Ga naar inhoud


Abbo D+ in ned...????


Gast

Aanbevolen berichten

Op de vorige posting kan niet meer gereageerd worden. Misschien stond er iets in dat niet mocht <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Ik zoek ook naar een mogelijkheid om D+ te ontvangen maar ken niemand aldaar...

Link naar reactie
Delen op andere sites


mr ed.

lees dan eens de forums door en je ziet dat dat niet zo werkt.

in nederland koop je alleen Canal + nederland.

en zo is dat in elk land. (lees dit draadje in zijn geheel)

 

maar het is dus niet makkelijk....!!!!!

 

verhuizen naar desbetreffende land of verre vrienden of kennissen hebben..

 

mvgr satfreaked. !!!!

Satfreaked.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zoom Ik heb het nooit uitgezocht maar stap nou is naar een winkel in bij gelegenheid in het betreffende land. Zou het mogelijk zijn om met iemand in het buitenland een afspraak te maken zoals het met zoveel zakelijke dingen gaat, laat die persoon voorjou een abo nemen, jij betaald gewoon aan hem ( eventueel contractje)

 

Johannes <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

DSX 6071, 6072, pace dvr 501 g6, Jaeger Silent Gold. Superjack ez2000, Oslink,

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou als je het bericht van @penthe moet geloven en die woont daar is het toch niet mogelijk om een losse kaart te krijgen.

 

Lees dit bericht even door alleen een volledige installatie zelfs met schotel er bij.

 

Groetjes <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Johannes,

 

We kunnen het ook omdraaien natuurlijk, stel je staat toevallig in een winkel waar ze sat apparatuur verkopen en een buitenlander vraagt aan jou om voor hem een abbo af te sluiten. Ik zou mij persoonlijk wel even achter mijn oren krabben, want je gaat wel een contract aan. Mijn stelling is dan ook dat je zoiets alleen maar met familie of erg goede vrienden in het buitenland kunt realiseren na goede en duidelijke afspraken gemaakt te hebben. Normaal gesproken wil jij ook niet voor een ander betalen en wanneer jij je geld niet krijgt zal je het abbo die je bent aangegaan opzeggen en gaat als nog het kaartje op zwart en het beeld op blauw, gr.

 

Zilverster.

You are "The last in line" - Ronnie James Dio R.I.P.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Zilverster Nou ik denk zo we leven in een open europa waar vrij zaken kan worden gedaan. Ik zou eerst naar een bank om daar een LC ( letter of credit ) en die zou je mee kunnen nemen.

Of zo ver vooruit betalen dat de opzeg termijn er bij in zit heeft niemand schade ook als er niet betaald word.

Johannes

DSX 6071, 6072, pace dvr 501 g6, Jaeger Silent Gold. Superjack ez2000, Oslink,

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Aar44 daar heb je gelijk aan maar dat ding dat neem je dan er gewoon bij en leg je op de plank ze brengen dat ding toch niet bij thuis denk ik. Johannes


Ze maken afspraak met je komen de decoder brengen en de schotel plaatsen en uitrichten, dus ze komen wel degelijk bij je thuis, als ze weg gaan heb je per direct beeld.

Wij wilden omdat we zo en zo al meerdere ontvangers hadden ook enkel losse kaart, maar dat is geheel onmogelijk, je moet de ontvanger van D+ ook huren, verkopen doen ze niet. De schotel installatie is gratis maar je moet minimaal jaar abbonee blijven anders krijg je alsnog de installatie kosten van de schotel op je deurmat. Abbo volle pakket kost trouwens 57 euro per maand, waardoor een film op de tags maar 1,50 kost omdat je volle pakket hebt en dus korting krijgt.

Voor zoverre ik weet is vooruit betalen niet mogelijk, maandelijkse automatishe afschrijving van je bank is wat men doet. Ook vanwegen de huur van de ontvanger.

Een abbo verkrijgen is mogelijk natuurlijk als iemand een schotel laat plaatsen de boel betaald en jou de kaart geeft, maar volgens mij zijn er niet zoveel mensen die zo'n vertrouwen hebben dat iemand keurig geld overboekt vanaf het buitenland terwijl het bij hem wel elke maand automatish van zijn bankrekening verdwijnd. De mogelijkheden zijn er maar ik zelf begin er niet aan.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ter aanvulling waarom ik niet zomaar een kaart zou geven dit even ter info.

 

Ik kan via de afstands bediening gewoon film van tag selecteren of een voetbalwedtrijd, dan word de meerprijs dus ook automatish afgeschreven, een voetbal wedstrijd kost aardig wat euries dacht iets van 12,50. Dus als je zomaar kaart geeft en die gene zegt joh ik betaal je een jaar en hij gaat tag films selecteren en lekker voetbal kijken jij erg arm word, heel erg arm als de gene flink voetbal kijkt.

 

Het is maar een waarschuwing voor de behulpzame mens.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...