Jump to content

boudeman

Members
 • Content Count

  727
 • Joined

 • Last visited

About boudeman

 • Rank
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Nordhorn
 • Interesses
  RE4210PVR en RE4220PVR
  LNB's: 19.2-23.5-28.2
  W10 64bit dual boot met 2 SSD's
  Mediaspeler: RPi2B OpenElec Kodi; nu defect dus op zoek naar iets anders.

Recent Profile Visitors

6,956 profile views
 1. boudeman

  boudeman

 2. Geen internet en toch onveilig? Begrijp ik niet.
 3. Mijn computer ideles op 99% Meen je dat nou echt? De mijne op 1% (cpu load).
 4. Toch een aanvulling: kkkkk: Uiteindelijk kan het wel, als je een tweede router, die geschikt is voor vpn, aansluit op de Fritz. Zie bijv: https://www.vpnuniversity.com/routers/setup-two-routers-with-dedicated-vpn-router
 5. Lijkt mij interessante serie, kende ik niet. Het merendeel (alle?) zijn bij mij gegeoblocked. De vpn op UK gezet, en ik kan ze zonder meer downloaden. Engels gesproken en dus geen ondertitels. Is dat wat je wilt?
 6. Levert het volgende wat op?: Settings-Network&Internet-Ethernet-troubleshoot network connection issues
 7. Ik lees dat kkkkk zich onzichtbaar wil maken via een vpn provider en ik geoblocking wil omzeilen via een vpn provider, middels een router app. Dit lukt niet met standaard routers. Je zult een speciale router moeten kopen, wellicht uit de USA. Voor mij althans niet interessant, want een aantal applicaties doen vervelend achter een vpn. Je moet wel een snelle omschakelmogelijkheid hebben.
 8. Klopt dat wel? npo ziet wel en npo start niet?
 9. Ik zit inderdaad in deze richting te denken. Ik moet dan echter wel van provider veranderen (nu: tunnelbear), want zoekend op internet begrijp ik dat deze provider niet functioneert op een Android TV box (op Android tablet overigens wel).
 10. Dank, maar ik lees hier wat anders. - vpn toegang tot je thuisnetwerk realiseren vanuit buiten je huis over internet - misschien: een vpn verbinding realiseren met een andere Fritzbox, elders opgesteld en van daaruit internetten Dit wil ik (willen wij) niet. Het gaat om een verbinding naar buiten toe via een provider waarbij je het land waar de servers staan kunt kiezen.
 11. Misscien helpt je dit iets verder: (ik probeer alleen de link te pasten, maar onderstaand plaatje verschijnt dan meteen)
 12. Ceesv: kun je dit wat nader toelichten? Ik wil npo start en co kunnen bekijken op TV, maar vanwege geoblocking gaat dat niet. Vpn op PC en tablet is geen probleem, maar vpn op een mediaspeler, verbonden met de TV is een ander verhaal. Er zijn speciale routers in combinatie met een vpn provider die dat kunnen, maar dat gaat mij te ver. Ik ben tot de conclusie gekomen dat het met een standaard router als de Fritz niet mogelijk is, maar misschien is die conclusie fout. Daarom graag wat nadere toelichting.
 13. (Voorlopig?) bij RTL Crime geen epg en geen aanwijzing van wat er speelt. Leuke vervanging van Discovery CI 🤢
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy