Spring naar bijdragen

boudeman

Leden
 • Aantal bijdragen

  638
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over boudeman

 • Rang
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Nordhorn
 • Interesses
  RE4210PVR en RE4220PVR
  LNB's: 19.2-23.5-28.2
  W10 64bit dual boot met 2 SSD's
  Mediaspeler: RPi2B OpenElec Kodi

Recente profielbezoeken

6620 profielweergaven
 1. Sommige vpn providers hebben de mogelijkheid van split tunneling. Je kunt dan kiezen welke apps niet via de tunnel gaan.
 2. boudeman

  kabel tablet

  Dat heb je hier toch al gevraagd en ook antwoord op gekregen. Excuses, dom van mij. Gisteren inderdaad vraag gesteld, maar ik dacht in off topic. Daar vond ik de vraag niet terug. Dus ik dacht dat er iets mis was gegaan. Ik volg nu verder dit topic in Algemene vragen.
 3. boudeman

  kabel tablet

  Mijn Samsung tablet laadde zeer langzaam op (bijv. 12 h). Als een van de mogelijke oorzaken wordt de meegeleverde kabel genoemd. Nu heb ik ook een Samsung smartphone met ogenschijnlijk eenzelfde kabel. Als ik nu de kabels wissel (alleen de kabels, niet de netspannings adapter) laadt de tablet veel sneller op en de smartphone veel langzamer. Hoe kan dat? Als twee aders van belang zijn, begrijp ik dit niet: hij doet het of hij is stuk en doet het niet. Er moeten dus meer aders een rol spelen (voor sturing, snellading?). Wie kan zijn licht hierover laten schijnen?
 4. Mijn Samsung tablet laadde buitengewoon traag op (bijv. 12 h). Een internet search noemde als mogelijke oorzaak ook de kabel waarmee opgeladen wordt. Toen ik de kabel (dus niet de netadapter) vervangen had door de kabel van mijn Samsung smartphone was het laden van de tablet veel sneller geworden. Hoe kan dit? Bij 2 aders lijkt mij: hij laadt of hij laadt niet. Is er een derde ader die een soort stuurfunctie heeft, bijv een snellaad functie? Wie weet er iets van?
 5. Vreemd. Niet mijn ervaring. Heeft de viruschecker misschien ingegrepen?
 6. Hoe ik het indertijd precies gedaan heb, weet ik niet meer; het is alweer lang geleden. Maar dat je de aangepaste hosts-file niet direct in de betreffende map kan schuiven, verwondert mij niet. Ik denk dat ik indertijd ofwel de machine opgestart heb in safe mode, ofwel via een Win CD. Bewaar trouwens de oude hosts-file voor het geval dat.... Je kunt hem ook laten staan en hostsOLD noemen.
 7. Tja, een foutje. Ik deed een scan "alleen fta" en dat schiet bij deze transponder niet op. Alles is nu binnen, incl. Love Nature.
 8. Gisteren en vandaag transponderscan gedaan. op 23.5 12090V 29900 Er zitten op die transponder maar twee zenders (althans bij mij): Nat. Geographic Wild en regionalnitelevize.cz Als Love Nature hier zou zitten, komt zelfs de zenderinfo hier niet binnen.
 9. Kijk maar eens op: https://www.techsupportalert.com/how_to_remove_google_text_ads.htm Een mogelijk nadeeltje is dat de gesponsorde resultaten van een Google search ook doodlopen. En in eerste instantie zal je viruschecker wel reageren omdat de hostsfile veranderd is.
 10. Aanpassing van de hosts file. Ik zoek morgen wel een ref. op.
 11. Sinaalsterkte BBC4 is lager dan die bij BBC1 of BBC2 (of de footprint is smaller).
 12. Ik heb enkele apps om in huis WiFi signaalsterkte te meten. Voor de werking is het nu (vroeger niet) nodig om locatie in te schakelen, hoewel dat in huis volstrekt zinloos is. In een review heeft iemand zijn bezwaar hierover geuit. Het antwoord van de app maker was. dat hij daartoe nu verplicht was door Google. Een bewijs dat Google graag je bewegingen wil volgen.
 13. Zo pas is de functionaliteit weer hersteld. Samenstellen van een favorietenlijst en koppelen met de internet radio (via Frontier Silicon) is weer mogelijk.
 14. Vorige week v1903 binnengehaald. Meteen uitstel verdere updates op maximaal gezet (Pro versie): 365 dagen en 35 dagen. Desondanks vanmorgen een automatische update binnengekregen, die verder niet verschijnt in de history. Hierna is nu de mogelijkheid van uitstel 365 dagen vervallen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid