Ga naar inhoud


Vanaf 1 oktober Nederlandse commerciële zenders in SET TOP BOX-pakket


blake7

Aanbevolen berichten

Nederlandse commerciële zenders in SET TOP BOX-pakket

Vanaf 1 oktober a.s. zijn de Nederlandse commerciële zenders niet meer gratis te ontvangen voor de (nieuwe) klanten van CANALDIGITAAL. In tegenstelling tot het verleden moet CANALDIGITAAL gaan betalen voor het doorgeven van de Nederlandse commerciële zenders. Daarom worden deze zenders ondergebracht in het SET TOP BOX-pakket. De 3 Nederlandse publieke zenders en meer dan 100 internationale zenders blijven wel geheel gratis te ontvangen.

 

Voor nieuwe klanten van CANALDIGITAAL gaat het aanbod per 1 oktober 2005 veranderen. Voor mensen die al langere tijd via CANALDIGITAAL kijken zal het aanbod per de datum wijzigen waarop men de smartcard heeft aangemeld, startend op 1 januari 2006.

 

Bijvoorbeeld iemand die vanaf 1 juli 2002 gratis kijkt via CANALDIGITAAL, zal vanaf 1 juli 2006 geen Nederlandse commerciële zenders meer kunnen ontvangen als hij/zij zich niet abonneert op één van de betaalpakketten.

 

Om de Nederlandse commerciële zenders te blijven ontvangen kunnen klanten zich abonneren op één van de overige zenderpakketten van CANALDIGITAAL. Abonneren kan al vanaf € 2,50 per maand met het SET TOP BOX-pakket. Voor € 7,45 per maand is het BASIS-pakket beschikbaar met onder andere Talpa, Nickelodeon en Discovery Channel.

 

 

 

Talpa vanaf nu ook op Irdeto2

De zender Nickelodeon, en daarmee ook de nieuwkomer Talpa die in de avonduren op hetzelfde kanaal uitzendt, is vanaf vandaag ook voor mensen met een Irdeto2 kaart te ontvangen.

 

De aankondiging van de overeenstemming tussen MTV Networks en CANALDIGITAAL werd 26 augustus naar buiten gebracht. We zijn blij te kunnen aankondigen dat dit goede nieuws al 2 weken later is opgevolgd.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

This email and any files transmitted with it are confidential and

intended solely for the use of the individual or entity to whom they

are addressed. If you have received this email in error please notify

the system manager and contact us. In that case we also request

you to destroy the email and to neither use the contents or disclose

them in any manner to third parties because the message may contain

confidential information which may be protected under Dutch law.

This footnote also confirms that this email message has been swept by

MailMarshal for the presence of computer viruses.

 

CANALDIGITAAL B.V.

www.canaldigitaal.nl

Onze geest is als een Parachute hij werkt alleen als die open is.

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 140
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Wat een flauwekul. Ze kunnen het gewoon niet hebben dat meer en meer mensen er achter zijn gekomen dat je dat set top box pakket helemaal niet nodig hebt als je de gewone zenders wilt ontvangen. Allen al om te zeggen "meer dan 100 internationale zenders blijven wel geheel gratis te ontvangen", alsof Canal Digitaal daar wat mee te maken heeft.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Gaat lekker daar, weer een koe gevonden die ze kunnen melken....


Tsja, het was te verwachten dat de andere commerciëlen ook geld gingen vragen aan de aanbieders als er contractonderhandleingen kwamen.. Dan heb je nog geluk dat CDS het zo heeft weten te houden dat het in het STB-pakket komt.

Of bedoelde je dat niet en was het gewoon CDS bashing?

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zullen de RTL en SBS adverteerders leuk vinden!

Zo'n 16% minder kijkers..

Wel goed voor de publieke omroep want die zijn 100% via tes en digitaal gratis te ontvangen! Dus meer kijkers meer reklame inkomsten..

 

PS komt kopspijkers weer terug dan?

Geld maakt niet gelukkig maar geluk is onbetaalbaar

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat ik alleen nog steeds niet snap is dat Talpa daar dan niet bij zit, dit is toch ook gewoon een Nederlandse commerciële zender, waarom moet die dan in het basispakket a 7,45 per maand en de andere NC-zenders in het STB-pakket a 2,50 per maand. Heeft John de Mol eigenlijk wel door dat het niet alleen was dat een heleboel huishoudens Talpa konden ontvangen wegens Irdeto maar dat er ook extra betaald moet worden door de abonees t.o.v. de concurrentie???

 

Je hebt bij CD dus 3 verschillende Nederlandse zenders:

1) de publieken

2) de commerciëlen 1 (RTL/SBS etc.)

3) de commerciëlen 2 (Talpa)

 

Gr. Pch

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vindt het een prima idee!

 

Alleen tijdens zappen kom ik langs de RTL-shit. Uit meligheid laat ik hem daar wel eens op staan. Komt om de haverklap die kl@te-reclame weer.

 

Als je zoals ik geen settopboxpakket (3x woordwaarde) hebt, ben je niet alleen veel voordeliger uit, maar ben je ook in één klap van die kl@te-reclame af.

 

Ik hoop wel, dat men alle regionale zenders op de SAT gooit (gratis net als L1) voordat de analoge zendmasten worden omgezaagd.

 

Nog even een doordenkertje: als analoge zenders stoppen, zal het o.a. via de SAT moeten. Het kan dus best zo zijn, dat de regering besluit (of heeft besloten) dit FTA te doen. In dat geval zou de gebruiker geen smartcard nodig hebben, en dus CD veel minder inkomsten.

 

Ik vraag mij nu wel af, of de NMA geen onderzoek moet doen naar de machtspositie van CD, die ten allen tijde de inhoud van een contract zomaar kan openbreken.

 

God zij dank dat er nog veel FTA te ontvangen is. Binnenkort? meer, zoals ITV.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mensen lees dit, dit werpt een ander licht op het verhaal wat hier boven staat.

 

** RTL 4, RTL 5, RTL 7, Net 5, SBS 6, Veronica, Jetix en TMF zijn binnenkort alleen tegen betaling te ontvangen. Satellietexploitant Canal Digitaal Satelliet kondigde vandaag aan dat nieuwe smartcardhouders per 1 oktober aankomende het semi-gratis concept grotendeels loslaat. Nederland 1, 2 en 3 blijven wel semi-gratis te ontvangen op satelliet. Voor de commerciële generalistische zenders moet voortaan 29,95 euro per jaar betaald worden. Nu is dat nog 0 euro. Hans Wolfert, algemeen directeur van de satellietexploitant zegt desgevraagd dat de stap een gevolg is van de koers die zijn bedrijf al eerder had ingezet. Met SBS Broadcasting BV en RTL Nederland zijn nieuwe langdurige distributie-overeenkomsten gesloten die de oude overeenkomsten vervangen. Hiertoe dienen beiden bedrijven een lagere vergoeding voor hun satellietuitzendingen te betalen, waarbij de kosten hiervoor deels bij de klant worden neergelegd. Lees verder via Dutchmedia. (bron mediammagazine/duthcmedia)

SCHOTEL: 1,2 Mtr 50E-55W / 60cm Astra 19/23 / Airspy R2 SDR 24-1800 Mhz
RECEIVERS: Dreambox 920 UHD/DM8000/800SE / VU+ Ultimo 4K Sat & Kabel & T2 / Rpi2 ADS-B FlightFeeder

IPTV:  KPN Glas (AoN) 1 Gbit & IPTV Arris VIP5202 / Android 4K IPTV box / Kodi & Netflix / 100+ TB Storage

Link naar reactie
Delen op andere sites

aanvulling:

_________________

Overigens zal de prijs van het settopboxpakket komend jaar waarschijnlijk worden verhoogd. Wat de prijs hiervoor wordt, is nog onduidelijk, Wolfert zegt hier niet op te willen vooruitlopen. Het is niet de verwachting dat de prijs van de aankoop van een CDS-smartcard zal dalen; deze kost op dit moment inclusief registratiekosten circa 85 euro. (morgen wellicht meer)

SCHOTEL: 1,2 Mtr 50E-55W / 60cm Astra 19/23 / Airspy R2 SDR 24-1800 Mhz
RECEIVERS: Dreambox 920 UHD/DM8000/800SE / VU+ Ultimo 4K Sat & Kabel & T2 / Rpi2 ADS-B FlightFeeder

IPTV:  KPN Glas (AoN) 1 Gbit & IPTV Arris VIP5202 / Android 4K IPTV box / Kodi & Netflix / 100+ TB Storage

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...