Ga naar inhoud


Tool om netwerken te vinden en te bezoeken


Gast

Aanbevolen berichten

Ik ben op zoek naar een tooltje dat draadloze netwerken kan vinden en waarmee je ook de netwerken kan gebruiken om te internetten.

(Makkelijk voor onderweg).

 

Wie kent zo'n tooltje?

Link naar reactie
Delen op andere sites


heb je een kleurenprinter ? print dan meteen de kaart van deze site even uit. alle groene stippen zijn wifi netwerken zonder beveiliging <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

denk niet dat het je in dank wordt afgenomen, sterker nog, ik denk zelfs dat het privacy-technisch illegaal is, maargoed, moet men het maar beveiligen.

 

 

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Netstumbler. Dit tooltje is alleen bedoeld om draadloze netwerken te vinden of te testen, het kan niet je pc zo configgen dat ie direct kontakt kan maken met het netwerk.


Ben niet blij met je vraag, ik lig dagelijks onder attack van iemand uit de buurt weet niet wie helaas, dit is een script wat duizenden verschillende ip´s gooit met natuurlijk duizenden host naampjes, er is geen enkele wifi router die dit soort scripts aankan access krijgen lukt niet maar de router sterft en je eigen netwerk gaat dood je moet dan de stroom eraf halen en er weer op, het lijkt op een ddos attack cloned onder wifi al kan enkel 1 wifi bron dit doen, heb geprobeerd te bestuderen wat dit script doet maar is erg vaag.

Als je nu eens eerlijk wil zijn zoals het hoort vraag je ter plekke bij hotel of wat dan ook voor wifi acess en betaal er dan ook gewoon voor, maar aub moedig dit soort geklooi niet aan want het is echt zwaar irritant als iemand op je wifi zit te hameren, ik heb wpa2 beveiliging met zelfs een paswoord en macs maar dit soort scripts als ze niet binnenkomen gooien ze als wraak je wifi dood door een soort van ddos te emuleren en uiteindelijk binnen zo en zo een uur is je wifi router zo dood als een pier. Ik heb dit als bewijs zelf geprobeerd en inderdaad het maakt niet uit welke wifi router je haalt hem neer weg internet plezier.

Nu is er ook sinds kort een wifi jammer nederlands vertaald uitgevonden als je die aanzet kunnen wifi verbindingen niet meer tot stand komen, aangezien we ook gewoon onze laptops (overal utp aansluitingen in huis) overal kunnen aansluiten gaan we die wifi jammer dus eens 6 maanden continu laten draaien en geen hond in 300 meter omtrek heeft dan geen mogelijkheden wifi te werken en vinden wij onze boosdoener vanzelf. de gsm jammer heb ik al en gebruik hem regelmatig zonder iemand het weet want ik heb concentratie nodig en geen gelach of gejammer of lul verhalen die nergens op slaan over een mobiel van buuf.

eigenlijk zou ik dit niet moeten schrijven maar ach whatever soms leef je jezelf eens uit in woorden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
de gsm jammer heb ik al en gebruik hem regelmatig zonder iemand het weet want ik heb concentratie nodig en geen gelach of gejammer of lul verhalen die nergens op slaan over een mobiel van buuf.


Begrijp ik het goed dat je gek wordt van mensen die jou Wifi jammen / vast laten lopen, maar je gebruikt zelf af en toe een GSM Jammer <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...