Ga naar inhoud

boudeman

Leden
 • Aantal items

  651
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over boudeman

 • Titel
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Nordhorn
 • Interesses
  RE4210PVR en RE4220PVR
  LNB's: 19.2-23.5-28.2
  W10 64bit dual boot met 2 SSD's
  Mediaspeler: RPi2B OpenElec Kodi

Recente bezoekers van dit profiel

6725 profielweergaven
 1. Grappig. Wat zou mijn geheim zijn dat ik ze wel kan lezen?
 2. Sprietje: ik denk niet dat familie hd pakket nog bestaat, want dat is bij mij ambtshalve omgezet in rijk. Ik heb vervolgens rijk gedowngraded naar riant. Op riant ontvang ik nu o.a. love nature hd.
 3. Al eens geprobeerd te wissen, als PC in safe mode is opgestart?
 4. Heb je al bedacht hoe je het in DE met kenteken en verzekering gaat regelen? Ook al is de rit naar de grens kort, dit moet wel in orde zijn. Verzekeringen houden meestal bij de grens op en of je je in DE kunt verzekeren als Nederlander, niet wonend in DE, is nog maar de vraag.
 5. boudeman

  remschijven

  Ik heb ze niet bekeken. Ik heb overigens wel vertrouwen in mijn garage. Kromtrekken/roest speelde geen rol, want dat merk je wel tijdens remmen in wat onregelmatigheden. Wilde remacties ook niet, want dan zijn de blokken eerder aan vervanging toe, en de originele banden zijn ook nog niet aan vervanging toe. Blijft over het verhaal van de monteur: tegenwoordig zijn materiaal van de blokjes en van de schijven op elkaar afgestemd voor optimale remwerking. Daardoor is de levensduur van de schijver korter dan in het verleden. Het betreft trouwens een Toyota.
 6. boudeman

  remschijven

  Na 71 000 km moesten de remblokjes vervangen worden. Lijkt mij volkomen normaal. Verrassend was dat ook de remschijven aan vervanging toe waren. Mijn ervaring uit het verleden was dat remschijven veel langer meegingen dan remblokken. De monteur vertelde mij dat inderdaad remschijven, in tegenstelling tot vroeger, tegenwoordig sneller vervangen moesten worden vanwege andere materiaalsamenstelling. Is dat ook de ervaring van anderen?
 7. Wise Jetsearch. Als hij zou indexeren, merk ik er in ieder geval niets van. Hij is razend snel. En elke bestandsverandering vindt hij onmiddellijk.
 8. Een van de onderdelen, die vertragend werkt, is indexering. Ik heb elke indexering uitgeschakeld. Niettemin zoek ik razend snel met een 3rd pary programma.
 9. boudeman

  foto app gezocht

  Ik zie nu inderdaad dat dat op die manier functioneert en daarmee dus ook foto's kan chromecasten in de door mij gewenste volgorde. Bedankt voor de tip.
 10. boudeman

  foto app gezocht

  Ik wil foto's weergeven in een door mij gewenste volgorde, die niet gelijk is aan het moment van opnemen. En gezien de discussies daarover op internet, ben ik niet de enige.
 11. boudeman

  foto app gezocht

  Ik zoek een foto app met de volgende eigenschappen: - foto viewer (uiteraard) - alfabetisch sorteren op naam (dus niet op datum/tijd) - werkend met chromecast Tot nu toe niet gevonden; ik betwijfel of zo'n app bestaat.
 12. Leden 17 berichten Bericht rapporteren Geplaatst op 11 uur geleden Het concert is inderdaad ook via youtube te downloaden maar die beeldkwaliteit is niet al te best en het geluid is mono. Als test heb ik 'm gedownload van youtube: 51 min., 1920*1080 en stereo. Wat je eventueel nog met je eigen opname zou kunnen proberen (nee heb je, ja kun je misschien krijgen) is een Linux (Mint) opstartschijf branden, je laptop hiermee opstarten en kijken of copieren nu wel lukt. A
 13. Sommige vpn providers hebben de mogelijkheid van split tunneling. Je kunt dan kiezen welke apps niet via de tunnel gaan.
 14. boudeman

  kabel tablet

  Dat heb je hier toch al gevraagd en ook antwoord op gekregen. Excuses, dom van mij. Gisteren inderdaad vraag gesteld, maar ik dacht in off topic. Daar vond ik de vraag niet terug. Dus ik dacht dat er iets mis was gegaan. Ik volg nu verder dit topic in Algemene vragen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid