op kanaal 2 en de ontvanger op 3 staan. De AB moet ook op kanaal 3 gezet worden maar de vraag is hoe dit moet.
 8. Hoe is de nieuwe afstandsbediening van Vu+ aan te passen om geen problemen te hebben met 2 ontvangers in dezelfde ruimte? De toets combinatie 2 en 7 tegelijk indrukken werkt niet bij het Bluetooth model. Helaas is het Bluetooth model niet goed geschikt aangezien Bluetooth niet werkt als de ontvanger in de standby stand staat en de ab de infrarood functie aanspreekt. De ontvanger uit de standby functie halen als je je niet in dezelfde kamer bevindt werkt dus niet.
 9. Niet meer op zoek naar deze ontvanger. Mag een slotje op.
 10. Bedankt voor je reactie Tonski. De vraag over de image lijkt wel een issue te zijn. Op de VUDuo4K nu VTI 14 draaien maar daar lijkt de fallback functie wel aanwezig te zijn maar die werkt helaas niet.
 11. Ik heb een DM8000 met 3 dvb-s2 tuners actief die werken. Hierop werkt pli4 image van december 2018 Een VuDuo 4K met 1 dvb-s2 tuner werkend aangezien er 1 kabel vanaf de lnb is aangesloten. Hierop werkt pli7.2 van afgelopen week. Als ik de fallback receiver op de Vu instel naar de DM8000 en een opname start kan ik nog steeds kijken naar alle zenders buiten deze transponder. De functie werkt dus. Op de DM8000 wordt dan ook een tuner bij geschakeld. Als ik de fallback receiver functie op de DM8000 instel naar de VU en 3 opnames start van uiteraard 3 verschillende transponders zoals RTL7, Vitaya en SBS6(waardoor op de DM alleen dan de zenders zichtbaar zijn die in de 3 transponders vallen) dan zijn alle zenders beschikbaar in de zenderlijst maar die buiten de transponders zijn worden NIET weergegeven. De stream wordt niet actief. De functie werkt dus wel als de VU erom vraagt maar niet als de DM8000 erom vraagt. Op beide het juiste IP adres van de aanbiedende receiver ingesteld. De software maakt er zelf van http://x.x.x.x:8001 van op beide. Vragen: Werkt het alleen als de biedende receiver minimaal een twin tuner is dus minimaal twee aansluitingen vanaf de lnb heeft? Als de Vu (de aanbiedende) in de standby stand staat werkt het helaas ook niet. Moet de image van PLI een minimale versie hebben zodat het werkt? Het zou mooi zijn als de DM8000 het kan gebruiken en een "vierde" tuner heeft
 12. tvv kaart is geregeld. topic mag op slot.
 13. Ik ben op zoek naar een nette VU+duo2 ontvanger die compleet is dus met de originele afstandsbediening. Een HDD erin is niet vereist maar is natuurlijk gewenst. Wel minimaal 2 Satelliet tuners zijn gewenst maar meer is uiteraard geen probleem.
 14. Ik zoek een TVV kaart smartcard om een abonnement op TVvlaanderen te kunnen afnemen. De CI module zoek ik niet, die is te beperkt in gebruik aangezien ik wel wil kunnen opnemen.
 15. Diseqc poorten juist gezet op advies van sprietje. Wok een stukje naar links gedraaid en beeld op Eurosport 1HD middels de de Astra 3. Signaal rond de 85 procent dus prima. Flink aantal zenders op de drie satellieten laten passeren en goed signaal op alle drie de satellieten. Het regent en waait nu maar beeld blijft goed en signaal ook.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy