Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Vogelaar

Nieuwe versie CCcam1.2.0

Aanbevolen berichten

Nieuwe versie CCcam1.2.0

 

-fixed betacrypt entitlements

-fixed betacrypt emm

-fixed nds entitlements

-fixed nds freeze with certain ecm on phoenix

-irdeto emu emm added

-seca emu added

-initialise all cards before starting to decode, ensures immediate success on startup

-restart emm when a card is inserted, for easier activation of new cards

-faster client ecm handling (new client logon no longer delays requests of existing clients)

-command-based info interface on port 16000

-web info interface on port 16001

(As of now getting info from ports 15000-15004 is deprecated. This interface will be removed in the next release.)

-newcamd stealth mode added

-removed <1.1.1 backward compatibility code from share protocol, to allow full use of optimisations introduced in 1.1.1

-when CCcam was connecting to a share it kept on connecting on same ip, not very good when a dyndns address was in the config

-ecm request cache didn't work in all situations, caching fixed and improved.

-emm didn't always work on demuxapi systems (e.g. relook, mutant). Fixed.

-WARNING: F: entry syntax changed, check and update your CCcam.cfg; added parameters to allow emusharing and emm, per client

1182293-CCcam1.2.0.zip

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast

Mooi gaat er morgen op,

want ik zie dat ik ook me 500 moet updaten die nog op 1.0.0 draait.

 

Teminste..als ik dit lees moet ik wel :

 

[color:"red"] removed <1.1.1 backward compatibility code from share protocol, to allow full use of optimisations introduced in 1.1.1 [/color]

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

kan 1.2.0 niet meer connecten tot een 1.x.0 server??

 

 

en anders om dan???

 

 

zo blijf je bezig <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

misschien dat de makers de functie (removed <1.1.1 backward compatibility code from share protocol, to allow full use of optimisations introduced in 1.1.1 ) weer kunnen toevoegen!

 

dit is het resultaat bij een interne share!

---------

~ > nc localhost 15001

Uptime: 00d 00:00:10

Total handled ecm's: 0

Total handled emm's: 0

Server connections: 1

+----------------------+------------+---------+--------+----------------+-------------+-----------------------------+

| Host | Connected | Type | Version| NodeID | Nr Of Cards | CAID/Idents |

+----------------------+------------+---------+--------+----------------+-------------+-----------------------------+

|192.168.1.2:12000 | |CCcam-s2s| | |0 | |

+----------------------+------------+---------+--------+----------------+-------------+-----------------------------+

 

of te wel...CCcam ziet niet dat er een kaart in zit!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Citaat:
En wanneer komt er een versie voor enigma2 ?


Dat wordt inderdaad wel tijd, deze emu is geweldig, alleen jammer dat 7025 users er niks aan hebben.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Nu ook beschikbaar in PLi Emerald download. Kan misschien effe duren voordat de servers in sync zijn.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hier werkt de TVV kaart niet met deze versie, hebben meer mensen hier last van?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

ja,

ik heb ook geen beeld op TVV

kaart wordt wel gezien.

 

heb geprobeerd met de 1.1.1 config en de 1.2 config.

ik merk ook dat de OSD niet werkt in deze versie (ik heb ZAP OSD op 3sec. staan en bij 1.1.1 komt deze bij het zappen steeds mooi op het scherm maar bij 1.2 niet).

 

terug naar 1.1.1 gegaan en binnen 2 sec. weer beeld.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Is deze nieuwe versie van CCcam niet Auto update?

Als ik CCcam gebruik, dan krijg ik geen licht op bijvoorbeeld SF1 en SF2 van SGR Swiss (viacccess ident 0094), omdat de juiste sleutel missen in SoftCam.Key.

Start ik CCCam met -d, dan zie ik duidelijk een melding CCcam EMM: Not interested 0500:0094:xxxx!

Dit terwijl de juiste sleutels gewoon aanwezig zijn in /var/keys/AutoRoll.Key.

Dit wordt bevestigd, want als ik MGCam start, heb ik na een paar minuten wel beeld en als ik daarna CCCam start doet die het ook weer, omdat MGCam de juiste sleutels in de SoftCam.Key geschreven heeft.

Heeft iemand anders dit ook?

Hoe kan je CCCam ook AU maken?

 

Adri.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Citaat:

ik merk ook dat de OSD niet werkt in deze versie (ik heb ZAP OSD op 3sec. staan en bij 1.1.1 komt deze bij het zappen steeds mooi op het scherm maar bij 1.2 niet).

terug naar 1.1.1 gegaan en binnen 2 sec. weer beeld.


Heb hier gewoon normaal OSD. Nog geen problemen tegen gekomen met deze versie, loopt hier goed

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

@ adri,

Klopt dat SRG niet AU is,dan mag de rest wel super zijn van deze cam,maar het is toch 1 GROOT gemis dat het niet werkt.

Wie het wel werkend heeft laat maar horen ?

Hou het nog even bij de Evocamd <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

gisterenavond geinstalleerd en een avondje naar Sky gekeken, en ik heb inderdaad géén freezes gezien. Dàt lijkt in elk geval al opgelost te zijn !

Mijn TVV kaart zit in de CI, dus geen probleem indien deze niet werkt via CCcam.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Citaat:
@ adri,
Klopt dat SRG niet AU is,dan mag de rest wel super zijn van deze cam,maar het is toch 1 GROOT gemis dat het niet werkt.
Wie het wel werkend heeft laat maar horen ?
Hou het nog even bij de Evocamd <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />



Die AU werkt op tps bij de multies wel dus de functie zit er wel in.
en OSD werkt hier ook goed..
eigenlijk nog geen problemen gevonden.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Citaat:
Die AU werkt op tps bij de multies wel dus de functie zit er wel in.
en OSD werkt hier ook goed..
eigenlijk nog geen problemen gevonden.


John,

Bedoel je AU van de gewone Viaccess keys van TPS of van de extra AES key?
Staan bij jouw voor TPS de sleutels 00, 01 en/of 04 in de AutoRoll.Key of in je SoftCam.Key?

Adri.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.